אחד הסלטים הכי קלים ופשוטים להכנה ויחד עם זאת בין הטעימים, שלא לומר ממכררר ברמות! תכינו לחם טרי ואללל תתאפקו כי זה טעים בטירוף
זה כל כך קל ופשוט להכנה שלא חשבתי שצריך בכלל לכתוב מתכון לסלט הזה. אבללל, מניסיון רב השני שלי בבלוג הבנתי שגם את המובן מאליו והקל קל קל לא כולם מכירים וצריכים מתכון.
הסלט הזה באמת קל מאוד להכנה ותמיד תמיד גונב את ההצגה ומתחסל ראשון. חובה להשתמש במיונז איכותי וטוב כי זה כל הטעם של הסלט הזה. מה זה מיונז טוב? כזה שאתם אוהבים וטעים לכם. אנחנו מתים על הלמנס וגם של מאסטר שף טעים מאוד.
יאללה תתכוננו להתמכר 🙂
סלט ביצים טעים במיוחד
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
- יש לי גם טיק טוק.
מצרכים
- 6 ביצים גדולות
- 4 כפות גדושות מיונז
- 1 כפית גדושה חרדל
- 2 בצלים ירוקים פרוסים
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
אופן הכנה
מבשלים את הביצים כ – 10 דקות לביצים קשות.
מועכים עם מזלג או מגררים בפומפייה.
מוסיפים בצל ירוק, מיונז, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים.
זהו!
זה טעים בטירוף וממכר
תכינו לחם טרי וטעים כי לא תצליחו להפסיק לאכול
כמה זמן מותר לשמור במקרר?
יומיים שלושה. אחר כך זה פשוט לא טעים
אעקוב אחריך בשמחה
תודה רבה
זה סלט שאני עושה שנים, אבל תחליפי 2 כפות מיונז בכף שמן צימחי (לא שמן זית)