יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טירמיסו וניל וקפה מהיר וקל להכנה
ראשי » ביקורות והמלצות » טירמיסו וניל וקפה מהיר וקל להכנה

טירמיסו וניל וקפה מהיר וקל להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 ביולי 2021 10 תגובות

לא תאמינו, אבל את העוגה המושלמת הזו מכינים תוך 10 דקות!! טירמיסו וניל וקפה הכי מהיר והכי קל שתכינו. מינימום מצרכים, 10 דקות עבודה ויש לכם עוגה מושלמת, טעימה ויפהפייה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
טירמיסו וניל וקפה מהיר וקל להכנה

מי לא אוהב טירמיסו?? זה אחד הקינוחים הכי טעימים מהמטבח האיטלקי ובארץ שתמיד מחפשים קיצורי דרך ולהקליל מתכונים, אנחנו מכינים אותו בדרך המקוצרת – בלי ביצים ובלי התעסקויות מיותרות.

גבינת המסקרפונה היא אחת הגבינות הכי אהובות עליי ואני משתמשת בה לכל העוגות הקרות שלי בשנים האחרונות. היא קרמית, מתקתקה והיא מייצבת את העוגות ללא צורך בג'לטין או במייצבים למיניהם.

הפעם הכנתי טירמיסו בשני טעמים – וניל וקפה כי אני מטורפת על עוגות קפה וזה משתלב מעולה בטירמיסו שגם ככה טובלים את הבישקוטים בקפה חזק. כמה שהיא נראית מפונפנת, היא הכי קלה ופשוטה להכנה וכמעט ואין בה מצרכים למעט הכוכבת – המסקרפונה ושמנת מתוקה שמקציפים יחד וכמובן בישקוטים קנויים, למרות שאם יש זמן, שווה להכין (כנסו כאן למתכון לבישקוטים ביתיים)

טירמיסו וניל וקפה מהיר וקל להכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • את הטירמיסו אני מכינה בלי ביצים ותוך 10 דקות עבודה יש עוגה לתפארת, יציבה, יפהפייה וטעימה במיוחד. מה שעוזר לי לייצב את הקרם זה גבינת המסקרפונה המעולה. היחס של שמנת מתוקה אחת על גבינת מסקרפונה אחת מאפשר עוגה יציבה בלי חומרים מייצבים.
  • את העוגה הכנתי ברינג בקוטר 20 ס"מ והנחתי מראש על צלחת ההגשה. אפשר להכין גם בתבנית קפיץ שיש לכם בבית או בתבנית מלבנית/מרובעת ואפשר גם בכלי שקוף, הכל מתאים ונראה מהמם.
  • עקרונית אפשר לוותר במתכון על השכבה העליונה של הקישוט ולהסתפק בשתי השכבות. התחשק לי לקשט אז הכנתי עוד קרם לקישוט, זה ממש לא חובה והעוגה מספיק עשירה עם שתי השכבות.
  • אפשר להכין רק בטעם וניל או רק בטעם קפה ואפשר להכין בכל טעם אחר שאוהבים. כנסו פה לטירמיסו קלאסי ופיסטוק שהכנתי מזמןןן

מצרכים לעוגה עגולה בקוטר 20 ס"מ/מרובעת בגודל 20 ס"מ

לעוגה

  • 500 גרם גבינת מסקרפונה של גד (2 גביעים)
  • 2 שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 1-2 כפות קפה נמס מגורען +2 כפות אבקת סוכר
  • חבילה בישקוטים (200 גרם)

לקישוט

  • מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
  • 1 שמנת חמוצה – (200 גרם -מומלץ שמנת של פעם)
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 2-4 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)
  • 1 כפית קפה נמס מגורען

להרטבת הביסקוטים

  • מכינם אספרסו חזק במכונת קפה או מערבבים מים רותחים עם שתי כפות קפה נמס מגורען.

להגשה

  • קקאו איכותי

אופן הכנה

מניחים רינג על צלחת הגשה ומסדרים בתוכו שקף. עקרונית לא חובה שקף אבל זה עוזר לקבל שוליים חלקים וגם לחלץ בקלות מהרינג.

מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה ושתי כפות אבקת סוכר ומקציפים לקרם יציב. לא להקציף יותר מידי כי זה ממשיך להתייצב אחרי ההקצפה. מעבירים חצי מהכמות לקערה אחרת ולתוכה מקפלים את הקפה המגורען ואבקת הסוכר. בשלב הזה טועמים ואם חסרה לכם מתיקות תוסיפו עוד אבקת סוכר. בחצי השני של הקרם שמים מחית/תמצית וניל ומערבבים. גם פה לטעום ואם חסרה מתיקות אפשר להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם.

מרכיבים את העוגה: מרטיבים את הבישקוטים לשנייה בקפה ומניחים ברינג/בתבנית בשכבה אחת. אם צריך, שוברים את הבישקוטים כדי להתאים את הגודל לתבנית. מוזגים את קרם הוניל ומיישרים עם מרית. מניחים שכבה נוספת של בישקוטים שהרטבנו בקפה ומוזגים מעל את קרם הקפה. מיישרים ומעבירים למקרר להתייצבות. אם עבדתם עם שקף – מומלץ להקפיא את העוגה שעתיים ואז לקלף את השקף כדי לקבל שוליים חלקים.

מקשטים(לא חובה): מקציפים יחד שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, פודינג וניל, אבקת סוכר וקפה מגורען לקצפת יציבה. מורחים חלק קטן מהקרם על העוגה ומיישרים. את שאר הקרם מעבירים לשקית זילוף ללא צנתר, גוזרים את הקצה של השקית די רחב ומזלפים גבעות של קרם בשוליים.

מגישים: לפני ההגשה, נעזרים במסננת ומפדרים בקקאו איכותי.

העוגה נשמרת במקרר עד שבוע ובמקפיא עד חודשיים.

המתכון בשיתוף "גד"

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
    פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
  • בורקס תורכי ביתי מושלם!
    בורקס תורכי ביתי מושלם!

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. ורד הגב 21 בינואר 2022 בשעה 19:56

    אתמול הכנתי את העוגה ליומולדת של בעלי כי ידעתי שבמתכונים שלך זה ללכת על בטוח ואכן צדקתי! עוגה מהממת ביופיה כולל הקישוט למעלה, עוגה טעימה לחובבי הקפה מוצלחת וגרפה מלא מחמאות! תודה לך:)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2022 בשעה 17:28

      תודה ורד איזה כייף

  2. דורין הגב 15 ביולי 2021 בשעה 12:58

    הכנתי לפי המתכון הזה למרות שבדר"כ אני מכינה ביחס של 1 מסקרפונה ו 2 שמנת מתוקה. ולפי היחס שלך הקרם יוצא מאוד קשה ולא אוורירי. יותר בכיוון של גבינת שמנת. בעסה שנתתי צאנס למתכון הזה כי הכל הלך לפח. יש לזה פשוט "אפטר טייסט" של חמאה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2021 בשעה 17:52

      היי דורין,
      אני שמחה שכתבת אפטר טייסט של חמאה כי זו בדיוק הבעייה של הרבה אנשים שלא מקציפים נכון את המסקרפונה. המתכון מצויין!! את פשוט הקצפת יותר מידי. כתוב בפירוש לא להקציף יותר מידי כי אז זה לא טעים

  3. לי הגב 15 ביולי 2021 בשעה 11:44

    זה נורא אם אשתמש בגבינת שמנת 25% במקום מסקרפונה? זה מה שיש בחנות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2021 בשעה 12:20

      היי לי,
      שימי לב שאין פה חומרים מייצבים ומה שמייצב זה המסקרפונה

  4. נעמי בלחסן הגב 11 ביולי 2021 בשעה 14:47

    זה ללא אלכוהול? האם אפשר להוסיף וויסקי או ברנדי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2021 בשעה 17:54

      היי נעמי,
      ללא אלכוהול. אפשר להוסיף. לדעתי אייריש קרים יהיה פה מעולה וגם וויסקי או ברנדי

  5. רויטל הגב 10 ביולי 2021 בשעה 20:52

    יהודית איזה עוגה מהממתתת! מאז שאני לא אוכלת ביצים לא מבושלת הפסקתי להכין טירמיסו ועכשיו עשית לי חשק להכין.יופי של מתכון. נראית חגיגית ומאוד מאוד טעימה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2021 בשעה 8:57

      תודה רויטל אהובה איזה כייףףף

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס