יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגת קרמבו מוקה על בסיס כדורי שוקולד
ראשי » מתכונים ליום העצמאות » עוגת קרמבו מוקה על בסיס כדורי שוקולד

עוגת קרמבו מוקה על בסיס כדורי שוקולד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 30 באוקטובר 2021 18 תגובות

עוגה מהירת הכנה וטעימה במיוחד. ללא אפייה וללא התעסקות יתר. בסיס כדורי שוקולד, מעל שכבת קרם קפה וציפוי שוקולד חלב פציח, ממש כמו של קרמבו, רק הרבה יותר טעים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת קרמבו מוקה על בסיס כדורי שוקולד

אין מי שלא אוהב כדורי שוקולד ואין מי שלא אוהב קרמבו 🙂 אז שילבתי בין השניים ויצאה עוגה מטריפה. הבסיס כדורי שוקולד אבל ממש טעימים עם שוקולד אמיתי והקרם מסקרפונה בטעם קפה, הציפוי שוקולד חלב כי אנחנו אוהבים ממש את המרקם הפציח של השוקולד.

בעיקרון תכננתי להכין קרמבואים אישיים על בסיס כדורי שוקולד, אבל איכשהו תוך כדי הכנה החלטתי ללכת על עוגה. זה קל מאוד להכנה ואין צורך באפייה, כך שתוך חצי שעה גג יש עוגה טעימה במיוחד ויפהפייה. אל דאגה, עוד יהיו פה גם קרמבואים אישיים

עוגת קרמבו מוקה על בסיס כדורי שוקולד

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • אם רוצים קרמבו וניל – מוותרים על הקפה ושמים במקום כפית מחית וניל.
  • העוגה נשמרת עד שבוע במקרר ועד חודש במקפיא.
  • מומלץ להקפיא את העוגה, לפרוס אותה ולשמור במקפיא או במקרר וכשרוצים לאכול מוציאים בכל פעם את כמות הפרוסות הרצוייה. כשהיא קפואה היא נפרסת יפה, כשהיא מופשרת קשה יותר לפרוס אותה יפה.

מצרכים לעוגה בקוטר 26 ס"מ

לבסיס כדורי שוקולד

  • 250 גרם פתיבר
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 100 גרם חמאה מומסת

לשכבת קרמבו מוקה

  • 200 גרם מסקרפונה בטמפרטורת החדר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 5 גרם קפה מגורען (שמתי טסטר צ'ויס)
  • 70 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם שמנת של פעם
  • 30 גרם אינסטנט פודינג וניל

לציפוי

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 40 גרם חמאת קקאו/2 כפות שמן נייטרלי

אופן הכנה

מכינים את הבסיס: שוברים את הביסקוויטים לפירורים גסים ושמים בקערה.

ממסים יחד שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים, מוסיפים חמאה , מערבבים ומוזגים על הביסקוויטים. שמים כפפה חד פעמית ובעזרת הידיים מועכים את הביסקוויטים עם השוקולד עד שמקבלים תערובת אחידה. משטחים על תבנית אפייה ושומרים במקפיא חצי שעה.

מכינים את שכבת הקרמבו: שמים את כל החומרים למעט האינסטנט פודינג יחד במיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים כמה דקות לקרם חלק ויציב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים אינסטנט פודינג ומקציפים עוד שדקה- שתיים לקרם יציב שניתן לזלף ממנו את הקרמבו.

מעבירים לשקית זילוף. מורחים שכבה דקה על כל שטח הבסיס ואת שאר הקרם מזלפים בצורת קרמבו מסביב לבסיס.

מעבירים למקפיא לפחות לשעתיים או עד שהקרמבו יציב וקפוא לחלוטין.

מכינים ציפוי: ממסים שוקולד וחמאת קקאו במיקרוגל. מצננים מעט שלא יהיה רותח ומוזגים בעזרת כף על הקרמבו הקפוא.

העוגה נשמרת עד שבוע במקרר ועד חודש במקפיא.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פחזניות קראמבל פיסטוק
    פחזניות קראמבל במילוי קרם מסקרפונה פיסטוק
  • עוגת גבינה וביסקוויטים
    עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים
  • עוגת גבינה זברה
    עוגת גבינה זברה בטעם שוקולד פיסטוק
  • עוגת שוקולד עם קרמבו מוקה
    עוגת שוקולד עם קרמבו מוקה כשרה לפסח

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. עדי הגב 18 בנובמבר 2021 בשעה 16:32

    היי
    האם לפני האכילה צריך להוציא מהמקפיא ?
    כלומר איפה לשמור אותה במקפיא או במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בנובמבר 2021 בשעה 21:17

      היי עדי,
      אני אוהבת לשמור במקפיא עד שזה כמעט קפוא, פורסת הכל לפרוסות ומשאירה במקפיא. בכל פעם מוציאה כמה פרוסות לפי הצורך, זה מפשיר מהר.
      אפשר לשמור במקרר רק לקחת בחשבון שזה נפרס פחות יפה

    • ליאת הגב 5 בינואר 2024 בשעה 16:13

      עוגת הקרמבו הכי טובה שהכנתי. השילוב של המתיקות של השוקולד חלב עם החמיצות של הגבינה והשמנת החמוצה, פשוט עונג מושלם. קצרה מחמאות. תודה!

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בינואר 2024 בשעה 21:31

        איזה כייף שאהבת❤️

  2. רחל הגב 17 בנובמבר 2021 בשעה 15:03

    היי יהודית,
    האם ניתן להמיר את גבינת המסקרפונה במשהו אחר?אני לא מוצאת בחנות ואני ממש רוצה להכין את העוגה

    תודה!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2021 בשעה 19:16

      היי רחל,
      כל גבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים

  3. אורנה הגב 8 בנובמבר 2021 בשעה 13:01

    אפשר להחליף את הקפה בקקאו או לוותר עליו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2021 בשעה 19:49

      היי אורנה,
      קקאו לא מתאים. אפשר לוותר על הקפה ולשים וניל

  4. דור הגב 1 בנובמבר 2021 בשעה 23:47

    חייבים להזליף את שכבת הקרמבו או שאפשר עם מרית לשטח, כמו עוגה רגילה?
    לגבי החמאת קקאו, התחליף הוא שמן נייטרלי, מה זה אומר?
    תודה 🙏

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2021 בשעה 8:20

      היי דור
      לא חייבים לזלף, אפשר למרוח שכבת קרם.
      שמן נייטרלי זה שמן בלי טעם כמו שמן זרעי ענבים וגם קנולה אפשרי

  5. מיקי הגב 1 בנובמבר 2021 בשעה 20:21

    מה זה מיקסר עם בלון הקצפה?
    והאם אפשר להקציף בידיי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2021 בשעה 8:19

      היי מיקי, זה חלק במיקסר שמיועד להקצפת ביצים וקצפות.
      אפשר ידנית, אבל ייקח מלא זמן וצריך מטרפה טובה

  6. ורה הגב 1 בנובמבר 2021 בשעה 7:35

    יש אפשרות להמיר את המסקרפונה במרכיב אחר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2021 בשעה 9:40

      היי ורה,
      תמיד אפשר להמיר משהו במשהו אבל אז הטעם והמרקם יהיו שונים.
      לשיקולך

  7. יסמין הגב 31 באוקטובר 2021 בשעה 23:03

    היי
    מה זה שמנת של פעם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2021 בשעה 9:40

      היי יסמין, שמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים

  8. ריקי הגב 30 באוקטובר 2021 בשעה 22:40

    מה זה חמאת קקאו ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוקטובר 2021 בשעה 9:25

      היי ריקי,
      תקראי פה: https://www.hamezaveh.co.il/cocoa-butter.html

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס