יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין
ראשי » מתכונים לפורים » עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין

עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 באוקטובר 2020 14 תגובות

עוגת שוקולד בלי סוכר?? עם קמח כוסמין? אני השתגעתי או התבלבלתי?? אז האמת היא שהתבלבלתי ושכחתי לשים סוכר בעוגה. מרוב שיצאה כל כך טעימה, בכלל לא שמתי לב שהיא בלי סוכר. רק אחרי כמה שעות נזכרתי וכל כך התלהבתי שיצאה מוצלחת שהחלטתי להעלות אותה לבלוג לטובת הנמנעים מסוכר

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין

אני ללא סוכר?? השתגעתי לגמרי? אני שיכולה לחיות לנצח רק על מתוקים?? תירגעוווו, זה קרה בטעות ויצא כל כך מוצלח שהייתי חייבת לכתוב מתכון. סך הכל התכוונתי להכין את אחת העוגות האהובות עליי בבלוג ובהיסח הדעת או יותר נכון חפירות קדחתניות של נוביק 🙂 שכחתי לשים סוכר בעוגה.

ומתי קלטתי את זה? הרבה זמן אחרי שטעמתי והתלהבתי שאיזה טעימה יצאה ורק יצאה טיפה יותר מרירה מהרגיל. אני אוהבת לגוון בעוגות ואת זו לא הכנתי מלא מלא זמן, כך שלא ממש זכרתי את הטעם שלה, אבל אני זוכרת במדוייק את המרקם הנימוח השוקולדי שלה. לא הייתה לי סיבה לחשוד ששכחתי לשים סוכר ובאמת לא שמתי לב עד ש……… אני מצלמת הכל בסרטוני וידאו לסטורי באינסטגרם. לא תמיד אני מספיקה להעלות באותו רגע ואת זו לא העליתי מייד כי הייתי עסוקה. אחרי כמה שעות הצצתי בסרטונים ואני מגלה ששכחתי את הסוכר 🙂

תבינו שאם היא פה, זה כי היא יצאה מושלמת!! למרות שהסוכר תורם המון למרקם הלח והפאדג'י של העוגה, עדיין יצאה מאוד טעימה ומוצלחת ויותר מזה, הכנתי אותה הפעם עם קמח כוסמין, כך שהיא גם יותר בריאה. אל דאגה, שוקולד מריר זה בריא מאוד. אז יצאה עוגה בריאה יותר, ללא סוכר ועם מרקם מושלם. היא מעט מרירה יותר מעוגה רגילה כי השוקולד מריר 60%. אפשר לשים שוקולד עם פחות אחוזי קקאו ואז היא תהיה פחות מרירה או פשוט להכין אותה בגרסה הרגילה עם 1/2 כוס סוכר.

מושלמת!

כל כך הרבה פעמים ביקשו ממני עוגה בלי סוכר ואף פעם לא חשבתי אפילו לנסות. אבל הנה, רצה הגורל וזה קרה בטעות וטעות כל כך מוצלחת שאתם הרווחתם מתכון שווה. לפחות את הציפוי הכנתי עם שוקולד חלב ומריר שאיזן את העוגה, כך שלא מורגש שהיא כמעט ללא סוכר.

עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם
  • אני לא דיאטנית ואין לי שום אחריות שהעוגה מתאימה לסכרתיים או כל קבוצת חולים אחרת שאמורה להימנע מסוכר. לשיקולכם האישי בלבד האם היא מתאימה לכם.
  • כל הכמויות נמדדו בכוסות מדידה אוניברסליים ובמשקל.
  • את העוגה אפיתי בתבנית של נורדיק שחייב לשמן אותה טוב טוב עם מחית שמכינים מחמאה וקמח שאסביר בהמשך. אם אופים בתבנית רגילה, משמנים רגיל עם חמאה.
  • אם רוצים עוגה עם סוכר, מוסיפים 1/2 כוס סוכר חום בהיר לבלילה אחרי הוספת הביצים.
  • זהירות מאפיית יתר שתייבש את העוגה וזה נכון לגבי כל עוגת שוקולד.
  • העוגה נשמרת מחוץ למקרר 3-4 ימים.
  • העוגה די קטנה יחסית אבל שוקולדית מאוד כל שפרוסה קטנה מספיקה.

לתבנית בקוטר22-24 ס"מ

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה (לפרווה שימו 100 גרם שמן קוקוס)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% (לפרווה שימו 240 מ"ל קרם קוקוס)
  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 2 שקיות סוכר וניל (לא חובה!)
  • 1 כוס קמח כוסמין לבן (140 גרם)
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • ¼ כוס קקאו איכותי (30 גרם)

לציפוי (ערבבתי שני סוגי שוקולד – חלב ומריר. אפשר לשים רק שקןלד חלב או רק מריר)

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה (לפרווה שימו 120 מ"ל קרם קוקוס)
  • 1 כף סירופ תירס (לא חובה אבל שומר על הברק של השוקולד)

לשימון תבנית נורדיק (אם אופים בתבנית רגילה – משמנים רק בחמאה)

  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח כוסמין (20 גרם)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

שמים בקערה שמתאימה למיקרוגל שוקולד וחמאה וממסים יחד. עושים את זה בפולסים של חצי דקה וערבוב בכל פעם. אצלי זה לקח דקה. מערבבים היטב עד לאחידות.

מוסיפים שמנת מתוקה/קרם קוקוס, ביצים וסוכר וניל ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.

מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה והקקאו וטורפים רק עד שהחומרים מתאחדים.

לשימון תבנית נורדיק: ממסים את החמאה ומערבבים עם הקמח למשחה חלקה. בעזרת מברשת משמנים טוב טוב את כל החריצים. לתבנית רגילה משמנים בחמאה בלבד.

מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30-35 דקות, עד שהעוגה יציבה וקיסם שנועצים במרכזה יוצא יבש אבל עם פירורים לחים עליו. צריך להיזהר שלא לאפות יתר על המידה על מנת שהעוגה לא תתייבש.

ציפוי: שמים בקערית שוקולד ושמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק. מוסיפים סירופ תירס ומערבבים.

מקררים היטב את העוגה לפני שמחלצים אותה מהתבנית. מניחים צלחת על התבנית והופכים עליה את העוגה.

מניחים את העוגה על רשת ומתחת לרשת מניחים כלי שיקלוט את עודפי השוקולד. מוזגים את השוקולד על העוגה. את שאריות השוקולד שנזלו לכלי, מחזירים לכלי המזיגה וממשיכים לצפות ככה עד שכל העוגה מצופה. בעוגה שאופים בתבנית רגילה בלי חריצים כמו זו של נורדיק הציפוי הרבה יותר קל – מוזגים למרכז העוגה שוקולד ומורחים עם מרית על כל העוגה.

העוגה נשמרת בכלי מחוץ למקרר 3-4 ימים.

הצעת הגשה: חימום של 20 שניות במיקרוגל וכדור גלידת וניל ליד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת קוקוס ושוקולד לבן עם קמח כוסמין
    עוגת קוקוס ושוקולד לבן עם קמח כוסמין
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • בראוניז שוקולד וקוקוס
    בראוניז שוקולד וקוקוס
עוגת שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. רחלי הגב 8 בפברואר 2022 בשעה 12:18

    שלום,
    העוגה נראית מדהימה- אולי אנסה פעם
    רק רציתי להעיר את תשומת ליבך
    שזה לא יכול להיחשב עוגה ללא סוכר
    בגלל שבשוקולד עצמו יש הרבה סוכר (תבדקי בטבלה מאחור וזה מזעזע כמה סוכר יש בקוביה אחת!)
    שוקולד מריר שהוא בריא זה שוקולד עם אחוזי קקאו גבוהים מאד 80% ומעלה – וגם שם יש עדיין הרבה סוכר
    מי שרוצה שוקולד בריא באמת צריך להכין בעצמו עם תחליף סוכר בריא. (די פשוט האמת רק צריך לקנות את המוצרים הנכונים)
    זו בהחלט עוגה מאוזנת יותר
    ואפשר לקרוא לה- עוגה מופחתת סוכר.
    ליד שחיתות הסוכר שקיימת בעוגות- זה מתכון מוצלח מאד!

    בהצלחה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2022 בשעה 20:02

      תודה רחלי,
      כתבתי בפירוש שאני לא דיאטנית וזו לא המלצה לסכרתיים או משהו כזה. ברור שבשוקולד יש סוכר.
      תודה רבה 🙂

  2. Yossi הגב 19 בינואר 2021 בשעה 13:03

    האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין, לא הלבן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בינואר 2021 בשעה 14:27

      היי יוסי,
      לא ניסיתי קמח כוסמין מלא ולדעתי לא יהיה טוב

  3. בלהה שוק הגב 28 באוקטובר 2020 בשעה 6:07

    שלום. האם ניתן לאפות בתבנית קוגלהוף כדי ליצור לעוגה מראה מיוחד יותר? והאם צריך לשמן את התבנית לפני האפיה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2020 בשעה 17:19

      היי בלהה,
      אפשר בהחלט וכן לשמן

  4. חן הגב 14 באוקטובר 2020 בשעה 18:06

    היי
    האם אפשר לשים שמן קנולה במקום שמן קוקוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באוקטובר 2020 בשעה 18:55

      היי חן,
      שמן קוקוס מתנהג כמו חמאה. שמן קנולה מתנהג אחרת וגם טועם אחרת. עקרונית אפשרי

      • ענת הגב 20 בנובמבר 2020 בשעה 17:13

        היי,
        אפשר עם קמח רגיל במקום כוסמין?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בנובמבר 2020 בשעה 17:15

          היי ענת, בהחלט אפשר

  5. רותי הגב 11 באוקטובר 2020 בשעה 14:24

    האם ניתן להחליף לגני שקדים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוקטובר 2020 בשעה 8:11

      היי רותי, לא הבנתי את השאלה. אם השאלה לקמח שקדים אז לא ניסיתי ולכן אין לי תשובה. שווה לנסות כי אני מאמינה שזה בסדר.

  6. שני הגב 10 באוקטובר 2020 בשעה 19:55

    כמה זה 100 גרם שמן קוקוס בכוס ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 באוקטובר 2020 בשעה 20:21

      היי שני
      בערך חצי כוס

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס