יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי

טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 בינואר 2018 26 תגובות

טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי הוא אחד הטארטים האהובים עליי. השילוב בין החמצמצות של קרם הלימון והמתיקות של המרנג היא מושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

לפני שנתחיל אני חייבת לציין שזה רק נראה קשה להכנה. אחת העוגות הטעימות, המיוחדות ואפשר לומר גם הקלות יחסית להכנה, אם נצמדים להוראות אי אפשר לפספס. זו עוגה לאוהבי קינוחים חמצמצים לימוניים. לא כל אחד מתחבר אליה ואוהב אותה. אצלי הבית התחלק לשניים- חצי התעלפו עליה (כולל אנוכי) וחצי עיקמו פרצוף :)) אדירוש שלי (המהמםםםםם) סירב אפילו  לטעום אותה בטענה שהיא מזכירה לו את העוגות שהיו מכינים פעם בחתונות- עוגות פרווה עם קרם לימון לא טעים בלשון המעטה. לא טעם – הפסיד!! בעיניי אחת העוגות היפות והטעימות שהכנתי. המתכון הוא של מיקי שמו למעט המרנג, שבמקור הוא מרנג צרפתי קלאסי ואני הכנתי מרנג איטלקי. מה זה צרפתי ומה זה איטלקי?? אני אסביר.

מרנג צרפתי קלאסי – זה המרנג המוכר ביותר. משתמשים בתערובת של סוכר  או אבקת סוכר במשקל כפול ממשקל החלבונים. את המרנג אופים/מייבשים בתנור בחום של 100 מעלות. הוא מתקבל קשיח ופריך. אפשר לאפות אותו ואז מתקבלות נשיקות טעימות ופריכות. במקרה של העוגה הזו, לא אופים אותו אלא מזלפים כציפוי על הפאי ורק משחימים קלות עם ברנר או בגריל.

מרנג איטלקי – מכינים סירופ סוכר ומקציפים את החלבונים עם הסירופ כמה דקות טובות עד  שמקבלים קצף עם מרקם של קרמבו.

מרנג שוויצרי – מחממים על באן מאיר סוכר וחלבונים עד שהסוכר נמס ואז מקציפים 10 דקות לקבלת מרנג במרקם של קרמבו. את המרנג הזה אני מזלפת על העוגה.

טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי

מצרכים לתבנית פאי מתפרקת בקוטר 26 ס"מ 
לקלתית

  • 1+ 3/4 כוסות קמח רגיל (245 גרם)
  • 125 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר (100 גרם)
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/2 כפית תמצית וניל

למלית

  • 6 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 1/2 כוס מיץ לימון (120 מ"ל)
  • קליפה מגוררת דק משני לימונים
  • 100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

למרנג איטלקי

  • 4 חלבונים  בטמפרטורת החדר
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1/4 כוס מים

אופן הכנה

  1. קלתית בצק פריך: שמים במעבד מזון קמח, חמאה וסוכר ומעבדים לתערובת פירורית.
  2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים רק עד שמתקבל בצק (עיבוד יתר פוגם במרקם הבצק).
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעיגול בקוטר 30 ס"מ. הופכים את נייר האפייה עם הבצק לתוך תבנית טארט מתפרקת ומרפדים את הבצק על הדפנות ועל התחתית. בעזרת מערוך או סכין עוברים על שולי התבנית כדי להסיר עודפי בצק.
  4. דוקרים את בסיס הקלתית במזלג ומקפיאים חצי שעה מינימום ומומלץ כמה שעות.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  6. מניחים בתבנית נייר אפייה ומניחים מעל הנייר גרגירי חומוס או שעועית יבשים (זה ישמש כמשקולת וימנע מהשוליים לצנוח בזמן האפייה).
  7. אופים את הבצק אפייה מלאה – 25-30 דקות, עד להזהבה יפה של הבצק.
  8. המלית: מבשלים את החלמונים על בן מארי (אדים)- שמים על הגז סיר עם מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לבעבוע עדין. בסיר אחר בגודל כזה שיישב מעל הסיר עם המים אבל התחתית שלו לא תיגע במים, שמים את החלמונים, הסוכר ומיץ הלימון. מניחים את הסיר מעל הסיר עם המים הרותחים ומערבבים כל הזמן עד שהסוכר נמס. מבשלים תוך ערבוב מתמיד בערך 5-10 דקות עד שהתערובת מסמיכה (לא להתייאש. בהתחלה זה נראה כאילו כלום לא עומד לקרות, ממשיכים לערבב כל הזמן עד שקורה הקסם והחלמונים מסמיכים). איך יודעים שהקרם מוכן? הוא מקבל מרקם כמו של טחינה סמיכה והופך אטום.
  9. מסירים את החלמונים מהאש, מוסיפים קליפת לימון ומערבבים. מצננים 10 דקות לתערובת חמימה.
  10. מוסיפים קוביות חמאה רכה ומערבבים היטב לקרם חלק. אפשר להשתמש במוט בלנדר ידני כדי להטמיע כמו שצריך את החמאה אבל לא חובה.
  11. מורחים את המלית על הקלתית האפוייה ושמים לפחות שעתיים במקרר עד שהמלית יציבה.
  12. המרנג:  מביאים לרתיחה סוכר ומים ומבשלים בערך 5-7 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי ומקבלים סירופ צלול (אם יש מדחום אז מביאים לטמפרטורה של 120 מעלות). מורידים מהאש ומקררים 2 דקות.
  13. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף לבן תפוח, מוזגים את הסירופ בזרם דק על דפנות הקערה ולא ישירות לתוך המרנג. מקציפים 7-10 דקות עד שמתקבל מרנג במרקם של מוס מבריק או קרמבו.
  14. מזלפים את המרנג עם איזה צנטר שאוהבים.
  15. מבעירים בזהירות בעזרת ברנר ומשחימים קלות. אם אין ברנר  מדליקים תנור על מצב גריל ומכניסים לדקה – שתיים להשחמה
  16. העוגה נשמרת במקרר עד שבוע. אצלי התחסלה אחרי יומיים.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • פבלובה עם קארד לימון, קצפת ופטל
    פבלובה עם קארד לימון, קצפת ופטל
  • פאי לימון ופיסטוק אישי
    פאי לימון ופיסטוק אישי
טאטר לימון לימון פאי לימון

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

26 תגובות

  1. שני הגב 10 ביולי 2020 בשעה 17:36

    שאלה, למה יצא לקרם לימון ריח של ביצים?
    זה בסדר?
    כי עשיתי הכל לפי מה שאמרת!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביולי 2020 בשעה 22:03

      היי שני,
      אולי הביצים לא טריות ואז יש להן ריח חזק

  2. ענת הגב 10 בינואר 2019 בשעה 16:44

    היי יקרה…
    האם יש אפשרות להכין את הטארט לימון יום לפני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בינואר 2019 בשעה 22:23

      היי ענת. בוודאי

  3. נועה הגב 5 בינואר 2019 בשעה 20:47

    נראה מצוין. כתבת שרצית לבשל את החלבונים ולכן השתמשת במרנג איטלקי
    אך במתכון כאן החלבונים לא בושלו, אלא רק מוסיפים סירופ שבושל. אשמח להסבר. תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בינואר 2019 בשעה 10:16

      היי נועה. זה סוג של בישול

  4. שני הגב 10 בנובמבר 2018 בשעה 18:59

    היי, השכבה של החלמונים לא התייצבה גם אחרי 4 שעות במקרר, האם היה צריך מקפיא?מה יש מה לעשות עכשיו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בנובמבר 2018 בשעה 22:43

      היי שני. היא אמורה הייתה להתייצב לחלוטין. אולי בישלת מעט מידי זמן

      • אודליה הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 8:53

        לקלתית. אפשר סוכר רגיל? אין לי חום.
        ומה הכמויו. לתבנית 24?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 12:51

          היי אודליה, שימי רגיל

  5. טל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 11:13

    הכנתי ויצא מעולה!!!
    גם יפה וגם טעימה! השילוב של המתוק והחמוץ במינון המדוייק!
    תודה על המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 17:58

      תודה טל. היא גם אחת האהובות עליי. שמחה שאהבת

  6. ורד הגב 8 בספטמבר 2018 בשעה 8:51

    היי יהודית הכנתי את העוגה אתמול מריחה ונראית מצויין. רק עדיין רוקדת לי בתבנית. יש מה לעשות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2018 בשעה 14:33

      היי. אמורה להיות מאוד יציבה. אם בישלת מספיק את החלמונים אז לא אמורה להיות רוקדת. אם שמת את המרנג מעל אז אין כל כך מה לעשות.

  7. תמר הגב 31 באוגוסט 2018 בשעה 13:50

    התבלבלת בין חלמון לחלבון.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2018 בשעה 20:34

      קראתי הכל. לא התבלבלתי

  8. גלית הגב 23 ביולי 2018 בשעה 13:04

    נראה מעולה! אבל אם רוצים פרווה…מה עושים? מרגרינה לא באה בחשבון. יש פתרון יצירתי? ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2018 בשעה 16:43

      הבצק יהיה מעולה עם שמן קוקוס. לגבי הקרם לא ניסיתי אז אני לא יכולה לומר בוודאות. אבללל אם הייתי חייבת פרווה הייתי פשוט מנסה להחליף את החמאה בקרם בשמן קוקוס.

  9. סיגל ברמר הגב 16 בינואר 2018 בשעה 9:31

    טוב זה מטריףףף ואת יודעת שאני ופאי לימון לא חברים עשית לי חשק מטורף אלופה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2018 בשעה 18:08

      אוהבת ♥

  10. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 21:55

    את בהחלט חייבת חיהל'ה……..אחת השוות……ותודההההההההה

  11. Haya Schwartz הגב 20 ביוני 2015 בשעה 19:19

    חייבת להכין אותה, ראשית כי אני מאד אוהבת טעם לימוני ושנית היא כל כך חגיגית ויפה !

  12. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 18:50

    תודההה וויני…באמת טעימה ברמות. אצלי מתים על מרנג אבל אם לא היו אוהבים הייתי שמה מעל שמנת מתוקה מוקצפת…

  13. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 18:50

    ווי אז את חייבת להכין את זו. אכלתי כל מיני פאי לימון שלא היו לי טעימות. הכנתי את זו כי הבן שלי מאוד אוהב…ו…התאהבתי…כל כך טעימה

  14. Winnie הגב 20 ביוני 2015 בשעה 18:14

    עוגה מדהימה!!
    אצלי אין שום חלוקה – כולם מאדדדדדדדדדדדד אוהבים מתוקים עם לימון.
    הבעיה במרנג שלא כולם אוהבים….
    לדעתי זאת באמת עוגה מאד מאד טעימה, והיא גם ניראית פשוט נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאא

  15. חברות מבשלות הגב 20 ביוני 2015 בשעה 11:06

    אני כבר מזמן רוצה להכין פאי לימון ולא יודעת איך ומאיפה… והעוגה שלך נראית פשוט נהדר, אז תודה רבה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס