יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי

טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 בינואר 2018 26 תגובות

טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי הוא אחד הטארטים האהובים עליי. השילוב בין החמצמצות של קרם הלימון והמתיקות של המרנג היא מושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

לפני שנתחיל אני חייבת לציין שזה רק נראה קשה להכנה. אחת העוגות הטעימות, המיוחדות ואפשר לומר גם הקלות יחסית להכנה, אם נצמדים להוראות אי אפשר לפספס. זו עוגה לאוהבי קינוחים חמצמצים לימוניים. לא כל אחד מתחבר אליה ואוהב אותה. אצלי הבית התחלק לשניים- חצי התעלפו עליה (כולל אנוכי) וחצי עיקמו פרצוף :)) אדירוש שלי (המהמםםםםם) סירב אפילו  לטעום אותה בטענה שהיא מזכירה לו את העוגות שהיו מכינים פעם בחתונות- עוגות פרווה עם קרם לימון לא טעים בלשון המעטה. לא טעם – הפסיד!! בעיניי אחת העוגות היפות והטעימות שהכנתי. המתכון הוא של מיקי שמו למעט המרנג, שבמקור הוא מרנג צרפתי קלאסי ואני הכנתי מרנג איטלקי. מה זה צרפתי ומה זה איטלקי?? אני אסביר.

מרנג צרפתי קלאסי – זה המרנג המוכר ביותר. משתמשים בתערובת של סוכר  או אבקת סוכר במשקל כפול ממשקל החלבונים. את המרנג אופים/מייבשים בתנור בחום של 100 מעלות. הוא מתקבל קשיח ופריך. אפשר לאפות אותו ואז מתקבלות נשיקות טעימות ופריכות. במקרה של העוגה הזו, לא אופים אותו אלא מזלפים כציפוי על הפאי ורק משחימים קלות עם ברנר או בגריל.

מרנג איטלקי – מכינים סירופ סוכר ומקציפים את החלבונים עם הסירופ כמה דקות טובות עד  שמקבלים קצף עם מרקם של קרמבו.

מרנג שוויצרי – מחממים על באן מאיר סוכר וחלבונים עד שהסוכר נמס ואז מקציפים 10 דקות לקבלת מרנג במרקם של קרמבו. את המרנג הזה אני מזלפת על העוגה.

טארט לימון קלאסי עם מרנג איטלקי

מצרכים לתבנית פאי מתפרקת בקוטר 26 ס"מ 
לקלתית

  • 1+ 3/4 כוסות קמח רגיל (245 גרם)
  • 125 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר (100 גרם)
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/2 כפית תמצית וניל

למלית

  • 6 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 1/2 כוס מיץ לימון (120 מ"ל)
  • קליפה מגוררת דק משני לימונים
  • 100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

למרנג איטלקי

  • 4 חלבונים  בטמפרטורת החדר
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1/4 כוס מים

אופן הכנה

  1. קלתית בצק פריך: שמים במעבד מזון קמח, חמאה וסוכר ומעבדים לתערובת פירורית.
  2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים רק עד שמתקבל בצק (עיבוד יתר פוגם במרקם הבצק).
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעיגול בקוטר 30 ס"מ. הופכים את נייר האפייה עם הבצק לתוך תבנית טארט מתפרקת ומרפדים את הבצק על הדפנות ועל התחתית. בעזרת מערוך או סכין עוברים על שולי התבנית כדי להסיר עודפי בצק.
  4. דוקרים את בסיס הקלתית במזלג ומקפיאים חצי שעה מינימום ומומלץ כמה שעות.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  6. מניחים בתבנית נייר אפייה ומניחים מעל הנייר גרגירי חומוס או שעועית יבשים (זה ישמש כמשקולת וימנע מהשוליים לצנוח בזמן האפייה).
  7. אופים את הבצק אפייה מלאה – 25-30 דקות, עד להזהבה יפה של הבצק.
  8. המלית: מבשלים את החלמונים על בן מארי (אדים)- שמים על הגז סיר עם מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לבעבוע עדין. בסיר אחר בגודל כזה שיישב מעל הסיר עם המים אבל התחתית שלו לא תיגע במים, שמים את החלמונים, הסוכר ומיץ הלימון. מניחים את הסיר מעל הסיר עם המים הרותחים ומערבבים כל הזמן עד שהסוכר נמס. מבשלים תוך ערבוב מתמיד בערך 5-10 דקות עד שהתערובת מסמיכה (לא להתייאש. בהתחלה זה נראה כאילו כלום לא עומד לקרות, ממשיכים לערבב כל הזמן עד שקורה הקסם והחלמונים מסמיכים). איך יודעים שהקרם מוכן? הוא מקבל מרקם כמו של טחינה סמיכה והופך אטום.
  9. מסירים את החלמונים מהאש, מוסיפים קליפת לימון ומערבבים. מצננים 10 דקות לתערובת חמימה.
  10. מוסיפים קוביות חמאה רכה ומערבבים היטב לקרם חלק. אפשר להשתמש במוט בלנדר ידני כדי להטמיע כמו שצריך את החמאה אבל לא חובה.
  11. מורחים את המלית על הקלתית האפוייה ושמים לפחות שעתיים במקרר עד שהמלית יציבה.
  12. המרנג:  מביאים לרתיחה סוכר ומים ומבשלים בערך 5-7 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי ומקבלים סירופ צלול (אם יש מדחום אז מביאים לטמפרטורה של 120 מעלות). מורידים מהאש ומקררים 2 דקות.
  13. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף לבן תפוח, מוזגים את הסירופ בזרם דק על דפנות הקערה ולא ישירות לתוך המרנג. מקציפים 7-10 דקות עד שמתקבל מרנג במרקם של מוס מבריק או קרמבו.
  14. מזלפים את המרנג עם איזה צנטר שאוהבים.
  15. מבעירים בזהירות בעזרת ברנר ומשחימים קלות. אם אין ברנר  מדליקים תנור על מצב גריל ומכניסים לדקה – שתיים להשחמה
  16. העוגה נשמרת במקרר עד שבוע. אצלי התחסלה אחרי יומיים.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שמרים שוקולד פרווה
    עוגת שמרים ושוקולד פרווה
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים
    עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה
  • עוגת שמרים עם פרג
    עוגת שמרים קלועה במילוי פרג
טאטר לימון לימון פאי לימון

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

26 תגובות

  1. שני הגב 10 ביולי 2020 בשעה 17:36

    שאלה, למה יצא לקרם לימון ריח של ביצים?
    זה בסדר?
    כי עשיתי הכל לפי מה שאמרת!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביולי 2020 בשעה 22:03

      היי שני,
      אולי הביצים לא טריות ואז יש להן ריח חזק

  2. ענת הגב 10 בינואר 2019 בשעה 16:44

    היי יקרה…
    האם יש אפשרות להכין את הטארט לימון יום לפני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בינואר 2019 בשעה 22:23

      היי ענת. בוודאי

  3. נועה הגב 5 בינואר 2019 בשעה 20:47

    נראה מצוין. כתבת שרצית לבשל את החלבונים ולכן השתמשת במרנג איטלקי
    אך במתכון כאן החלבונים לא בושלו, אלא רק מוסיפים סירופ שבושל. אשמח להסבר. תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בינואר 2019 בשעה 10:16

      היי נועה. זה סוג של בישול

  4. שני הגב 10 בנובמבר 2018 בשעה 18:59

    היי, השכבה של החלמונים לא התייצבה גם אחרי 4 שעות במקרר, האם היה צריך מקפיא?מה יש מה לעשות עכשיו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בנובמבר 2018 בשעה 22:43

      היי שני. היא אמורה הייתה להתייצב לחלוטין. אולי בישלת מעט מידי זמן

      • אודליה הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 8:53

        לקלתית. אפשר סוכר רגיל? אין לי חום.
        ומה הכמויו. לתבנית 24?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 12:51

          היי אודליה, שימי רגיל

  5. טל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 11:13

    הכנתי ויצא מעולה!!!
    גם יפה וגם טעימה! השילוב של המתוק והחמוץ במינון המדוייק!
    תודה על המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 17:58

      תודה טל. היא גם אחת האהובות עליי. שמחה שאהבת

  6. ורד הגב 8 בספטמבר 2018 בשעה 8:51

    היי יהודית הכנתי את העוגה אתמול מריחה ונראית מצויין. רק עדיין רוקדת לי בתבנית. יש מה לעשות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2018 בשעה 14:33

      היי. אמורה להיות מאוד יציבה. אם בישלת מספיק את החלמונים אז לא אמורה להיות רוקדת. אם שמת את המרנג מעל אז אין כל כך מה לעשות.

  7. תמר הגב 31 באוגוסט 2018 בשעה 13:50

    התבלבלת בין חלמון לחלבון.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2018 בשעה 20:34

      קראתי הכל. לא התבלבלתי

  8. גלית הגב 23 ביולי 2018 בשעה 13:04

    נראה מעולה! אבל אם רוצים פרווה…מה עושים? מרגרינה לא באה בחשבון. יש פתרון יצירתי? ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2018 בשעה 16:43

      הבצק יהיה מעולה עם שמן קוקוס. לגבי הקרם לא ניסיתי אז אני לא יכולה לומר בוודאות. אבללל אם הייתי חייבת פרווה הייתי פשוט מנסה להחליף את החמאה בקרם בשמן קוקוס.

  9. סיגל ברמר הגב 16 בינואר 2018 בשעה 9:31

    טוב זה מטריףףף ואת יודעת שאני ופאי לימון לא חברים עשית לי חשק מטורף אלופה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2018 בשעה 18:08

      אוהבת ♥

  10. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 21:55

    את בהחלט חייבת חיהל'ה……..אחת השוות……ותודההההההההה

  11. Haya Schwartz הגב 20 ביוני 2015 בשעה 19:19

    חייבת להכין אותה, ראשית כי אני מאד אוהבת טעם לימוני ושנית היא כל כך חגיגית ויפה !

  12. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 18:50

    תודההה וויני…באמת טעימה ברמות. אצלי מתים על מרנג אבל אם לא היו אוהבים הייתי שמה מעל שמנת מתוקה מוקצפת…

  13. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 18:50

    ווי אז את חייבת להכין את זו. אכלתי כל מיני פאי לימון שלא היו לי טעימות. הכנתי את זו כי הבן שלי מאוד אוהב…ו…התאהבתי…כל כך טעימה

  14. Winnie הגב 20 ביוני 2015 בשעה 18:14

    עוגה מדהימה!!
    אצלי אין שום חלוקה – כולם מאדדדדדדדדדדדד אוהבים מתוקים עם לימון.
    הבעיה במרנג שלא כולם אוהבים….
    לדעתי זאת באמת עוגה מאד מאד טעימה, והיא גם ניראית פשוט נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאא

  15. חברות מבשלות הגב 20 ביוני 2015 בשעה 11:06

    אני כבר מזמן רוצה להכין פאי לימון ולא יודעת איך ומאיפה… והעוגה שלך נראית פשוט נהדר, אז תודה רבה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס