יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
ראשי » חיתוכיות » עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 31 בינואר 2021 12 תגובות

מגולגלות למכורים לנוטלה ואגוזי לוז 🙂
האגוזים מככבים גם בבצק וגם במלית ואם זה לא מספיק אז במלית יש גם שוקולד חלב קצוץ.
את המלית אני מערבבת עם עוד כמה חברים ששומרים שתהיה רכה ושוקולדית גם אחרי אפייה וגם כשהעוגיות קרות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

הפעם הגזמתי עם העוגיות האלה 🙂 אגוזי לוז גם בבצק וגם במלית ואם זה לא מספיק אז גם מלית נוטלה מדהימה,שוקולד חלב ועוד אגוזי לוז. המלית היא כזאת שלא נספגת בעוגיות או מתייבשת אחרי האפייה, אלא נשארת עסיסית ולחה.

למי שלא יודע, נוטלה הוא הממרח האהוב עלי ועל חורצ'ק בבית. החצי נשאר נאמן לממרח השחר ונוביק מעדיף שוקולדים חלביים טובים וחמאת בוטנים. בהשראת אוזני ההמן שהכנתי שנה שעברה עם אגוזי לוז בבצק, הכנתי את המגולגלות האלה שיצאו טעימות בטירוף ועשירות בטעם אגוזי לוז. אז אם אתם חובבי אגוזי לוז – זה בשבילכם, אחרת, חפשו בבלוג מגולגלות אחרות ויש מלאאאא.

הנה כל המתכונים שלי למגולגלות:

  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • עוגיות עם ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • עוגיות עם תפוחים וקינמון
  • עוגיות קוקוס וגנאש שוקולד
  • מגולגלות תמרים ואגוזים בריבוע
  • מגולגלות תמרים ואגוזים כשל”פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים

אני מרדדת את הבצק די דק, מורחת מלית ומגלגלת. הבצק הדק קצת נקרע באפייה ואני מתה על זה. המלית נשארת יציבה והעוגיות מקבלות דוגמא מהממת. תראו פה את המגולגלות המתפוצצות שלי. אם רוצים מגולגלות שלא מתפוצצות, תרדדו את הבצק קצת יותר עבה.

השוקולד נשאר רך אחרי האפייה וכל ביס חלום!

עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • אפשר להחליף את אגוזי הלוז בכל אגוז שאוהבים – פקאנים, קשיו, מלך וכו'. הטעם יהיה בהתאם לסוג האגוזים.
  • אני מרדדת את הבצק די דק, מורחת מלית ומגלגלת. הבצק הדק קצת נקרע באפייה ואני מתה על זה. המלית נשארת יציבה והעוגיות מקבלות דוגמא מהממת. תראו פה את המגולגלות המתפוצצות שלי. אם רוצים מגולגלות שלא מתפוצצות, תרדדו את הבצק קצת יותר עבה.

מצרכים לכמות של 30-40 עוגיות

  • 150 גרם אגוזי לוז קלויים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 סוכר וניל
  • 2.5 כוסות קמח עוגיות (350 גרם)
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתי

מלית נוטלה ואגוזים

  • 300 גרם ממרח נוטלה
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 1 חלמון ביצה

לפיזור

  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ דק
  • 100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס

אופן הכנה

מכינים בצק פריך: שמים במעבד מזון אגוזי לוז וסוכר וטוחנים כדקה לאבקה. זהירות שלא לטחון יותר מידי את האגוזים כדי לא לשחרר את השומן שיש בהם, אלא רק עד שמקבלים אגוזים טחונים דק מאוד. מוסיפים למעבד המזון את החמאה, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה ומעבדים כ – 2-3 דקות לתערובת פירורית. 

מוסיפים ביצה, שמנת מתוקה ותמצית וניל ומעבדים ממש חצי דקה, רק עד שמקבלים בצק לא אחיד. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומאחדים עם הידיים. התעסקות יתר עם הבצק תפגע במרקם הפריך שלו. עוטפים בנייליון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 

מכינים מלית: מערבבים יחד נוטלה, שמנת מתוקה וחלמון לבלילה חלקה. מניחים בצד עד לשימוש. 

מחממים תנור לחום של 160 מעלות על מצב טורבו.

מכינים עוגיות: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי של 1/2 ס”מ. מורחים את המלית על כל שטח הבצק, מפזרים שליש מכמות השוקולד ושליש מכמות האגוזים הקצוצים ומגלגלים לרולדה הדוקה. 

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את הרולדה ומכינים גם את שני חלקי הבצק האחרים. בעזרת סכין חותכים לעוגיות אבל לא חותכים עד הסוף, אלא רק עד האמצע כדי שיהיה לנו קל לפרוס לעוגיות אחרי האפייה.

 אופים בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות על מצב טורבו כ – 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. במהלך האפייה הן מעט מתפוצצות אבל המלית יציבה ונשארת בתוך העוגיות. מקררים לחלוטין לפני שפורסים. מפדרים באבקת סוכר ושומרים בצנצנת אטומה. אישית, אני אוהבת לשמור את העוגיות במקפיא, כך הן נשמרות טריות המון זמן.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • גביניות אוזני המן
    גביניות אוזני המן
  • מקרוד אוזני המן
    מקרוד אוזני המן במילוי תמרים ואגוזי מלך
  • עוגיות מגולגלות עם קרם שקדים
    עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים
  • עוגיות מגולגלות עם נוטלה ושוקולד
    עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. דינה הגב 17 בספטמבר 2023 בשעה 22:34

    שלום יהודית , במידה ואני רוצה שהעוגיות יהיו פרווה האם להחליף את השמנת לריץ או לחלב סויה / אחר ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בספטמבר 2023 בשעה 11:00

      כן לשמנת צמחית

  2. גליה הגב 6 בפברואר 2021 בשעה 21:09

    הבצק יצא מאוד רך ואי אפשר היה לעבוד איתו אם זה ככה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2021 בשעה 18:44

      היי גליה,
      תבדקי אם נצמדת למתכון והשתמשת בכמויות הנכונות

  3. אסתי הגב 4 בפברואר 2021 בשעה 21:23

    הי יהודית
    מתכון מושלם
    השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הנוטלה במשהו שלא יוריד מהטעם של העוגיות הנפלאות
    אין לי אפשרות להשיג נוטלה
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בפברואר 2021 בשעה 22:44

      תודה רבה אסתי.
      את יכולה כל מלית שאת אוהבת

  4. איילת כבודי הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 5:55

    באיזה כוס מדידה???
    גם אני מחול וכאן השימוש בכוס אוניברסלית.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 9:01

      תמיד כוס אוניברסלית

  5. ריקי פדן הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 8:24

    לא צויינה כמות אגוזים למילוי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 15:47

      הכל כתוב ריקי

  6. אילית הגב 31 בינואר 2021 בשעה 20:42

    אני גרה בחו״ל ואין לי מושג מה זה אומר קמח עוגיות. האם זה קמו קמח תופח? או שרצח רגיל יכול להוות תחליף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 0:04

      היי אילית,
      את יכולה קמח רגיל

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס