יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
ראשי » חיתוכיות » עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 31 בינואר 2021 10 תגובות

מגולגלות למכורים לנוטלה ואגוזי לוז 🙂
האגוזים מככבים גם בבצק וגם במלית ואם זה לא מספיק אז במלית יש גם שוקולד חלב קצוץ.
את המלית אני מערבבת עם עוד כמה חברים ששומרים שתהיה רכה ושוקולדית גם אחרי אפייה וגם כשהעוגיות קרות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

הפעם הגזמתי עם העוגיות האלה 🙂 אגוזי לוז גם בבצק וגם במלית ואם זה לא מספיק אז גם מלית נוטלה מדהימה,שוקולד חלב ועוד אגוזי לוז. המלית היא כזאת שלא נספגת בעוגיות או מתייבשת אחרי האפייה, אלא נשארת עסיסית ולחה.

למי שלא יודע, נוטלה הוא הממרח האהוב עלי ועל חורצ'ק בבית. החצי נשאר נאמן לממרח השחר ונוביק מעדיף שוקולדים חלביים טובים וחמאת בוטנים. בהשראת אוזני ההמן שהכנתי שנה שעברה עם אגוזי לוז בבצק, הכנתי את המגולגלות האלה שיצאו טעימות בטירוף ועשירות בטעם אגוזי לוז. אז אם אתם חובבי אגוזי לוז – זה בשבילכם, אחרת, חפשו בבלוג מגולגלות אחרות ויש מלאאאא.

הנה כל המתכונים שלי למגולגלות:

  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • עוגיות עם ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • עוגיות עם תפוחים וקינמון
  • עוגיות קוקוס וגנאש שוקולד
  • מגולגלות תמרים ואגוזים בריבוע
  • מגולגלות תמרים ואגוזים כשל”פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים

אני מרדדת את הבצק די דק, מורחת מלית ומגלגלת. הבצק הדק קצת נקרע באפייה ואני מתה על זה. המלית נשארת יציבה והעוגיות מקבלות דוגמא מהממת. תראו פה את המגולגלות המתפוצצות שלי. אם רוצים מגולגלות שלא מתפוצצות, תרדדו את הבצק קצת יותר עבה.

השוקולד נשאר רך אחרי האפייה וכל ביס חלום!

עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • אפשר להחליף את אגוזי הלוז בכל אגוז שאוהבים – פקאנים, קשיו, מלך וכו'. הטעם יהיה בהתאם לסוג האגוזים.
  • אני מרדדת את הבצק די דק, מורחת מלית ומגלגלת. הבצק הדק קצת נקרע באפייה ואני מתה על זה. המלית נשארת יציבה והעוגיות מקבלות דוגמא מהממת. תראו פה את המגולגלות המתפוצצות שלי. אם רוצים מגולגלות שלא מתפוצצות, תרדדו את הבצק קצת יותר עבה.

מצרכים לכמות של 30-40 עוגיות

  • 150 גרם אגוזי לוז קלויים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 סוכר וניל
  • 2.5 כוסות קמח עוגיות (350 גרם)
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתי

מלית נוטלה ואגוזים

  • 300 גרם ממרח נוטלה
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 1 חלמון ביצה

לפיזור

  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ דק
  • 100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס

אופן הכנה

מכינים בצק פריך: שמים במעבד מזון אגוזי לוז וסוכר וטוחנים כדקה לאבקה. זהירות שלא לטחון יותר מידי את האגוזים כדי לא לשחרר את השומן שיש בהם, אלא רק עד שמקבלים אגוזים טחונים דק מאוד. מוסיפים למעבד המזון את החמאה, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה ומעבדים כ – 2-3 דקות לתערובת פירורית. 

מוסיפים ביצה, שמנת מתוקה ותמצית וניל ומעבדים ממש חצי דקה, רק עד שמקבלים בצק לא אחיד. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומאחדים עם הידיים. התעסקות יתר עם הבצק תפגע במרקם הפריך שלו. עוטפים בנייליון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 

מכינים מלית: מערבבים יחד נוטלה, שמנת מתוקה וחלמון לבלילה חלקה. מניחים בצד עד לשימוש. 

מחממים תנור לחום של 160 מעלות על מצב טורבו.

מכינים עוגיות: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי של 1/2 ס”מ. מורחים את המלית על כל שטח הבצק, מפזרים שליש מכמות השוקולד ושליש מכמות האגוזים הקצוצים ומגלגלים לרולדה הדוקה. 

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את הרולדה ומכינים גם את שני חלקי הבצק האחרים. בעזרת סכין חותכים לעוגיות אבל לא חותכים עד הסוף, אלא רק עד האמצע כדי שיהיה לנו קל לפרוס לעוגיות אחרי האפייה.

 אופים בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות על מצב טורבו כ – 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. במהלך האפייה הן מעט מתפוצצות אבל המלית יציבה ונשארת בתוך העוגיות. מקררים לחלוטין לפני שפורסים. מפדרים באבקת סוכר ושומרים בצנצנת אטומה. אישית, אני אוהבת לשמור את העוגיות במקפיא, כך הן נשמרות טריות המון זמן.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מקרוד אוזני המן במילוי תמרים ואגוזי מלך
    מקרוד אוזני המן במילוי תמרים ואגוזי מלך
  • עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב
    עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב
  • עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים
    עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים
  • עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. גליה הגב 6 בפברואר 2021 בשעה 21:09

    הבצק יצא מאוד רך ואי אפשר היה לעבוד איתו אם זה ככה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2021 בשעה 18:44

      היי גליה,
      תבדקי אם נצמדת למתכון והשתמשת בכמויות הנכונות

  2. אסתי הגב 4 בפברואר 2021 בשעה 21:23

    הי יהודית
    מתכון מושלם
    השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הנוטלה במשהו שלא יוריד מהטעם של העוגיות הנפלאות
    אין לי אפשרות להשיג נוטלה
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בפברואר 2021 בשעה 22:44

      תודה רבה אסתי.
      את יכולה כל מלית שאת אוהבת

  3. איילת כבודי הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 5:55

    באיזה כוס מדידה???
    גם אני מחול וכאן השימוש בכוס אוניברסלית.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 9:01

      תמיד כוס אוניברסלית

  4. ריקי פדן הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 8:24

    לא צויינה כמות אגוזים למילוי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 15:47

      הכל כתוב ריקי

  5. אילית הגב 31 בינואר 2021 בשעה 20:42

    אני גרה בחו״ל ואין לי מושג מה זה אומר קמח עוגיות. האם זה קמו קמח תופח? או שרצח רגיל יכול להוות תחליף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 0:04

      היי אילית,
      את יכולה קמח רגיל

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס