יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגיות מלוחות ממכרות
ראשי » טבעוני » עוגיות מלוחות ממכרות

עוגיות מלוחות ממכרות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 בפברואר 2019 54 תגובות

עוגיות מלוחות ממכרות. יש כאלה שקוראים להן עוגיות עבאדי אבל אני חושבת שלקרוא להן כך זה עוול כי הן הרבה יותר טעימות מכל עוגיית עבאדי שטעמתי. אז אני קוראת להן עוגיות מלוחות ממכרות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

את המתכון הזה לא הכנתי המון המון שנים אבל זכרתי את הטעם המדהים שלהן ורציתי להכין שוב כדי לבדוק אם גם היום אחרי שנים של אפייה הן תיראנה לי עדיין טעימות (כי בינתיים השתדרגתי קצת)…אז הכנתי וכןןןןןןןןןן!! הן מעולות!! ואני לא מחליפה אותן באף מתכון חדש  או משודרג.



זה המתכון המקורי בדיוק כפי שקיבלתי אותו לפני שנים מחברה, לא נגעתי ולא שיניתי. אני מתה על המרקם הפריך המתפצפץ שלהן שנשאר פריך וטרי אפילו שבועיים בצנצנת אטומה. אישית, אני אוהבת להקפיא את העוגיות וכל פעם להוציא קצת לצנצנת כדי ממש לשמור על הטריות.



אני אוהבת להכין אותן ממש קטנטנות למרות שאין לי הרבה סבלנות. אבל התוצאה כל כך יפה שאני מתאמצת 🙂



15/10/2019

הכנתי מלא עוגיות לראש השנה וסוכות ומתוך עצלות הכנתי אותן ארוכות בלי לעגל. לוקח כלום זמן יחסית והן טעימות בדיוק באותה מידה



עוגיות מלוחות ממכרות

לפני שמתחילים

  • העוגיות האלה מאוד תופחות בתנור, ממש מכפילות את הנפח כך שמומלץ להכין אותן ממש ממש דקיקות אחרת הן יוצאות שמנמנות ולא כל כך אפויות מבפנים.
  • האפייה תהיה בחום די נמוך על מצב טורבו כדי לייבש את העוגיות גם מבפנים.
  • העוגיות נשמרות כשלושה שבועות בצנצנת או חודשים במקפיא.

חומרים לכמות של 50-60 עוגיות בינוניות או 120 קטנות

  • 4.5 כוסות קמח רגיל (630 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 חבילה מחמאה/נטורינה/מזולה/חמאה רכה (200 גרם)
  • 1 כוס מים (250 גרם)
  • 1/4 כוס שמן זית (50 גרם)
  • 1 כפית מלח (10 גרם)

לציפוי:

  • 1-2 ביצים טרופות
  • 100-150 גרם שומשום

אופן הכנה

מכינים בצק רך ונעים מכל החומרים, המרקם של הבצק צריך להיות כמו פלסטלינה. קורצים מהבצק חתיכות בצק במשקל 10-15 גרם ואם רוצים עוגיות גדולות יותר אז 20 גרם. יוצרים רצועה בקוטר של 1/2 ס"מ בערך וסוגרים לבייגלה. מכינים כך את כל כמות העוגיות. כשמסיימים, טובלים בביצה טרופה ואז בשומשום ומניחים בתבנית אפייה במרחקים של 1 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. אופים בחום של 160 מעלות טורבו  כ- 20-25 דקות- או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות נשמרות שבועיים – שלושה בצנצנת אטומה ואפשר אפילו כמה חודשים במקפיא.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חיתוכיות קוקוס וריבת פטל
    חיתוכיות קוקוס וריבת פטל שמכינים בחצי שעה
  • כדורי פררו רושה
    כדורי שוקולד ואגוזי לוז בסגנון פררו רושה
  • אורז מתוק
    אורז מתוק בחלב ושמנת בסגנון קרם ברולה
  • עוגיות שומשום
    עוגיות שומשום משלושה מצרכים ללא גלוטן
בייגלה עבאדי עוגיות מלוחות עוגיות עבאדי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

54 תגובות

  1. דורית ברזני הגב 24 בספטמבר 2024 בשעה 11:44

    תודה על המתכון יצא טעים למרות שלדעתי נדרש עוד מלח לפחות עוד חצי כפית. אבל טעים גם ככה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בספטמבר 2024 בשעה 17:42

      זה עניין של טעם

  2. רות הגב 16 באפריל 2024 בשעה 8:13

    היי יהודית אני מכינה המון מצכונים שלך והכל פשוט מושלם במיוחד אוהבת את הספוליאטלה שלך
    לגבי הבייגלה שלך האם אפשר להכין אותן לפסח עם קמח ללא גלוטן?
    תודה????????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באפריל 2024 בשעה 15:46

      מהמםם וכייף לשמוע. הקמחים ללא גלוטן היום מאוד טובים אז נראה לי שלא תהיה בעייה

  3. ליאת הגב 28 באוקטובר 2023 בשעה 21:44

    הכנתי את העוגיות עם חמאה ושמן זית ויצא מעולה אבל הייתי צריכה לאפות יותר זמן ממה שרשום במתכון
    בסביבות 40-45 דקות על 165 מעלות טורבו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2023 בשעה 8:24

      מעולה ליאת,
      כל תנור אופה בזמנים שונים ולכן צריך להפעיל שיקול דעת בנוסף למתכון

  4. דנה הגב 3 באוקטובר 2022 בשעה 10:07

    היי! מתכון מעולה
    איך את מפשירה? פשוט להוציא מהמקפיא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 באוקטובר 2022 בשעה 10:08

      כן פשוט להוציא. זה לא באמת קופא. זה בשניות מוכן

  5. דניאל הגב 8 ביולי 2022 בשעה 15:06

    הכי טעים שאלתי!!! אלופה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביולי 2022 בשעה 10:38

      איזה כייף לשמוע

    • מזל הגב 10 ביולי 2022 בשעה 21:20

      האם אפשר להשתמש במרגרינה לאפיה במקום מחמאה????

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2022 בשעה 13:41

        אין בעייה

  6. פרידה דולינגר הגב 28 בספטמבר 2021 בשעה 18:20

    תודה לך יהודית הלוחשת לאוכל..אני גיליתי אותך רק עכשיו. רוצה להדגיש שהבצק יצא נפלא, רך ונעים למגע, ולעבודה. נהנתי מאוד להכין את העוגיות יצאו מוצלחות מאוד . תודה לך…שנה טובה והמון מתכונים .מקווה להינות ולהיות "קלינטית " קבועה המתכונים שלך. פרידה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בספטמבר 2021 בשעה 20:24

      ברוכה הבאה פרידה יקרה וכייף שאת פה

  7. אביב הגב 24 בפברואר 2021 בשעה 20:21

    היי,
    העוגיות בתנור ולא משחימות לי כלל. ככה זה אמור להיות???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בפברואר 2021 בשעה 9:17

      היי אביב, לא אמורות להשחים יותר מידי

  8. מיטל הגב 14 בינואר 2021 בשעה 1:04

    מה ניתן לשים במקום מחמאה? אנחנו נגד מרגרינות למינהם

  9. צביה הגב 19 ביוני 2020 בשעה 3:52

    אני לא בארץ. לא ראיתי פה משהו כמו מחמאה. עד כמה חמאה לא מתאימה? אולי שמן (צמחי או זית). כמה אבקת אפיה יש בשקית, כפית? גדושה? אני לא יודעת אם כמות אבקת האפיה כאן כמו בארץ. תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2020 בשעה 8:53

      היי צביה,
      חמאה פחות מתאימה במרקם. אני הייתי ממירה לשמן. תבדקי מה יחס ההמרה לשמן או שימי חמאה.
      באבקת אפייה – 10 גרם.

      • גלי הגב 22 בספטמבר 2021 בשעה 20:40

        איזה שמן לשים? אפשר שמן זית?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2021 בשעה 17:47

          היי גלי,
          שמן רגיל – קנולה. אפשר שמן זית

  10. מזל הגב 22 במרץ 2020 בשעה 23:56

    מוצלח מאד
    טעים טעים
    מרקם הבצק מושלם!!
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במרץ 2020 בשעה 23:57

      אני שמחה מזל

      • אריאל הגב 21 בינואר 2023 בשעה 20:00

        נראה לי זה רק אני אבל יצא לי בצק ממש דביק שקשה לעבוד איתו
        צריך להיות ככה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בינואר 2023 בשעה 21:36

          ממש לא. בצק מושלם ונוח. כנראה שמת פחות מידי קמח

  11. ליאת הגב 15 במרץ 2020 בשעה 17:45

    מה אפשר במקום הביצה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 במרץ 2020 בשעה 19:09

      הביצה מדביקה את השומשום. אין לי מושג מה התחליף. את יכולה לנסות למרוח מים. בטוח חלק יידבקו

  12. קרן גרפי הגב 10 במרץ 2020 בשעה 20:27

    הי 🙂
    האם אפשר להשתמש בנטורינה קוקוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במרץ 2020 בשעה 7:32

      היי קרן, בוודאי

  13. שרה הגב 6 בנובמבר 2019 בשעה 19:30

    שלום יהודית,

    העוגיות יצאו פשוט מעולה!!!!

    המתכונים שלך אלופים אחד אחד!! 🙂

    תודה רבה!!
    שרה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בנובמבר 2019 בשעה 12:40

      תודה רבה שרה

  14. ויטלי הגב 19 באוגוסט 2019 בשעה 3:10

    אוי!!! עכשיו ראיתי שכן רשמת מלח!!! Sorry אהובה!!! תתעלמי מהמייל…רק שאלה אחת,את אופה אותן בטורבו??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוגוסט 2019 בשעה 7:42

      חחחחחח הכל בסדר. אפשר טורבו כי זה עוגיות והמטרה לייבש אותן. אז גם טורבו וגם רגיל מתאים. עדיפות לטורבו

  15. יעלי הגב 19 באוגוסט 2019 בשעה 3:02

    יקירתי,נראה כי המלח נשכח…לא רשום…זה קורה לטובים ביותר! תוכלי לאמר לי כמה מלח צריך? אני אוהבת שהמליחות מורגשת..תודה! ברגע שתעני לי,אכין! וכמובן שאחרי גם אגיב! תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוגוסט 2019 בשעה 7:43

      היי יעלי. יש מלח במתכון

      • קרן הגב 22 באוקטובר 2023 בשעה 22:16

        האם לשים את הבצק במיקסר?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוקטובר 2023 בשעה 9:04

          ידנית

  16. נוית הגב 24 ביולי 2019 בשעה 14:46

    אפשר להשתמש במקום קמח רגיל ואבקת אפייה בקמח תופח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2019 בשעה 21:04

      היי נוית,
      כן, אין בעייה

  17. אילנית הגב 30 באפריל 2019 בשעה 17:55

    היי,אין מלח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באפריל 2019 בשעה 18:44

      היי אילנית. ברור שיש

  18. ריקי הגב 3 באפריל 2019 בשעה 10:25

    יש סיבה מיוחדת לשימוש במחמאה ולא בחמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 באפריל 2019 בשעה 17:54

      היי ריקי. כן, חמאה לא מתאימה למרקם במקרה הזה

      • נסיה הגב 15 ביולי 2019 בשעה 21:35

        הי יהודית הכנתי את העוגיות עבדי יצא לי מדהים אולי יש לך מתכון מנצח של עוגיות רחת לוקום תודה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 ביולי 2019 בשעה 20:42

          היי נסיה. שמחה לשמוע. אני אתן לך בצק מתאים ורק תשימי לוקום: https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%98/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%92%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/

          • נסיה 17 ביולי 2019 בשעה 12:53

            תודה

  19. ענת הגב 21 בדצמבר 2018 בשעה 10:29

    יהודית יקרה
    איזו כוס מידה יש להשתמש?
    אוניברסלית? קפה? חד פעמית?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בדצמבר 2018 בשעה 19:06

      היי ענת
      כוסות אוניברסליות

  20. ענת הגב 12 בדצמבר 2018 בשעה 15:38

    היי שוב?
    אפשר להקפיא?
    כנל לגבי עוגיות פרח ריבה
    שוב תוה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בדצמבר 2018 בשעה 18:22

      היי שוב ענת 🙂 אפשר להקפיא את כל סוגי העוגיות. נשמרות מעולה.

  21. ענת הגב 12 בדצמבר 2018 בשעה 15:36

    יהודית שלום,
    ראשית תודה ענקית על מתכונים נפלאים
    האם יש לרדד את הבצק ואז לחתוך אותו לרצועות?
    ועוד שאלה בנוגע לעוגיות פרח ריבה… האפייה בטורבו?
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בדצמבר 2018 בשעה 18:21

      היי ענת, מגלגלים לנחשים ארוכים ומהם חותכים חתיכות שסוגרים לבייגלס קטנים.
      לגבי האפייה- אני אופה עוגיות בטורבו תמיד.

  22. מור הגב 10 בדצמבר 2018 בשעה 17:50

    היי יקרה, את אופה בטורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בדצמבר 2018 בשעה 21:39

      כן מור. בטורבו

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס