יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות מגולגלות מבצק קוקוס ושקדים (כשר לפסח)
ראשי » חיתוכיות » עוגיות מגולגלות מבצק קוקוס ושקדים (כשר לפסח)

עוגיות מגולגלות מבצק קוקוס ושקדים (כשר לפסח)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 12 באפריל 2020 29 תגובות

כאלה עוד לא אכלתם!! עוגיות מגולגלות מבצק קוקוס ושקדים במילוי תמרים והן אפילו ללא גלוטן וכשרות לפסח. הטעם של הקוקוס מודגש ומי שמכור כמוני לקוקוס יאהב אותן מאוד

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות מגולגלות מבצק קוקוס ושקדים (כשר לפסח)

הייתי חייבת להכין את העוגיות המגולגלות גם בגרסה הזו. האמת שבלי קשר לפסח רציתי להכין בצק שמבוסס על קוקוס ופסח זו הזדמנות מצויינת לניסויים במטבח, בטח בתקופה הזו שכל היום אנחנו בבית ורק מחפשים מה לנשנש כל היום.

אז הכנתי בצק מקוקוס, קמח שקדים וקצת קורנפלור והופ יצא בצק דווקא קל יחסית לעבודה ואם אתם כמוני מכורים לקוקוס אז אתם תאהבו אותן מאוד. הן לחלוטין עונות לי על הצורך למגולגלות בפסח. הן מתאימות כמובן גם לרגישים לגלוטן, כך שזה בכלל יתרון.

הפעם אני מעלה לכם את הסרטון כמעט בלי עריכה, ממש את השלבים של הכנת המתכון. זה מתכון שאלתרתי ממש תוך כדי הכנה וכך השארתי את הסרטון. יצא מוצלח מאוד וטעים.

עדכון עדכון: למחרת העוגיות משתבחות ממש ממש, המרקם הרבה יותר טעים ויותר טוב.

עוגיות מגולגלות מבצק קוקוס ושקדים (כשר לפסח)

לפני שמתחילים

  • עדכון עדכון: למחרת העוגיות משתבחות ממש ממש, המרקם הרבה יותר טעים ויותר טוב.
  • כנסו למתכון של מגולגלות לפסח שהכנתי שנה שעברה ואלפים הכינו אותן.
  • הבצק מורכב מקוקוס ושקדים וטעם הקוקוס מאוד מודגש, כך שאלו עוגיות לכאלו שאוהבים קוקוס.
  • הבצק חייב לנוח שעה במקרר לפני שעובדים איתו.
  • יש להיעזר בנייר אפייה כדי לגלגל את הרולדה.
  • אני שמתי במילוי תמרים בוואקום שדיללתי במים. אפשר לשים ממרח תמרים ואז אין צורך לדלל במים.
  • אפשר לשים כל מלית אחרת שאתם אוהבים כמו שוקולד, ריבה וכו'. רק להקפיד שהמלית תהיה במרקם משחתי רך.

מצרכים לבצק ל – 2 רולדות – כ- 30 עוגיות

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 2 חלמונים
  • 2 כוסות קוקוס
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1/4 כוס קורנפלור/קמח תפוחי אדמה

למלית תמרים ופקאנים

  • 1/2 חבילת תמרים בוואקום
  • 1/2-3/4 מים רותחים לדילול התמרים
  • 1/2 כפית קינמון
  • לפיזור: חופן פקאנים/אגוזי מלך

אופן הכנה

מכינים את הבצק: שמים במעבד מזון את החמאה ואבקת סוכר ומעבדים 2 דקות.

מוסיפים חלמונים ומעבדים עד שהם נטמעים.

מוסיפים קוקוס, קמח שקדים וקורנפלור ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים בניילון ושומרים במקרר שעה.

מכינים מלית: שמים בקערית את התמרים ומדללים עם מים רותחים. מתחילים עם חצי כוס ומוסיפים מים לפי הצורך עד שמקבלים מרקם משחתי נוח למריחה. מוסיפים קינמון ומערבבים.

מכינים עוגיות: מחממים תנור על מצב טורבו לחום של 170 מעלות.

מניחים על משטח עבודה נייר אפייה ומקמחים אותו בקורנפלור. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים לעלה מלבני בעובי של פחות מחצי ס"מ בערך. מורחים את התמרים, מפזרים אגוזים קצוצים ונעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל לרולדה (תיעזרו בסרטון). מכינים גם את החצי השני של הבצק.

חותכים עם סכין לעוגיות אבל לא עד הסוף, אלא רק סימון.

אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.

מקררים לחלוטין לפני שפורסים לעוגיות. שומרים בצנצנת/קופסה אטומה.

מתקבלות עוגיות פריכות מאוד, ממש נמסות בפה עם טעם קוקוסי מודגש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
    עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
  • עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
    עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

29 תגובות

  1. ילנה הגב 5 באפריל 2022 בשעה 18:21

    נראה מעולה

  2. אסתי הגב 27 בינואר 2022 בשעה 21:00

    הי,
    נראה לך שאפשר לוותר על הקמח תפוחי אדמה – רוצה להכין את זה עבור מישהו שאסור לו קמח בכלל רק קמח שקדים
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בינואר 2022 בשעה 8:08

      היי אסתי, חייב משהו שיקשור את הבצק. לא ניסיתי רק עם קמח שקדים

  3. נועה הגב 14 ביולי 2021 בשעה 13:13

    היי
    אפשר לעשות ללא חמאה ? ומה לשים במקום?
    וכן אני רוצה מקמח לבן זה אפשרי ? ומה וכמה לשים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2021 בשעה 12:21

      היי נועה,
      אני ממליצה לך להכין עוגיות אחרות במקום אלה. יש לי בבלוג מלא מתכונים אחרים כולל מגולגלות טבעוניות בלי חמאה

  4. שירה הגב 13 באוגוסט 2020 בשעה 0:21

    אני יכולה להפוך לפרווה ולהשתמש בשמן קוקוס במקום חמאה? אם כן באיזו כמות? תודה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוגוסט 2020 בשעה 7:30

      אני מניחה שלא תהיה בעייה. כמות זהה של שמן קוקוס. כיוון שהבצק ממש עדין (אין בו בכלל קמח, אני קצת חוששת כי לא ניסיתי). אני מאמינה שזה יהיה בסדר

  5. שרון הגב 1 במאי 2020 בשעה 18:14

    אפשר לוותר על אבקת סוכר ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 במאי 2020 בשעה 22:36

      בבצק?

  6. sanft ora הגב 14 באפריל 2020 בשעה 17:34

    היי ערב טוב מועדים לשימחה
    הכנתי את הרולדות, הבצק לא היה כל כך יציב אבל באפיה זה הסתדר.
    אני מילאתי בריבה ותערובת החרוסת שנשארה לי יצא טעים בטירוף.הייתי שמחה לצרף תמונה?תודה על עוד מתכון מוצלח??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2020 בשעה 17:39

      מהמם. כייף לשמוע. עם ריבה זה צריך להיות להיט. את יכולה לשתף בקבוצה שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/281838788527655/
      או באינסטגרם: https://www.instagram.com/yehudit_aviv/

      חג שמח

  7. לריסה הגב 13 באפריל 2020 בשעה 17:02

    תודה רבה על המתכון. יצא מאוד טעים.אפיתי פחות זמן. אולי זה התנור שלי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באפריל 2020 בשעה 17:04

      איזה כייף לשמוע לריסה. כל תנור אופה אחרת.
      חג שמח ♥

  8. נורית הגב 13 באפריל 2020 בשעה 7:07

    אפשר לוותר על כוס קוקוס?
    במקום 2

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באפריל 2020 בשעה 8:08

      לא נורית. את יכולה לשים עוד קמח שקדים במקום קוקוס אבל כמובן שהמתכון חדש ולא ניסיתי משהו אחר

  9. מירב הגב 13 באפריל 2020 בשעה 0:21

    הי
    תודה רבה!
    נראה מעולה ?
    לגבי הקמח – האם אפשר גם לטחון שקדים ולהשתמש כקמח? או שחובה מוצר ששמו קמח שקדים?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באפריל 2020 בשעה 0:45

      היי מירב,
      אם יש לך אפשרות לטחון שקדים לאבקה אז אין בעייה

  10. חן הגב 12 באפריל 2020 בשעה 21:32

    אפשר להכין עם מילוי שוקולד??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2020 בשעה 22:54

      בטח. זה כתוב

  11. סיגל ברמר הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:32

    ג'ודי שיחקת אותה חייבת להכין !! כל הטעמים שאני אוהבת בעוגיה אחת ❤❤

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:33

      תודהההה אהובה. עפתי עליהן

  12. בר הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:26

    אפשר להמיר מרגרינה בשמן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:32

      ממש לא. אולי בשמן קוקוס אבל לא ניסיתי. כאמור, זה מתכון חדש מהיום

      • רחל הגב 16 באפריל 2020 בשעה 12:29

        היי,
        אפשר להחליף את הקמח שקדים בקמח תפו"א או קוקוס?
        תודה מראש!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באפריל 2020 בשעה 12:32

          היי רחל,

          לא ניסיתי שום מתכון חוץ ממה שרשמתי. אם את מנסה אשמח שתעדכני

  13. הילה הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:23

    נראה מושלם! מה עושה מי שאין לו מעבד מזון לפסח? ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:32

      היי הילה,
      תכיני בלי, ידנית. לא אמורה להיות בעייה

  14. רויטל הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:18

    מושלם. מעולה לכל השנה לצליאקים. אני חייבת לנסות להכין
    חג שמחה אהובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2020 בשעה 20:20

      בדיוק! יש המון צליאקים ואני אוהבת לפתח מתכונים שיתאימו גם להם.
      חג שמח אהובה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס