יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב
ראשי » חיתוכיות » עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב

עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 5 ביוני 2021 16 תגובות

מסוג העוגיות שחייבות להיות בצנצנת וכל פעם עם מלית אחרת. הפעם מרחתי נוטלה וסידרתי שורה של קוביות שוקולד חלב. יצאו עוגיות מטריפות ומיוחדות במיוחד

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב

העוגיות שתמיד חייבות להיות בצנצנת וכל פעם בטעם אחר ומלית שונה. אין מי שלא אוהב את העוגיות האלה ואצלי הרוב מעדיפים אותן עם שוקולד. הפעם, בהחלטה של רגע והאמת, מתוך עצלות להכין את מלית השוקולד הקבועה שלי, החלטתי למרוח נוטלה ואז פשוט לשים קוביות שוקולד חלב וזה יצא היסטרי!

הבצק הוא אחד הטובים שהכנתי והפעם עם השוקולד בקוביות זה באמת מטורף כמה שזה טעים. לא צילמתי הפעם שלבים כי הייתי בטוחה שזה יהיה רק נחמד ואפילו לא יעלה לבלוג וכמה טעיתי! כל מי שטעם עף עליהן, כך שזה אך מתבקש שיעלו לבלוג ובהמשך אכין שוב ואצלם שלבים.

הנה כל המתכונים שלי למגולגלות

  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • תפוחים וקינמון
  • קוקוס וגנאש שוקולד
  • תמרים ואגוזים בריבוע
  • תמרים ואגוזים כשל”פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים

עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • הכמויות נמדדו עם כוסות מדידיה אוניברסליות. אם אין לכם כוסות – תקנו! יש היום בכל סופר או חנויות מתמחות באפייה וזה עולה שקלים בודדים.
  • את הבצק מכינים ידנית, אין צורך במיקסר או מעבד מזון, בקייץ מומלץ מאוד לקרר את הבצק שעה במקרר ובחורף אפשר לעבוד איתו ישר.

מצרכים לבצק פריך- 4 רולדות

  • 200 גרם חמאה רכה (לפרווה – שמן קוקוס או נטורינה)
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38% (לפרווה – קרם קוקוס)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 חלמונים גדולים
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כוסות קמח (מומלץ קמח עוגיות)

למלית

  • 3/4 כוס נוטלה
  • 3 חפיסות שוקולד חלב (300 גרם)

אופן הכנה

בצק פריך: שמים בקערה חמאה, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, חלמונים ומלח ועם הידיים מערבבים את החומרים.

מוסיפים קמח ומערבבים לבצק אחיד. בשלב הזה לא מעבדים יותר מידי את הבצק אלא ממש 1/2 דקה, רק עד שהוא מתגבש לבצק אחיד ומוכן לעבודה. בקייץ שמים שעה במקרר, בחורף אפשר לעבוד ישר עם הבצק.

הכנת העוגיות: מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.

מקמחים היטב משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה מלבני דק.

מורחים נוטלה על כל שטח הבצק. מסדרים לרוחב הבצק שורה של קוביות שוקולד ומגלגלים לרולדה.

מניחים את הרולדות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

פורסים עם סכין חדה לעוגיות ברוחב הרצוי, אבל לא עד הסוף אלא רק מעין סימון כדי שיהיה לנו קל לחתוך לעוגיות אחרי האפייה.

מכינים כך את כל חלקי הבצק ומניחים בתבנית.

אופים כ- 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.

מקררים לחלוטין ובעזרת סכין חדה פורסים לעוגיות.

לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מגולגלות תמרים ואגוזים עם סולת בבצק
    עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים בסגנון מעמולים
  • עוגיות שוקולד מהירות הכנה
    עוגיות שוקולד ונוטלה מהירות הכנה
  • עוגיות חמאה וחמאת בוטנים
    עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב
  • משמנה
    משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. פנינה הגב 28 ביוני 2023 בשעה 8:29

    מה עושים עם חצי השמנת המתוקה הנותרת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2023 בשעה 9:36

      שומרים במקרר לדברים אחרים

  2. אורה הגב 30 בספטמבר 2022 בשעה 11:12

    היי, נראה מעולה. האם בימים חמים אלו נשמר בקופסא אטומה על הדיש או במקרר, ולכמה זמן. תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בספטמבר 2022 בשעה 12:18

      עוגיות אני אןהבת לשמור תמיד במקרר או במקפיא כי כך נשארות טריות הרבה זמן

  3. אוסנת הגב 1 ביולי 2022 בשעה 15:40

    כל המתכונים שלך מדויקים וטובים. הצליח, ויצא נפלא.
    שבת שלום!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביולי 2022 בשעה 15:27

      תודהה אסנת
      כייף לשמוע

  4. ליאורה הגב 26 ביוני 2022 בשעה 16:19

    אם מעינים את הבצק פרווה
    איזה ממרח שוקולד ואיזה קוביות שוקולד ממולץ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 ביוני 2022 בשעה 14:53

      היי ליאורה,
      את יכולה עם שוקולד מריר וממרח פרווה

  5. מור הגב 5 בפברואר 2022 בשעה 11:45

    היי האם לפרווה ניתן להשתמש בשמנת צמחית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בפברואר 2022 בשעה 8:18

      היי מור,
      בהחלט כן

  6. נורית הגב 7 ביוני 2021 בשעה 8:37

    תודה רבה
    עזרת לי מאד

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 9:49

      בשמחה רבה♥

    • רעות הגב 8 ביוני 2021 בשעה 21:31

      היי יהודית
      האם אפשר לתת לבצק לנוח לילה במקרר ורק למחרת להכין את העוגיות?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 21:39

        היי רעות
        עקרונית אפשר אבל תצטרכי להוציא אותו קצת לפני כי הוא יהיה קשה כמו אבן ותצטרכי לרכך אותו

  7. נורית הגב 6 ביוני 2021 בשעה 15:58

    הי ,
    המתכון נראה טעים וקל .
    האם אפשר להשתמש בקמח תמי ( בעית גלוטן ) ?
    תודה נורית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביוני 2021 בשעה 16:07

      היי נורית,
      אני לא בקיאה בקמחים ללא גלוטן. השתמשתי כמה פעמים בקמח כרגיל והיה מעולה. לא מכירה את קמח תמי

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס