יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים
ראשי » חיתוכיות » עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים

עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 2 ביוני 2022 18 תגובות

אחת העוגיות הכי טעימות שהכנתי והכנתי!! אני מטורפת על שקדים והפעם שילבתי אותם גם בבצק, גם במלית וגם בציפוי ולכן הן נקראות עוגיות שקדים שקדים שקדים 🙂 🙂 והן יצאו וואווו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים

וואוו וואו וואווו איזה עוגיות טעימות יצאו לי. אם זה לא ברור כמה אני אוהבת עוגיות ועוגות עם שקדים, נראה לי שהפעם תבינו טוב טוב 🙂 🙂 קמתי בבוקר עם חשק לעוגיות מגולגלות וכיוון שאני אוהבת לחדש בעיקר לעצמי, הבזיק לי להכין עם קרם שקדים. חלק הכנתי עם שוקולד חלב וחלק רק עם קרם שקדים ושברי שקדים ויצאו מדהים.

תקנו שקדים טחונים וגם רגילים כי בעוגיות האלה יש שקדים גם בבצק, גם במלית וגם בציפוי. למה? כי אני אוהבת!! וגם חורצ'ק שלי אוהב מאודדד עוגיות שקדים. הבצק יוצא חלוםםם והמלית משתלבת מושלם.

הנה כל המתכונים שלי למגולגלות

  • עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב
  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • תפוחים וקינמון
  • קוקוס וגנאש שוקולד
  • תמרים ואגוזים בריבוע
  • תמרים ואגוזים כשל”פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים

עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים

סרטון שלבים של הכנת העוגיות ניתן לראות אצלי באינסטגרם

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק

מצרכים לבצק פריך- 4 רולדות

  • 200 גרם חמאה רכה (לפרווה – שמן קוקוס או נטורינה)
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38% (120 גרם) (לפרווה – קרם קוקוס)
  • 3 כפות אבקת סוכר (45 גרם)
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/4 כפית מלח (2 גרם)
  • 2.5 כוסות קמח עוגיות (350 גרם)
  • 1 כוס קמח שקדים (100 גרם)

מלית קרם שקדים

  • 200 גרם קמח שקדים
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 60 גרם קורנפלור
  • 2 ביצים
  • 2 כפות רום אמיתי או כל ליקר שיש בבית

בנוסף:

  • 100 גרם מטבעות שוקולד חלב/שוקולד חלב קצוץ
  • 100 גרם שקדים קצוצים גס

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות במצב טורבו.

מכינים בצק פריך: שמים בקערה חמאה, קמח, קמח שקדים, מלח ואבקת סוכר ומעבדים עם הידיים דקה לתערובת פירורית.

מוסיפים ביצה ושמנת מתוקה ובעזרת הידיים מערבבים את החומרים רק עד שמתגבש בצק.

מקררים כשעה שעתיים במקרר.

מכינים קרם שקדים: שמים את כל החומרים יחד במעבד מזון ומעבדים לקרם חלק. אפשר גם ידנית אבל לערבב היטב. מעבירים למקרר לשעה. אחרי שעה מעבירים 1/3 מהקרם לשקית זילוף.

מכינים עוגיות: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. בקייץ כשחם מאוד, את החלקים שלא עובדים איתם מומלץ לשים בניילון במקרר.

מקמחים היטב משטח עבודה וגם את הבצק. מרדדים למלבן דק. מורחים שכבה נאה של קרם השקדים ומזלפים עוד שורה בחלק הרחב של הבצק שקרוב יותר לגוף שלנו. מפזרים שקדים גרוסים ואם רוצים אז גם שוקולד ומגלגלים לרולדה.

מכינים כך גם את שאר חלקי הבצק.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 4 ס"מ. בעזרת סכין מסמנים ממש קלות את עוגיות אבל הפעם לא ממש חורצים אלא רק מסמנים על מנת שיהיה לנו קל יותר לפרוס אחרי האפייה.

אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.

הערה: אצלי הקרם קצת זלג החוצה ברולדה אחת אבל אל חשש ולא להיבהל כי אחרי האפייה הוא מתייצב ואין שום בעייה.

מקררים, פורסים ולפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

ניתן להקפיא את העוגיות למשך חודש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שמרים עם שקדים ונוטלה
    עוגת שמרים מעוצבת במילוי קרם שקדים ונוטלה
  • עוגת שוקולד בלי סוכר
    עוגת שוקולד מריר בציפוי גנאש שוקולד
  • מגולגלות תמרים ואגוזים עם סולת בבצק
    עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים בסגנון מעמולים
  • עוגיות מגוגלות מבצק אחד בארבעה מליות
    עוגיות מגולגלות מבצק אחד מושלם בארבעה טעמים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. טליה הגב 26 בספטמבר 2024 בשעה 15:07

    הי יהודית, איזה אתר מהמם! האם אפשר למלא גם בממרח תמרים? (ואז אעשה חצי עם מילוי שקדים וחצי עם מילוי תמרים וכל בני הבית יהיו מרוצים) תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בספטמבר 2024 בשעה 15:27

      תודה רבה רבה. בוודאי! אפשר עם כל מילוי שאת אוהבת. אגב, יש בבלוג מלא מתכונים של עוגיות מגוגלות עם כל מיני מליות

  2. נחמי הגב 6 בספטמבר 2024 בשעה 12:21

    שלום!!
    תודה על המתכונים הטעימים!! הכנתי כמה ממתכוני העוגיות שלך ויצא ממש מוצלח!!
    בקשר לקמח עוגיות- כמה זה קריטי להשתמש בו ולא בקמח רגיל? נתקעתי בלי ואני רואה שיש חלק מתכונים שכתבת קמח רגיל ועבד מצוין בבצק של עוגיות(מגולגלות שוקולד קוקוס ועוד..אגב, הן מושלמות!!) כמה נורא זה יהיה אם אשים קמח רגיל בעוגיות שקדים?
    תודה ושבת שלום!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בספטמבר 2024 בשעה 8:52

      נחמי יקרה,
      קמח עוגיות הוא קמח דל בגלוטן שתורם לפריכות מעולה של עוגיות. פעם לא היה קמח עוגיות אז השתמשנו בקמח רגיל אז כמובן שזה אפשרי ועדיין התוצאה תהיה מעולה בהנחה שנצמדים להנחיות במתכון ולא לשים את הבצק אלא רק מעבדים כמה שניות עד שמאוחד וזה כדי לא לפתח גלוטן. קמח עוגיות נותן תוצאה הרבה יותר טובה ולכן כשגיליתי את קמח העוגיות אני מכינה רק איתו

  3. חגית הגב 29 בדצמבר 2023 בשעה 13:41

    הכנתי, וואו, העוגיות הכי טעימות שאכלתי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בדצמבר 2023 בשעה 18:14

      כייף לשמוע

  4. שלומית דדון דנה הגב 7 בנובמבר 2023 בשעה 22:02

    יהודית האלופה
    עוד מתכון שלך שהכנתי..
    וואוו כמה טעים!!
    שוב הכנתי בגרסת פרווה (אני יודעת שאת פחות אוהבת)
    נראה לי שכל מתכון שלך שאכין יהיה טעים..
    העוגה הבאה שאכין רולדת שוקולד במילוי קרם קפה (בגרסה החלבית שלך)
    תודה על המתכונים הנהדרים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בנובמבר 2023 בשעה 12:12

      מהמםםם כייף לשמוע. אכן אני לא אוהבת פרווה 🙂

  5. דסי הגב 30 ביוני 2022 בשעה 14:27

    הי,
    תודה על כל המתכונים המיוחדים כל דבר שאני מנסה ליגה.
    רציתי לשאול
    1. מלית קרם שקדים איך אפשר להפוך לפרווה
    2. האם הגרסא הפרווה מוצלחת
    3. האם זה עקרוני קמח עוגיות או שיצא בסדר עם קמח חיטה רגיל
    4. האם קמח שקדים זה עקרוני בשני המקומות או שאפשר בחלק להשתמש בשקדים טחונים(עם קליפה)

    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2022 בשעה 14:34

      היי דסי,
      בשמחה רבה!
      1. את יכולה לשים שמן קוקוס או מרגרינה.
      2. אני לא אוהבת פרווה כך שבעיני לא
      3. אם לא היה עקרוני לא הייתי מציינת במפורש. זה עולם אחר
      4. קמח שקדים זה שקדים טחונים דק. אם יש לך מכונה שטוחנת דק אז אין בעייה עם הקליפה

  6. דבי הגב 13 ביוני 2022 בשעה 11:09

    אני פעם ראשונה שאני מגיעה למתכון שלך ואני חייבת להגיד לך שעשית לי טעים בפה עוד לפני שטעמתי
    הניסוח של כל כך יפה
    אמשיך לעקוב אחריך
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביוני 2022 בשעה 17:41

      איזה כייף דבי
      תודההה

  7. רחל הגב 4 ביוני 2022 בשעה 11:30

    היי, האם לדעתך אפשר להחליף את השקדים בפיסטוק? זו האהבה שלי😀

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביוני 2022 בשעה 14:10

      היי רחל
      בהחלט כן

  8. איריס הגב 3 ביוני 2022 בשעה 6:30

    האם קמח העוגיות הוא קמח תופח? האם שמים אבקת אפיה בבצק?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 ביוני 2022 בשעה 7:47

      היי איריס,
      הקמח הוא קמח רגיל שמיועד לעוגיות כי הוא דל בגלוטן. ואין אבקת אפייה במתכון

      • טליה הגב 26 בספטמבר 2024 בשעה 15:23

        ושאלה נוספת.. האם ניתן להקפיא חלק מהעוגיות? (אם מכינה ביום שישי ורוצה שישאר גם לראש השנה)

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בספטמבר 2024 בשעה 15:27

          אפשר להקפיא עוגיות בלי בעייה. הן נשמרות אפילו חודשיים במקפיא

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס