יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור בסיר אחד
ראשי » אורז » עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור בסיר אחד

עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור בסיר אחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 באוגוסט 2022 126 תגובות

סיר מושלםםם בכלום עבודה. עושים כמה הכנות ואת שאר העבודה עושה התנור. יוצא עוף רך כמו חמאה, אורז ותפוחי אדמה קריספיים וטעימים בטירוף, בקיצור סיר חלום

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור בסיר אחד

וואווו איזה סיר מושלם!! הכנתי את הסיר, שמתי הכל, הכנסתי לתנור ויצאתי לסידורים. חזרתי אחרי כמה שעות, פתחתי את הסיר ויצא לי: "וואוווו". יצא כל כך טעים ומושלם שלא התאפקתי וישר חפרתי באורז. העוף יוצא רך כמו חמאה, האורז ותפוחי האדמה קריספיים, חלום!

עוף עם אורז ותפוחי אדמה בתנור בסיר אחד

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • מכינים את הסיר בכמה דקות עבודה ואת השאר עושה כבר התנור.
  • אפשר להכין גם עם חלקי עוף ולא עם עוף שלם.

מצרכים לסיר גדול

לתיבול העוף

  • 1 עוף שלם
  • 1/2 כוס מיונז של הלמנס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן
  • 3 שיני שום כתושות

לתיבול האורז

  • 2 כוסות אורז יסמין
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון

להכנת הסיר

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 50 גרם שומן טלה
  • 3 בצלים גדולים
  • 7 תפוחי אדמה של דוד משה
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • מים רותחים שיכסו את האורז ועוד 2 ס"מ מעליו.

אופן הכנה

מתבלים את העוף: מערבבים בקערית את המיונז, שמן זית, פפריקה, פלפל שחור, כורכום, רוטב סויה, סילאן ושום כתוש ומורחים את העוף מכל הכיוונים. אם יש זמן מכינים את השלב הזה אפילו יום מראש ואם אין זמן אפשר להכין גם ספונטנית במקום.

מכינים את האורז: משרים את האורז חצי שעה במים רותחים ומסננים. מתבלים בשמן זית, כורכום, מלח, פלפל שחור, פפריקה וכמון ושמים בצד.

מכינים את הסיר: מחממים שמן זית ושומן טלה בסיר עמוק. מפוררים מעט את השומן. פורסים את הבצלים ומטגנים כמה דקות, הופכים את הבצל. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מסדרים על הבצל בשכבות ומטגנים כמה דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וכורכום. הופכים את תפוחי האדמה שישחימו קצת גם מצד שני ומורידים מהאש.

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מרכיבים את הסיר: מעבירים את האורז המתובל לסיר על תפוחי האדמה והבצל. מוזגים מים רותחים בכמות שתכסה את האורז ועוד 2 ס"מ מעליו. מניחים במרכז את העוף וסוגרים את הסיר.

מעבירים את הסיר לתנור ואופים במשך 30 דקות.

מנמיכים את החום ל – 150 מעלות ואופים עוד כ – 3.5 שעות.

אצלי הסיר מוליך חום מעולה והעוף היה צרוב ושחום כמו שצריך בלי לפתוח את הסיר. במידה והעוף לא השחים, מעבירים את התנור למצב גריל ומשחימים אותו.

מגישים את הסיר למרכז השולחן ומתחרעים עליו 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • טבית
    טבית - חמין אורז, עוף ובשר עירקי
  • עוף ממולא
    עוף ממולא באורז עם עשבי תיבול חמוציות וצנוברים
  • עוף עם אורז קריספי
    עוף בתנור עם אורז קריספי וירקות
  • תפוחי אדמה מדופדפים
    תפוחי אדמה מדופדפים אפויים בתנור

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

126 תגובות

  1. רחליק הגב 17 בנובמבר 2023 בשעה 14:31

    איפוא שמים את הסיר בתנור? באמצע או על התחתית למטה למטה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2023 בשעה 14:32

      באמצע על רשת

  2. גקי הגב 9 בנובמבר 2023 בשעה 21:43

    מתכון פשוט מאה אחוז. הפך למתכון הבית
    שלנו. רציתי לדעת אם אפשר להכין את האורז בבוקר לפי המתכון. ורק אחרי צהריים להמשיך את החלק של שמוסיפים את העוף ושמים בתנור? תודה מראש .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בנובמבר 2023 בשעה 21:54

      תודה רבה ג'קי ♥ את יכולה להכין את כל השלבים עד לשלב הוספת המים הרותחים והכנסה לתנור, לשמור במקרר ואז אחר הצהריים להוסיף מים ולתנור

  3. לילי הגב 27 באוקטובר 2023 בשעה 8:25

    נאכל עד הטיפה האחרונה, מחמאות מילדים ומבוגרים כאחד! היה אגדה. תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2023 בשעה 19:02

      איזה כייף לשמוע

  4. גל הגב 7 בספטמבר 2023 בשעה 12:10

    היי,
    המתכון שמככב אצלנו במטבח! יוצא פצצה.
    רוצה להכין אותו לחג, ניתן לעשות עם 3 כוסות אורז? כמובן מים בהתאם.

    תודה!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בספטמבר 2023 בשעה 15:14

      ברור שכן ואיזה כייף לשמוע

  5. חנה רוט הגב 18 באוגוסט 2023 בשעה 5:32

    מתכון מושלם. טעם גן עדן.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באוגוסט 2023 בשעה 12:14

      איזה כייף תודהההה

  6. יובל הגב 28 ביולי 2023 בשעה 13:38

    היי,
    על איזה פונקציה בתנור לאפות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביולי 2023 בשעה 9:11

      רגילה

  7. יובל הגב 27 ביולי 2023 בשעה 18:35

    היי ,
    על איזה פונקציה לאפות בתנור ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביולי 2023 בשעה 7:36

      היי יובל,
      אם לא רשום משהו מפורש – תכנית רגילה

  8. לילך הגב 20 ביוני 2023 בשעה 11:38

    היי נראה מושלם
    האם אפשר עם אורז בסמטי?
    במידה וכן האם זה עם אותן הוראות הכנה שכתבת על האורז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביוני 2023 בשעה 8:22

      היי לילך,
      אפשר עם כל סוג של אורז שאוהבים. בסמטי זה אורז יבש יותר אז אם את אוהבת זה מעולה. שימי קצת יותר מים

      • ענבל הגב 21 באוגוסט 2023 בשעה 17:33

        שלום,
        האם ניתן להכין באותונאופן רק עם כרעיים ושוקיים במקום עוף שלם?
        תודה מראש.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוגוסט 2023 בשעה 18:00

          בהחלט כן

  9. גל ק הגב 16 בפברואר 2023 בשעה 13:40

    הכנתי כבר כמה פעמים יוצא מושלם!
    אפשר להוסיף עוד ירקות לסיר? בטטה, גזר?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בפברואר 2023 בשעה 19:01

      בהחלט אפשר. שמחה שאהבת

  10. מיכה הגב 18 בדצמבר 2022 בשעה 9:41

    כתבת לשטוף היטב את תפוחי האדמה.
    האם לא קולפים אותם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בדצמבר 2022 בשעה 13:45

      לא קולפים. בקליפה נמצאים כל הערכים התזונתיים

  11. המלכה הגב 15 בדצמבר 2022 בשעה 17:20

    האם אפשר אורז מלא במקום אורז יסמין?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בדצמבר 2022 בשעה 18:37

      אורז מלא זה סגנון בישול אחר. תנסי

  12. מירי קרן הגב 18 בנובמבר 2022 בשעה 0:14

    נראה מהמם
    אני מכינה עם שני קילו כרעיים האם להכפיל כמויות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בנובמבר 2022 בשעה 0:20

      לא חייב. תלוי לכמה אנשים את מבשלת

  13. יעל הגב 17 בנובמבר 2022 בשעה 10:31

    וואו , עשית לי חשק….
    כמה שאלות ברשותך : כשאת מניחה את הסיר על השולחן . זה לא סיפור להתעסק עם החיתוך של העוף ליד כל האורחים ? אשמח להסבר .
    מה זה שומן טלה ? אף פעם לא קניתי , איך זה נראה ? כמו עור של העוף ?
    אגב הסירים של מגנוס מעולים אבל המחיר ממש לא סביר …….
    תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2022 בשעה 17:34

      היי יעל,
      אין בעייה לפרק את העוף על השולחן. אם את לא מתחברת תכיני עם חלקי עוף.
      שומן טלה זה שומן טלה. זה לא עור
      הסירים במחיר סביר מאוד ביחס לאיכות. קונים סיר איכותי שמחזיק שנים וגם יש משמעות לאיכות התבשילים שיוצאים בסירים טובים

  14. אורית הגב 21 באוקטובר 2022 בשעה 11:00

    קודם כל יוצא סוףףףף. אני מכינה את זה המון והמתכון מושלםם. תודה רבה לך. הייתי ממש שמחה לדעת מהיכן הסירים שאת משתמשת בהם. כמו זה שבמתכון הזה וגם באחרים בצבע לבן.
    תודה ♥️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2022 בשעה 13:21

      היי כייף לשמוע
      זה של מגנוס

  15. ציקי הגב 20 באוקטובר 2022 בשעה 22:33

    אפשר בסיר חרס? אם כן, באיזה חום והאם יש הוראות מיוחדות? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוקטובר 2022 בשעה 22:35

      אני מניחה שכן. לא יכולה לתת הוראות לסיר שאני לא מכירה. יש הכנה מוקדמת על הגז ואני לא יודעת אם סיר חרס אפשר לבשל על הגז

  16. אביבה הגב 15 באוקטובר 2022 בשעה 8:22

    בוקר טוב ,האם ניתן לעשות את המתכון בסיר רוסטר?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוקטובר 2022 בשעה 10:00

      כן אין בעייה

  17. טל הגב 14 באוקטובר 2022 בשעה 14:34

    שמתי את זה בחמיגשית כסופה גדולה זה בסדר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באוקטובר 2022 בשעה 17:45

      אני לא משתמשת בחד פעמי. מקווה שיצא לך טןב

  18. יעל הגב 12 באוקטובר 2022 בשעה 12:59

    האם אפשר להכין כמו שזה כולל זמן התנור
    ואז להכניס מקרר ללילה
    ובשבת בבוקר לחמם על הפלטה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוקטובר 2022 בשעה 19:34

      עקרונית כן. מקווה שלא ישנה משמעותית את הטעם

  19. אתי הגב 7 באוקטובר 2022 בשעה 10:17

    אם זה חלקי עוף איך מסדרים ? הכל במרכז או מפזרים בסיר ,

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 באוקטובר 2022 בשעה 10:31

      מסדרים אחד ליד השני

  20. אסתי הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 16:12

    היי, שוב אני..
    אפשר בלי התפוא?
    פשוט עוף עם אורז שיוגש ביחד
    אעשה את כל המתכון , רק אדלג על הוספת התפוא, אפשרי?
    רוצה להכין לארוחה שיש גם מפרום
    ולא רוצה אובר תפוא..
    והאם אפשר להכין בתבנית פיירקס?
    תודהה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 20:53

      אפשר בלי תפוחי אדמה ורצוי סיר כבד

  21. אני הגב 4 באוקטובר 2022 בשעה 15:20

    כל מה שיש לי להגיד זה, וווווואאאו!!! מתכון אש, תיבול מדויק. מאוד טעים והכי כיף שזה ביחס הפוך לזמן ההכנה. תודה!
    לא היה לי שומן טלה, בפעם הבאה (בטוח אכין שוב) אקנה ובטוחה שיהיה טעים יותר. תבורכי!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוקטובר 2022 בשעה 15:21

      איזה כייףףף לשמוע
      תודהה וחתימה טובה

  22. שלומית הגב 28 בספטמבר 2022 בשעה 8:06

    הי יהודית וחג שמח,

    האם ניתן להשתמש במיונז לייט מטעמי בריאות האם יעבוד?

  23. שלומית הגב 28 בספטמבר 2022 בשעה 1:44

    הי יהודית
    האם ניתן להשתמש במיונז לייט.

  24. שלומית הגב 28 בספטמבר 2022 בשעה 1:44

    הי יהודית
    האם מיתן להשתמש במיונז לייט.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בספטמבר 2022 בשעה 16:03

      כן

  25. טוני הגב 24 בספטמבר 2022 בשעה 14:08

    מתכון מעולה, הוא הפך למתכון הבית שמבקשים שוב ושוב … תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בספטמבר 2022 בשעה 14:44

      תודה רבה וחג שמח
      כייף לשמוע

  26. לאה הגב 13 בספטמבר 2022 בשעה 18:18

    נראה ונשמע מדהים הולכת לנסות בסופ"ש.??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2022 בשעה 20:29

      מהמם

    • יעל בן נון הגב 15 בספטמבר 2022 בשעה 20:48

      היה טעים מאוד. תודה על המתכון המעולה

  27. אהובה הגב 12 בספטמבר 2022 בשעה 19:09

    שלום רציתי לעדכן שהכנתי את זה לארוחת שישי בשבוע שעבר עם עוף שלם כולם ליקקו את האצבעות ולא הפסיקו לדבר ולהחמיא עוד כמה ימים אחרי … והשבוע ביקשו שאכין שוב לארוחת שישי אבל הפעם אכין את זה עם חלקי עוף
    תודה לך יהודית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2022 בשעה 21:47

      איזה כייף לשמוע

      • אביטל הגב 14 באוקטובר 2022 בשעה 13:20

        הי, האם אפשר להחליף את האורז בחיטה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באוקטובר 2022 בשעה 16:01

          מניחה שכן

  28. נאוה הגב 8 בספטמבר 2022 בשעה 14:33

    נראה טוב.
    איזה סיר הכי מומלץ לקנות למתכונים מסוג זה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2022 בשעה 14:57

      סיר יציקה. יש למגנוס במחיר סביר

  29. סיגל הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 20:15

    נהדר.
    הכנתי לשבת בסיר בישול איטי והיה פשוט תענוג. רך וטעים מאוד

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בספטמבר 2022 בשעה 15:36

      כייף ממש לשמוע

      • סבינה הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 15:45

        הי.. מה אפשר במקום שומן טלה??

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 15:46

          אין משהו במקום. את יכולה לא לשים אבל חבל כי זה משדרג את הטעם והמרקם

  30. מורן הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 14:50

    מה הגודל של הסיר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 18:41

      33 ס"מ. זה הסיר: https://www.magnus-shop.co.il/items/3745374-%D7%A1%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%A7-%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%96%D7%9C-

  31. קרן הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 9:28

    אפשר פרגיות במקום כרעיים?
    שונאים אצלנו להתעסק עם עצמות…
    והאם אפשר לשים אורז ותפוחי אדמה בנפרד ואת העופות בתבנית נפרדת?
    תודה מראש 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 9:38

      אפשר כל מה שאמרת רק שזה יהיה מתכון אחר. כמובן שבגללי אפשר חלקי עוף וזה כתוב בהקדמה למתכון

  32. נורית סיון הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 13:46

    מה אפשר במקום מיונז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 9:39

      אין תחליף למיונז. אם תוותרי זה יהיה טעם ומרקם אחרים

    • תמי הגב 30 בספטמבר 2022 בשעה 11:40

      היי, כשרשמת בסוף להעביר לגריל אם לא קיבל השחמה, אני מבינה שבתנור לפני כן זה על טורבו?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בספטמבר 2022 בשעה 12:17

        לא טורבו. רגיל. אני שמתי בסיר יצוק עם הולכת חום מעולה ולא הייתי צריכה גריל. אם אין סיר יצוק ייתכן שתצטרכי להשחים מלמעלה

  33. סמדר הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 9:27

    האם לקלף את תפוחי האדמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 9:39

      לא

    • Shiri הגב 26 באוקטובר 2023 בשעה 12:07

      היי,
      האם ניתן להכין על פלטה בשבת ולוותר על התנור?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוקטובר 2023 בשעה 13:15

        אני לא בקיאה בבישול על פלטה. את כן יכולה להכין בתנור ולחמם על הפלטה

  34. עירית הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 8:39

    המתכון נראה נהדר אני בדרך להכין.. שומן כבש מתאים גם? שומן טלה קשה יותר להשיג

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2022 בשעה 9:39

      הטעם של כבש חזק יותר. אם אתם אוהבים אז אין בעייה

    • מןניקה הגב 20 באוקטובר 2023 בשעה 8:16

      היי האם אפשר ללא שומן טלה? מה יכול להחליף אותו?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2023 בשעה 14:21

        אפשר לוותר, אין לו תחליף

  35. רות סופר הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 0:31

    האם אפשר שומן כבש?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 0:35

      כן

  36. אלינה הגב 1 בספטמבר 2022 בשעה 21:53

    הסיר שלי מותר לאפות על 160 מעלות בלבד.ניתן חצי שעה ראשונה על הגז

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בספטמבר 2022 בשעה 0:36

      שימי מהתחלה על 160

  37. אמילי הגב 1 בספטמבר 2022 בשעה 10:24

    אפשר להכין עם כרעיים/שוקיים במקום עוף שלם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2022 בשעה 10:32

      בהחלט

      • רחלי קייבאן הגב 15 באוקטובר 2022 בשעה 16:17

        האם אפשר כרעיים בלי עור?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוקטובר 2022 בשעה 0:47

          כן למרות שבעור יש מלא טעם

  38. קרן הגב 30 באוגוסט 2022 בשעה 10:17

    שלום לך

    האם לדעתך המתכון מתאים להכנה בתבנית אלומיניום ?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוגוסט 2022 בשעה 11:42

      לדעתי שום מתכון לא מתאים לתבנית אלומיניום. מעבר לזה שזה לא בריא בכלל, התבניות האלה לא מוליכות טוב את החום

  39. Sara הגב 30 באוגוסט 2022 בשעה 0:56

    העוף ניראה נהדר אני אכין לשבת
    תודה על המתכון

  40. סיגל ברמר הגב 29 באוגוסט 2022 בשעה 6:09

    איזה סיר מטורףףף מדמיינת את הביס תענוגג ❤️❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2022 בשעה 7:46

      תודההה אהובה

  41. רבקה הגב 28 באוגוסט 2022 בשעה 18:01

    זה נראה מעולה?האם אפשר לשים על הפלטה כל הלילה במקום בתנור,האם זה יתייבש? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2022 בשעה 7:45

      היי רבקה, זה אפשר ואז יהיה לזה טעם חמיני. זה לא יתייבש

      • רבקה הגב 29 באוגוסט 2022 בשעה 17:30

        תודה רבה על התשובה המהירה

      • הודיה הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 9:29

        היי לשים על הפלטה בכלל בלי לשים בתנור? את כל הבישול על הפלטה? זה טוב?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 19:35

          את יכולה אבל ייקח יותר זמן

  42. אילנה הגב 28 באוגוסט 2022 בשעה 9:02

    שלום יהודית
    חייבת לנסות, המתכונים שלך נראים אש!!!!!!! כל מתכון שלך שלך שעשיתי עד היום היה הצלחה!!!
    תודה רבה לך ♥

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2022 בשעה 7:44

      כייף לשמוע אילנה תודהה

  43. נועה הגב 28 באוגוסט 2022 בשעה 8:32

    מה אפשר במקום המיונז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוגוסט 2022 בשעה 8:47

      אין תחליף למיונז. אם לא אוהבים מוותרים ואז זה עוף אחר

    • חן הגב 1 בספטמבר 2022 בשעה 7:18

      יש אפשרות לוותר על השומן?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2022 בשעה 10:09

        אין בעייה

  44. ונוס צדק ועל השאר הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 21:03

    האם אפשר לקצר זמן בתנור ?
    3.5 נראה המווון.

    האם יכולה להכין בקטנה גם בטוסטר אובן מגש קטן פחות זמן ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 23:48

      אני כותבת את המתכון בדיוק כמו שהכנתי אותו. את יכולה להקטין כמויות

  45. זואי הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 20:58

    נראה פשוט וואו !

    כמו ספריטו ספניולי על אורז !

  46. פנינה הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 16:16

    האם אפשר עם כרעיים?במקום עוף שלם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 23:48

      אפשר וזה כתוב בהקדמה

  47. אסתי הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 14:03

    אפשר זרעי כמון במקום כמון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 15:05

      לא

  48. גילי הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 13:29

    אני חיה באירופה.
    מה עושים אם אין שומן טלה זמין?
    במה אפשר להחליף?
    יש לי זמין עצם בקר עם סחוס או עצם מח…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 14:25

      את יכולה לשים עצם. אם אין שומן טלה אז תכיני בלי. זה עדיין יהיה מאוד טעים

      • עינת הגב 24 בספטמבר 2022 בשעה 9:44

        הי שאלות

        בתנור – הסיר אמור להיות מכוסה?

        אפשר בתבנית אפיה יעודית לעוף?
        תודה ושנה טובה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בספטמבר 2022 בשעה 10:43

          כן סיר מכוסה. לא מכירה תבנית ייעודית לעוף. זה צריך להיות סיר כבד מוליך חום טוב

    • מורן הגב 4 בספטמבר 2022 בשעה 20:45

      שלום רב,האם אפשר בלי כמון?
      ושאלה נוספת בבקשה כמה כוסות מיים רותחים לשים?
      תודה רבה

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בספטמבר 2022 בשעה 15:41

        ברור שאפשר בלי. שימי תבלינים שאת אוהבת

  49. רג'ין הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 8:06

    תודה.
    מה אפשר במקום שומן טלה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 11:48

      אפשר לוותר אבל מאוד ממליצה לקנות

  50. עינת ברהמי הגב 26 באוגוסט 2022 בשעה 21:08

    מאיפה הסיר המושלם הזה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 11:48

      של חברת מגנוס

  51. ירדן הגב 26 באוגוסט 2022 בשעה 14:27

    האם אפשר לוותר על השומן טלה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 11:48

      אפשר לוותר אבל מאוד ממליצה לקנות

  52. יעל הגב 26 באוגוסט 2022 בשעה 12:49

    נראה מעולה! מה אפשר במקום שומן טלה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 11:47

      אפשר לוותר אבל מאוד ממליצה לקנות

    • יעל ז. הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 14:45

      אולי שומן אווז? שמלץ?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2022 בשעה 15:07

        אפשר

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס