יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לביבות גבינה מתוקות קטנטנות
ראשי » בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים » לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בדצמבר 2020 16 תגובות

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות – רק מערבבים ומטגנים על מחבת.
הן כל כך טעימות ונחטפות ישר מהמחבת.
ארוחת בוקר שהייתי מכינה לילדים כשהיו קטנים ועד היום הם מתים על הלביבות האלה ובצדק!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

כשהילדים היו קטנים זאת הייתה ארוחת הבוקר שלהם במשך שנים. כמעט כל בוקר הייתי מתעוררת, מערבבת גבינות ומטגנת בחמאה. הריח שהיה מתפשט בבית היה מעיר את הילדים והם היו קופצים מהמיטה ישר לארוחת בוקר לפני שהם יוצאים לבית הספר. ערימה של לביבות הייתה מחכה להם על השולחן במטבח ועד שהצלחת לא הייתה מתחסלת הם לא זזו משם 🙂

עד היום אלו הלביבות המועדפות על חורצ'ק שלי וכשאני רוצה לפנק אותו, זה מה שאני מכינה לו. אז לארוחת בוקר או לארוחת ערב או סתם לנשנוש, אני מכינה, מניחה בצלחת במטבח ותוך 10 דקות גג הכל נעלם.

את הלביבות אני מכינה משילוב של גבינת שמנת שאני מכינה לבד בבית וגבינה לבנה 5%. גבינת השמנת נותנת את היציבות ללביבות וגבינת ה – 5% מרקם רך יותר וקצת פחות משמין 🙂 מערבבים הכל, מחכים 20-30 דקות ומטגנים. האמת, זה נחטף ישר מהמחבת, זה כל כך טעים כשזה חמים, אבל גם כשזה קר.

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • שימו לב – החומרים נמדו בגרמים. ניתן להמיר לכפות מדידה אוניברסליות.
  • אני מכינה לביבות קטנטנות שאני מכינה בעזרת שתי כפיות. כמובן שאפשר להכין גדולות יותר בעזרת כף.
  • הלביבות הכי טעימות כשהן חמימות אבל נשארות טעימות כל היום. אפשר לשמור במקרר ולחמם קצת במיקרוגל כשרוצים לאכול, אצלי הן מתחסלות מייד אחרי ההכנה.
  • אם אוהבים, מומלץ להוסיף גרידת לימון או תפוז לבלילה.
  • אני מגישה עם אבקת סוכר, אפשר להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, ריבת חלב וכו'.

מצרכים לכמות של 20-30 לביבות

  • 200 גרם גבינת שמנת 30% (אני מכינה בבית)
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 50 גרם קורנפלור (5 כפות)
  • 50 גרם קמח כוסמין לבן (אפשר גם קמח רגיל) (5 כפות)
  • 40 גרם אינסטנט פודינג וניל (חצי שקית) (4 כפות)
  • 50 גרם סוכר (5 כפות)
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
  • לטיגון: 30 גרם חמאה+ 3-4 כפות שמן קנולה

אופן הכנה

מערבבים יחד את כל חומרי הלביבות לפי סדר הופעתם ברשימת המצרכים. מערבבים היטב ומניחים במקרר מינימום חצי שעה להתייצבות.

מחממים מחבת על להבה נמוכה וממסים כפית חמאה ו – 2 כפות שמן קנולה. נעזרים בשתי כפיות כדי ליצור לביבות – עם כפית אחת לוקחים מהמלית ועם הכפית השנייה מחליקים למחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומטגנים כ – 2 דקות מצד ראשון או עד שהלביבות מזהיבות יפה, נעזרים בפלטה מדורגת או כף ובזהירות הופכים את הלביבות. מטגנים עוד דקה מצד שני או עד שהלביבות מזהיבות. כשהופכים את הלביבות אין צורך לכסות את המחבת.

מוציאים לצלחת, משמנים שוב את המחבת וממשיכים לטגן את כל הלביבות.

מגישים עם אבקת סוכר וסירופ מייפל או שוקולד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
    חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
  • קרפ שוקולד, קצפת ותותים
    קרפ שוקולד, קצפת ותותים
  • לחמניות גבינה וזיתים מהירות הכנה
    לחמניות גבינה וזיתים מהירות הכנה
  • פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
    פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. ניצן הגב 28 במרץ 2021 בשעה 20:31

    היי.. נראה מעולה.
    מה אפשר לשים במקום קמח ..שיהיה כשר לפסח? אולי קמח שקדים?

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במרץ 2021 בשעה 20:57

      היי. תנסי קמח תפוחי אדמה

  2. עדי אמארה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 22:44

    אחת הסיבות שיותר קשה לי עם האתר הזה ואני פחות מתחברת אליו מאתרים אחרים (ואני אופה ומבשלת המווון אז אני די מכורה לכל האתרים האלו) היא שאת כותבת את המידות בגרמים ואין לי מושג איך למדוד את זה
    אם למשל היה כתוב כמה כוסות או כמה כפות אז הייתי יכולה למדוד את זה הרבה יותר בקלות….
    אבל אין לי דר להכין את המתכון הזה…

    וחבל כי הייתי שמחה להכין (:

    חיבוק!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 23:32

      היי עדי,
      אני ממש שמחה שכתבת את התגובה הזו ואוכל לענות לך ולכל מי שיקרא את התגובה.
      דבר ראשון, שימי לב שאם כתבתי בגרמים אני תמיד מתרגמת לכפות/כוסות אבל גם אז זה כוסות וכפות מדידה אוניברסליים.
      אפייה זה מדע מדוייק! אם את רוצה להצליח באפייה את חייבת לדייק. כמובן שיש מתכונים שניתן לאלתר והם ייצאו סבבה, אבל אם אין לך מיומנות וניסיון, לא הייתי אומרת לך לאלתר.
      לא מבינה מה הבעייה להשקיע 50 שקלים ולקנות משקל ועוד 15 שקלים לכוסות וכפות מדידה.
      אני לא אשנה את דרכי ולא תראי אצלי מתכונים עם כוסות חד פעמיות מסיבה מאוד פשוטה – כי אז המתכון יהיה לא מדוייק ולא יצליח לכולם.
      ולא כל אחד חייב להתחבר, זה בסדר גמור, יש הרבה אחרים שכן מתחברים.

  3. כרמלה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:57

    היי,האם אפשר קמח תופח = במקום 5 כפות קמח רגיל + אבקת אפיה???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 11:36

      היי כרמלה,אפשר

      • אסתי הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 23:43

        הי
        אני כל כך נהנת מהאתר המיוחד שלך
        בתגובה לתגובה הראשונה מה שאני הכי אוהבת באתר שהכל מדויק ולכל כל מתכון שעשיתי שלך הצליח באופן מדהים
        אין עלייך
        אלופה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בדצמבר 2020 בשעה 0:02

          היי אסתי,
          תודה רבה על התגובה ♥ ♥
          אני שמחה שהגבת כי רוב האנשים מבקשים דיוק ולשם אני מכוונת. מתכונים לא מדוייקים יש מלא ברשת.

  4. גליה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 6:29

    היי רציתי לדעת אם אפשר לאפות על נייר אפיה. ואם לא האם אפשר להכין במחבת של פנקייק. האם אפשר רק עם תרסיס שמן ולא עם חמאה וושאלה אחרונה האם אפשר גבינה קצת פחות מ- 30% סליחה על כל השאלות אשמח מאוד בתשובה.. יום מקסים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:47

      היי גליה,
      את יכולה לאפות ואת יכולה להכין במחבת פנקייק. אפשר רק עם שמן ואפשר עם גבינה רזה אבל יבשה כמו כנען, טבורוג וכו'. קחי בחשבון שזה משפיע על הטעם.

  5. ‪Tami הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 5:59

    האם אפשר בתנור ולא בטיגון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:48

      היי תמי,
      אפשר בהחלט. 170 מעלות לדעתי משהו כמו מקסימום 7-10 דקות

  6. רונית הגב 26 בדצמבר 2020 בשעה 18:41

    ולמי שלא מכינה גבינה בבית 🙂 מה שמים במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:49

      היי רונית
      קונים גבינת שמנת בסופר

  7. יעלה הגב 25 בדצמבר 2020 בשעה 14:45

    הי ג'ודי, אפשר להכין עם ריקוטה חמישה אחוזים? למתגוררים בחול ובהעדר גבינה לבנה בצער 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בדצמבר 2020 בשעה 17:30

      היי יעלה
      בהחלט כן

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס