יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לביבות גבינה מתוקות קטנטנות
ראשי » בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים » לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בדצמבר 2020 20 תגובות

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות – רק מערבבים ומטגנים על מחבת.
הן כל כך טעימות ונחטפות ישר מהמחבת.
ארוחת בוקר שהייתי מכינה לילדים כשהיו קטנים ועד היום הם מתים על הלביבות האלה ובצדק!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

כשהילדים היו קטנים זאת הייתה ארוחת הבוקר שלהם במשך שנים. כמעט כל בוקר הייתי מתעוררת, מערבבת גבינות ומטגנת בחמאה. הריח שהיה מתפשט בבית היה מעיר את הילדים והם היו קופצים מהמיטה ישר לארוחת בוקר לפני שהם יוצאים לבית הספר. ערימה של לביבות הייתה מחכה להם על השולחן במטבח ועד שהצלחת לא הייתה מתחסלת הם לא זזו משם 🙂

עד היום אלו הלביבות המועדפות על חורצ'ק שלי וכשאני רוצה לפנק אותו, זה מה שאני מכינה לו. אז לארוחת בוקר או לארוחת ערב או סתם לנשנוש, אני מכינה, מניחה בצלחת במטבח ותוך 10 דקות גג הכל נעלם.

את הלביבות אני מכינה משילוב של גבינת שמנת שאני מכינה לבד בבית וגבינה לבנה 5%. גבינת השמנת נותנת את היציבות ללביבות וגבינת ה – 5% מרקם רך יותר וקצת פחות משמין 🙂 מערבבים הכל, מחכים 20-30 דקות ומטגנים. האמת, זה נחטף ישר מהמחבת, זה כל כך טעים כשזה חמים, אבל גם כשזה קר.

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • שימו לב – החומרים נמדו בגרמים. ניתן להמיר לכפות מדידה אוניברסליות.
  • אני מכינה לביבות קטנטנות שאני מכינה בעזרת שתי כפיות. כמובן שאפשר להכין גדולות יותר בעזרת כף.
  • הלביבות הכי טעימות כשהן חמימות אבל נשארות טעימות כל היום. אפשר לשמור במקרר ולחמם קצת במיקרוגל כשרוצים לאכול, אצלי הן מתחסלות מייד אחרי ההכנה.
  • אם אוהבים, מומלץ להוסיף גרידת לימון או תפוז לבלילה.
  • אני מגישה עם אבקת סוכר, אפשר להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, ריבת חלב וכו'.

מצרכים לכמות של 20-30 לביבות

  • 200 גרם גבינת שמנת 30% (אני מכינה בבית)
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 50 גרם קורנפלור (5 כפות)
  • 50 גרם קמח כוסמין לבן (אפשר גם קמח רגיל) (5 כפות)
  • 40 גרם אינסטנט פודינג וניל (חצי שקית) (4 כפות)
  • 50 גרם סוכר (5 כפות)
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
  • לטיגון: 30 גרם חמאה+ 3-4 כפות שמן קנולה

אופן הכנה

מערבבים יחד את כל חומרי הלביבות לפי סדר הופעתם ברשימת המצרכים. מערבבים היטב ומניחים במקרר מינימום חצי שעה להתייצבות.

מחממים מחבת על להבה נמוכה וממסים כפית חמאה ו – 2 כפות שמן קנולה. נעזרים בשתי כפיות כדי ליצור לביבות – עם כפית אחת לוקחים מהמלית ועם הכפית השנייה מחליקים למחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומטגנים כ – 2 דקות מצד ראשון או עד שהלביבות מזהיבות יפה, נעזרים בפלטה מדורגת או כף ובזהירות הופכים את הלביבות. מטגנים עוד דקה מצד שני או עד שהלביבות מזהיבות. כשהופכים את הלביבות אין צורך לכסות את המחבת.

מוציאים לצלחת, משמנים שוב את המחבת וממשיכים לטגן את כל הלביבות.

מגישים עם אבקת סוכר וסירופ מייפל או שוקולד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מצה בריי מתוקה
    מצה בריי מתוק מושלם
  • ספינג' גבינות מלוח
    ספינג' גבינות מלוח במילוי מוצרלה
  • לביבות תפוחי אדמה
    לביבות תפוחי אדמה במכשיר וואפל בלגי
  • לביבות תירס ותפוחי אדמה
    לביבות תירס מהירות הכנה על מחבת

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. מאיה הגב 19 בנובמבר 2023 בשעה 10:57

    היי
    אשמח לקרוא איך את מכינה את הגבינת שמנת?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בנובמבר 2023 בשעה 12:30

      יש לינק, פשוט ללחוץ עליו

  2. אבי הגב 18 בנובמבר 2023 בשעה 19:58

    לרוב בסופר שאני קונה בו יש את הביצים בגודל מדיום,איך את ממירה שתי ביצים גדולות לגודל מדיום,האם נכון לשים שלוש ביצים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בנובמבר 2023 בשעה 20:00

      אני קונה רק גדולות. אם הביצים ממש קטנות שמים 3 במקום 2

  3. ניצן הגב 28 במרץ 2021 בשעה 20:31

    היי.. נראה מעולה.
    מה אפשר לשים במקום קמח ..שיהיה כשר לפסח? אולי קמח שקדים?

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במרץ 2021 בשעה 20:57

      היי. תנסי קמח תפוחי אדמה

  4. עדי אמארה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 22:44

    אחת הסיבות שיותר קשה לי עם האתר הזה ואני פחות מתחברת אליו מאתרים אחרים (ואני אופה ומבשלת המווון אז אני די מכורה לכל האתרים האלו) היא שאת כותבת את המידות בגרמים ואין לי מושג איך למדוד את זה
    אם למשל היה כתוב כמה כוסות או כמה כפות אז הייתי יכולה למדוד את זה הרבה יותר בקלות….
    אבל אין לי דר להכין את המתכון הזה…

    וחבל כי הייתי שמחה להכין (:

    חיבוק!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 23:32

      היי עדי,
      אני ממש שמחה שכתבת את התגובה הזו ואוכל לענות לך ולכל מי שיקרא את התגובה.
      דבר ראשון, שימי לב שאם כתבתי בגרמים אני תמיד מתרגמת לכפות/כוסות אבל גם אז זה כוסות וכפות מדידה אוניברסליים.
      אפייה זה מדע מדוייק! אם את רוצה להצליח באפייה את חייבת לדייק. כמובן שיש מתכונים שניתן לאלתר והם ייצאו סבבה, אבל אם אין לך מיומנות וניסיון, לא הייתי אומרת לך לאלתר.
      לא מבינה מה הבעייה להשקיע 50 שקלים ולקנות משקל ועוד 15 שקלים לכוסות וכפות מדידה.
      אני לא אשנה את דרכי ולא תראי אצלי מתכונים עם כוסות חד פעמיות מסיבה מאוד פשוטה – כי אז המתכון יהיה לא מדוייק ולא יצליח לכולם.
      ולא כל אחד חייב להתחבר, זה בסדר גמור, יש הרבה אחרים שכן מתחברים.

  5. כרמלה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:57

    היי,האם אפשר קמח תופח = במקום 5 כפות קמח רגיל + אבקת אפיה???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 11:36

      היי כרמלה,אפשר

      • אסתי הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 23:43

        הי
        אני כל כך נהנת מהאתר המיוחד שלך
        בתגובה לתגובה הראשונה מה שאני הכי אוהבת באתר שהכל מדויק ולכל כל מתכון שעשיתי שלך הצליח באופן מדהים
        אין עלייך
        אלופה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בדצמבר 2020 בשעה 0:02

          היי אסתי,
          תודה רבה על התגובה ♥ ♥
          אני שמחה שהגבת כי רוב האנשים מבקשים דיוק ולשם אני מכוונת. מתכונים לא מדוייקים יש מלא ברשת.

  6. גליה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 6:29

    היי רציתי לדעת אם אפשר לאפות על נייר אפיה. ואם לא האם אפשר להכין במחבת של פנקייק. האם אפשר רק עם תרסיס שמן ולא עם חמאה וושאלה אחרונה האם אפשר גבינה קצת פחות מ- 30% סליחה על כל השאלות אשמח מאוד בתשובה.. יום מקסים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:47

      היי גליה,
      את יכולה לאפות ואת יכולה להכין במחבת פנקייק. אפשר רק עם שמן ואפשר עם גבינה רזה אבל יבשה כמו כנען, טבורוג וכו'. קחי בחשבון שזה משפיע על הטעם.

  7. ‪Tami הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 5:59

    האם אפשר בתנור ולא בטיגון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:48

      היי תמי,
      אפשר בהחלט. 170 מעלות לדעתי משהו כמו מקסימום 7-10 דקות

  8. רונית הגב 26 בדצמבר 2020 בשעה 18:41

    ולמי שלא מכינה גבינה בבית 🙂 מה שמים במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:49

      היי רונית
      קונים גבינת שמנת בסופר

  9. יעלה הגב 25 בדצמבר 2020 בשעה 14:45

    הי ג'ודי, אפשר להכין עם ריקוטה חמישה אחוזים? למתגוררים בחול ובהעדר גבינה לבנה בצער 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בדצמבר 2020 בשעה 17:30

      היי יעלה
      בהחלט כן

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס