יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לביבות גבינה מתוקות קטנטנות
ראשי » בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים » לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בדצמבר 2020 16 תגובות

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות – רק מערבבים ומטגנים על מחבת.
הן כל כך טעימות ונחטפות ישר מהמחבת.
ארוחת בוקר שהייתי מכינה לילדים כשהיו קטנים ועד היום הם מתים על הלביבות האלה ובצדק!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

כשהילדים היו קטנים זאת הייתה ארוחת הבוקר שלהם במשך שנים. כמעט כל בוקר הייתי מתעוררת, מערבבת גבינות ומטגנת בחמאה. הריח שהיה מתפשט בבית היה מעיר את הילדים והם היו קופצים מהמיטה ישר לארוחת בוקר לפני שהם יוצאים לבית הספר. ערימה של לביבות הייתה מחכה להם על השולחן במטבח ועד שהצלחת לא הייתה מתחסלת הם לא זזו משם 🙂

עד היום אלו הלביבות המועדפות על חורצ'ק שלי וכשאני רוצה לפנק אותו, זה מה שאני מכינה לו. אז לארוחת בוקר או לארוחת ערב או סתם לנשנוש, אני מכינה, מניחה בצלחת במטבח ותוך 10 דקות גג הכל נעלם.

את הלביבות אני מכינה משילוב של גבינת שמנת שאני מכינה לבד בבית וגבינה לבנה 5%. גבינת השמנת נותנת את היציבות ללביבות וגבינת ה – 5% מרקם רך יותר וקצת פחות משמין 🙂 מערבבים הכל, מחכים 20-30 דקות ומטגנים. האמת, זה נחטף ישר מהמחבת, זה כל כך טעים כשזה חמים, אבל גם כשזה קר.

לביבות גבינה מתוקות קטנטנות

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • שימו לב – החומרים נמדו בגרמים. ניתן להמיר לכפות מדידה אוניברסליות.
  • אני מכינה לביבות קטנטנות שאני מכינה בעזרת שתי כפיות. כמובן שאפשר להכין גדולות יותר בעזרת כף.
  • הלביבות הכי טעימות כשהן חמימות אבל נשארות טעימות כל היום. אפשר לשמור במקרר ולחמם קצת במיקרוגל כשרוצים לאכול, אצלי הן מתחסלות מייד אחרי ההכנה.
  • אם אוהבים, מומלץ להוסיף גרידת לימון או תפוז לבלילה.
  • אני מגישה עם אבקת סוכר, אפשר להגיש עם סירופ מייפל, שוקולד, ריבת חלב וכו'.

מצרכים לכמות של 20-30 לביבות

  • 200 גרם גבינת שמנת 30% (אני מכינה בבית)
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 50 גרם קורנפלור (5 כפות)
  • 50 גרם קמח כוסמין לבן (אפשר גם קמח רגיל) (5 כפות)
  • 40 גרם אינסטנט פודינג וניל (חצי שקית) (4 כפות)
  • 50 גרם סוכר (5 כפות)
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
  • לטיגון: 30 גרם חמאה+ 3-4 כפות שמן קנולה

אופן הכנה

מערבבים יחד את כל חומרי הלביבות לפי סדר הופעתם ברשימת המצרכים. מערבבים היטב ומניחים במקרר מינימום חצי שעה להתייצבות.

מחממים מחבת על להבה נמוכה וממסים כפית חמאה ו – 2 כפות שמן קנולה. נעזרים בשתי כפיות כדי ליצור לביבות – עם כפית אחת לוקחים מהמלית ועם הכפית השנייה מחליקים למחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומטגנים כ – 2 דקות מצד ראשון או עד שהלביבות מזהיבות יפה, נעזרים בפלטה מדורגת או כף ובזהירות הופכים את הלביבות. מטגנים עוד דקה מצד שני או עד שהלביבות מזהיבות. כשהופכים את הלביבות אין צורך לכסות את המחבת.

מוציאים לצלחת, משמנים שוב את המחבת וממשיכים לטגן את כל הלביבות.

מגישים עם אבקת סוכר וסירופ מייפל או שוקולד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
    פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
    עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
  • מאפה גבינות ותרד יווני - ספנקופיטה
    מאפה גבינות ותרד יווני - ספנקופיטה
  • לחמניות בית ספר רכות רכות
    לחמניות בית ספר רכות רכות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. ניצן הגב 28 במרץ 2021 בשעה 20:31

    היי.. נראה מעולה.
    מה אפשר לשים במקום קמח ..שיהיה כשר לפסח? אולי קמח שקדים?

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במרץ 2021 בשעה 20:57

      היי. תנסי קמח תפוחי אדמה

  2. עדי אמארה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 22:44

    אחת הסיבות שיותר קשה לי עם האתר הזה ואני פחות מתחברת אליו מאתרים אחרים (ואני אופה ומבשלת המווון אז אני די מכורה לכל האתרים האלו) היא שאת כותבת את המידות בגרמים ואין לי מושג איך למדוד את זה
    אם למשל היה כתוב כמה כוסות או כמה כפות אז הייתי יכולה למדוד את זה הרבה יותר בקלות….
    אבל אין לי דר להכין את המתכון הזה…

    וחבל כי הייתי שמחה להכין (:

    חיבוק!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 23:32

      היי עדי,
      אני ממש שמחה שכתבת את התגובה הזו ואוכל לענות לך ולכל מי שיקרא את התגובה.
      דבר ראשון, שימי לב שאם כתבתי בגרמים אני תמיד מתרגמת לכפות/כוסות אבל גם אז זה כוסות וכפות מדידה אוניברסליים.
      אפייה זה מדע מדוייק! אם את רוצה להצליח באפייה את חייבת לדייק. כמובן שיש מתכונים שניתן לאלתר והם ייצאו סבבה, אבל אם אין לך מיומנות וניסיון, לא הייתי אומרת לך לאלתר.
      לא מבינה מה הבעייה להשקיע 50 שקלים ולקנות משקל ועוד 15 שקלים לכוסות וכפות מדידה.
      אני לא אשנה את דרכי ולא תראי אצלי מתכונים עם כוסות חד פעמיות מסיבה מאוד פשוטה – כי אז המתכון יהיה לא מדוייק ולא יצליח לכולם.
      ולא כל אחד חייב להתחבר, זה בסדר גמור, יש הרבה אחרים שכן מתחברים.

  3. כרמלה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:57

    היי,האם אפשר קמח תופח = במקום 5 כפות קמח רגיל + אבקת אפיה???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 11:36

      היי כרמלה,אפשר

      • אסתי הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 23:43

        הי
        אני כל כך נהנת מהאתר המיוחד שלך
        בתגובה לתגובה הראשונה מה שאני הכי אוהבת באתר שהכל מדויק ולכל כל מתכון שעשיתי שלך הצליח באופן מדהים
        אין עלייך
        אלופה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בדצמבר 2020 בשעה 0:02

          היי אסתי,
          תודה רבה על התגובה ♥ ♥
          אני שמחה שהגבת כי רוב האנשים מבקשים דיוק ולשם אני מכוונת. מתכונים לא מדוייקים יש מלא ברשת.

  4. גליה הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 6:29

    היי רציתי לדעת אם אפשר לאפות על נייר אפיה. ואם לא האם אפשר להכין במחבת של פנקייק. האם אפשר רק עם תרסיס שמן ולא עם חמאה וושאלה אחרונה האם אפשר גבינה קצת פחות מ- 30% סליחה על כל השאלות אשמח מאוד בתשובה.. יום מקסים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:47

      היי גליה,
      את יכולה לאפות ואת יכולה להכין במחבת פנקייק. אפשר רק עם שמן ואפשר עם גבינה רזה אבל יבשה כמו כנען, טבורוג וכו'. קחי בחשבון שזה משפיע על הטעם.

  5. ‪Tami הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 5:59

    האם אפשר בתנור ולא בטיגון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:48

      היי תמי,
      אפשר בהחלט. 170 מעלות לדעתי משהו כמו מקסימום 7-10 דקות

  6. רונית הגב 26 בדצמבר 2020 בשעה 18:41

    ולמי שלא מכינה גבינה בבית 🙂 מה שמים במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:49

      היי רונית
      קונים גבינת שמנת בסופר

  7. יעלה הגב 25 בדצמבר 2020 בשעה 14:45

    הי ג'ודי, אפשר להכין עם ריקוטה חמישה אחוזים? למתגוררים בחול ובהעדר גבינה לבנה בצער 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בדצמבר 2020 בשעה 17:30

      היי יעלה
      בהחלט כן

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
היום חגגתי יומולדת💖

פעם ראשונה שהיומולדת שלי יוצאת ביום הזיכרון. לרוב זה באמצע הניקיונות של פסח😱 ובמקרה הטוב זה יוצא במימונה. 
לא יכולתי להימנע מלחשוב שאני חוגגת יומולדת וגיל לא רע בכלל וכל כך הרבה חיילים לעולם לא יגיעו לגיל שלי, לא יאהבו, לא יחגגו יותר לעולם וזה היה עצוב מאודדד.

יחד עם זאת, זה היה לי יום של מלא ברכות ואהבה במיוחד מהיקרים לי בעולם ועל זה אני מוקירה כל יום תודה ומאחלת לכולם בריאות ואהבת חינם

יום עצמאות שמח עם ישראל 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
יווו איזה מוכשר, איזה אלוף א יווו איזה מוכשר,
איזה אלוף
איזה תותח......

מיליוןןןן מחמאות לנוביק האלוף שלי (אתם גורמים לי להיות אמא גאה ומאושרת🥰🥰🥰) ומיליון בקשות לטעום את הפיצות המטורפות שלו, מלאאא בקשות לסדנאות והנה זה קורה!

14/4 ערב יום העצמאות, פופ אם פיצות נאפוליטניות של נוביק, הכי טעימות בעולם!

דפדפו כדי לראות את התפריט.

הזמנות יתקבלו אצל נוביק עד יום שני ה-12/4 בשעה 12 בצהריים.
איסוף עצמי מגדרה
כמות ההזמנות מוגבלת 
@nov_aviv
על הדרך לכו לעקוב אחרי נוביק כי יש בדרך עוד הרבה הפתעות
פעם ראשונה חלת מפתח🙈 העלית פעם ראשונה חלת מפתח🙈
העליתי אתמול לסטורי ומבולללל מטורף של בקשות, אז כמובן שיש מתכון וגם סרטון הכנה מלא לשתי הקליעות.

פרנסה טובה לכולם💓💓
היא אמנם הכוכבת של המימונה ובצדק!! כולם מגיעים בעיקר בשבילה, אבלללל, אצלנו יש מסורת של קוסקוס חלבי ואלינו מגיעים גם בשבילו

אזזז תרבחו ותסעדו את הבטן והנשמה ואל תספרו היום קלוריות 😝
.
.
.
#morocanfood
#morocanstyle
#mimuna
#מימונה
#מימונה🎉
#מופלטה
#mofleta
גם כזה אני חייבת🙈 מצה בריי גם כזה אני חייבת🙈
מצה בריי מרוקאית🤣 מתוקה וטעימה ברמה ממכרת, ממש כמו פרנץ' טוסט

המתכון מהבוקר בבלוג ותכף יעלה להיילייטס
.
.
.
#matzah
#matzabrei
#מצהבריי
#imsomartha
#inmyblog
#pasover
#sweetmatzah
לפחות פעם אחת במהלך החג חייב בורקס 😋 אצלי זה פירה עם בולגרית טעימה כי השילוב קטלני.
מתכון מזמןןןן מזמן בבלוג. שמתי לינק בהיילייטס
.
.
.
#boorekas
#בורקסתפוחיאדמה
#potatoes
#cheese
#pasover
#פסח2021
#מצות
איך נזכרתי במלאווח דפי אורז איך נזכרתי במלאווח דפי אורז היום, אמאאא איזה טעים
כתבתי מתכון בבלוג למרות שזה יותר רעיון מאשר מתכון.
גאון מי שחשב על זה!! 
#מלאווח
#מלאווחאדיר
#inmyblog
#imsomartha
 #marthastewart
#foodlovers
לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מי לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל ו.... מילפיי קוקוס ושוקולד חלב😋

כן, אני יודעת שאתם כבר סגורים על הקינוח ותכף מתחילים לקרוא את ההגדה, אבל לא התאפקתי והכנתי, שיהיה🙈 גם ככה את שניהם לוקח גג גג שעה להכין כולל הכל הכל אז מכ'פת לי. תשמרו ותכינו בחול המועד מקסימום. 

יש מתכונים בסטורי ויהיו תכף בהיילייטס.
חג שמח💕💕💕 תאכלו הרבה
.
.
.
#cookieslovers
#coconutcookies
#milfey_cake
#chocolatecookies
#chocolatecrepes
#chocolatelab
#glutenfreerecipes
#glutenfree
#glutenfreefood
#pasover
#פסח
#פסח2021
#מתכוניםלפסח
תכינו תבשילים, מרקים, קניידלך, לא משנה מה, תכינו גם תבנית ירקות בתנור כי תמיד תמיד זה יגנוב את ההצגה ויתחסל ראשון וגםםם בטוח בכל משפחה יש צמחוני או טבעוני שישמחו לירקות טעימים

תכתבו בגוגל ירקות בתנור הלוחשת לאוכל, יש שם גם סרטון להדגמת חיתוך מניפות
.
.
.
#vegetables
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#veganfood
#food52
#foodblogger
#foodphotography
#veganrecipes
#veganlife
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#sweetpotato
#sweetpotatoes
#ירקותבתנור
#ירקות_בריאות
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס