לטובת הצמחוניים והטבעוניים אבל ממש לא רק! תבשיל של חצילים ותפוחי אדמה קל להכנה וטעים בטירוף. אני משאירה את החצילים
אחת העוגיות היפות והטעימות מהמטבח המרוקאי. עוגיות שמכינים באירועים חגיגיים ומיוחדים כמו חינות, חתונות ואירועים חשובים. העוגיות רק נראות מורכבות
לחמניות מעוצבות מהממותתת וטעימות במיוחד! רכיב מיוחד בבצק מעניק להן רכות מיוחדת, ממש כמו שנותנים מוצרים חלביים, אבל
אחד הסלטים הכי טעימים שהכנתי ואני מכינה המון סלטים. כל כך קל ופשוט להכנה ויחד עם זאת טעים ועסיסי
חלה מתוקה בעיצוב מהמם ובמילוי תפוחים, כזו שתקשט לכם את שולחן החג ותמתיק לכם את השנה החדשה. החלה יוצאת כל
כיסוני בשר מאודים שרק נראים מורכבים להכנה, בפועל זה מאוד מאוד פשוט וזה לחלוטין גונב את ההצגה על שולחן החג
תבנית של ברכות לשנה טובה, מתוקה ומוצלחת! במקום להגיש כל ברכה בצלוחית נפרדת, מכינים הכל בתבנית אחת ומכניסים לתנור לאפיה
בצלים ממולאים בשר ואורז והכל קורה בתנור בסיר יציקה המעולה של מגנוס. הבצלים מתקרמלים והבשר והאורז בתוכו הופכים לרכים ונימוחים
תבשיל מושלם לראש השנה בלי מאמץ בכלל! שמים את כל המצרכים יחד בסיר יציקה ומעבירים לתנור לכמה שעות עד שהבצל
פסטה עם טונה זה ממש ממש טעים, בצורה מפתיעה אפילו. בכללי אני אוהבת טונה בעיקר בפריקסה, אבל בראש זה התחבר
הלחמניות הכי יפות וטעימות שתכינו! לחמניות לבית הספר ממש לא חייבות להיות ארוכות, הן יכולות להיות בכל מיני צורות מעניינות,
סלט שהוא ארוחה שלמה, קלילה וטעימה, כזו שהכי מתאימה לימי ראשון אחרי הארוחות הכבדות והנשנושים של שבת. ללא גלוטן, עם
כלי נגישות