יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחמניות גבינה ובצל ירוק מקמח כוסמין
ראשי » ביקורות והמלצות » לחמניות גבינה ובצל ירוק מקמח כוסמין

לחמניות גבינה ובצל ירוק מקמח כוסמין

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 באוקטובר 2018 13 תגובות

רק לאחרונה גיליתי כמה קמח הכוסמין הוא נפלא וטעים ואיזה כייף שהוא גם בריא. ללחמניות האלה הכנסתי גבינות ובצל ירוק ששדרגו אותן בטירוף ואם זה לא מספיק אז גם מרחתי את חלקן ברוטב פסטו שהכנתי

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחמניות גבינה ובצל ירוק מקמח כוסמין

אני לא יכולה לתאר לכם (או שכן) כמה מתוקים אכלנו בחגים האלה. כמויות המתוק שנכנסו לי לגוף הן לא הגיוניות ובכל פעם שאמרתי לעצמי שזהו, אני לא נוגעת יותר בעוגיות, נכנסתי למטבח והכנתי עוד כמה סוגים של עוגיות ואיך אפשר לא לטעום אותן כשהן יוצאות חמות מהתנור או מהטיגון ונטבלות בסירופ מתקתק??  בקיצור, תוך כדי אכילת עוגת שוקולד הורסת במיוחד החלטתי שהגיע הזמן להיכנס למשטר של דיאטה ולהתחיל לאכול בריא.

עוד לפני שהסתיים לו חג סוכות, הכנתי לחם כוסמין שיצא טעים במיוחד יחסית ללחם בריא. החלטתי שאיך שנגמרים החגים אני מתחילה לספור קלוריות ולאכול מאוזן. יש לי הרגשה שאני לא היחידה שלקחה החלטה כזו :).

בפעם הראשונה שהכנתי לחמניות מקמח כוסמין זה היה ממתכון של שתי קונדיטוריות מאוד מוכרות והלחמניות יצאו לא טעימות בלשון המעטה ולכן גם לא פרסמתי אותן בבלוג. כיוון שלא הכרתי את הטעם של קמח הכוסמין האשמתי אותו בטעם הרע של הלחמניות. זה התברר כטעות מוחלטת  אחרי שהכנתי את הלחם שיצא ממש ממש טעים. אמנם הפעם ערבבתי שני סוגי קמחים – גם לבן וגם מלא אבל גם המתכון שהכנתי לגמרי שונה ויצא לחם מעולה.

שת"פ חדש עם תנובה התאים לי בדיוק לתכניות הדיאטה שלי והפעם החלטתי לשדרג את הלחמניות ולשלב בהן גם קוטג' וגם גבינה צהובה… אל דאגה, שניהם דלי שומן וקלוריות ורק 115 קלוריות ליחידה. הלחמניות יוצאות אווריריות וקריספיות, מלאות בטעמים בגלל תוספת הגבינות וגם הבצל הירוק מוסיף טעם מטריף ללחמניות. חלק מרחתי ברוטב פסטו Home Made מייד אחרי האפייה וחלק מרחתי בביצה ופזרתי תערובת של גרעינים ושומשום.

אחד הדברים שאני מאוד אוהבת לאכול אחר הצהריים זה כריך עם גבינה צהובה וליד את כוס הנס קפה שלי. הלחמניות האלה משלבות כבר בתוכן את הגבינה, אז כל מה שחסר לי זה כוס קפה ואני מסודרת.

לפני שנתחיל במתכון כדאי לדבר קצת על היתרונות הבריאותיים של קמח הכוסמין (המידע מהרשת)

הכוסמין הוא זן קדום של החיטה שמוכרת לנו. הוא שייך למשפחת הדגנים כמו החיטה. באיראן ובמזרח אירופה מכירים אותו כבר 7000 שנה. קמח הכוסמין בריא יותר מקמח החיטה, הוא דל בגלוטן ולכן פחות אלרגני מקמח החיטה ובנוסף, האינדקס הגליקמי שלו נמוך, כלומר הוא לא מעלה את רמת הסוכר בדם.
הכוסמין היה בשיא הפופולאריות שלו במזרח התיכון ובאירופה בתקופת הברונזה ועד ימי הביניים ואז הפסיקו להשתמש בו כשהחוואים גילו אז שהחיטה הרבה יותר קלה לגידול.
לכוסמין יש טעם אגוזי והוא  עשיר בחלבון, סיבים תזונתיים, ניאצין, מנגן, נחושת וויטמיני B למיניהם. הכוסמין משפר את תהליך העיכול וגורם לתחושת שובע לאורך זמן ארוך יותר.

לחמניות גבינה  ובצל ירוק מקמח כוסמין

מצרכים לכמות של כ-20 לחמניות קטנות – 115 קלוריות ליחיד
  • 2 כוסות קמח כוסמין לבן
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 ביצה
  • 1 קוטג' 3% שומן של תנובה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 100 גרם גבינה צהובה עמק 9% שומן של תנובה קצוצה לקוביות
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 יחידות בצל ירוק – רק החלק הירוק קצוץ לקוביות.
  • כ- ¼ כוס מים

למריחה ופיזור על הלחמניות

  • ביצה טרופה
  • חופן תערובת גרעיני חמנייה ושומשום לבן ושחור
  • 1 כף רוטב פסטו

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את שני סוגי הקמח והשמרים ומערבבים יחד.
  2. מוסיפים לקערה את הביצה הקוטג' ושמן הזית.
  3. קוצצים  את הגבינה הצהובה ומוסיפים לקערה.
  4. מתחילים ללוש את החומרים לבצק ומוסיפים בהדרגה את המים. לא מוסיפים את כל המים בבת אחת אלא בכל פעם עוד קצת רק עד שמקבלים בצק רך וגמיש אבל לא דביק.
  5. לשים את הבצק 15 דקות על מהירות נמוכה.  דקה לפני סוף הלישה מוסיפים את המלח והבצל הירוק הקצוץ ולשים עד שהוא נטמע בבצק.
  6. מעבירים לקערה משומנת קלות בשמן זית, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה עד להכפלת הנפח.
  7. מקמחים מעט משטח עבודה מחלקים את הבצק ללחמניות במשקל של 50 גרם (יוצאות 20 לחמניות).
  8. מניחים ללחמניות לנוח 10 דקות.
  9. יוצרים מכל יחידת בצק מעין נחש באורך כ- 20 ס"מ ומקפלים לשניים. מחזיקים משני הצדדים ומגלגלים למעין בורג (מצורף סרטון).
  10. מניחים את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 3 ס"מ, מכסים ומתפיחים 45-60 דקות.
  11. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  12. מורחים חצי מכמות הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים תערובת גרעינים. את המחצית השנייה אופים ללא מריחה של ביצה.
  13. אופים 20 דקות או עד שהלחמניות זהובות ונראות מוכנות.
  14. את הלחמניות שאפינו ללא ציפוי מורחים בממרח פסטו.
  15. כדי לשמור על הטריות לאורך זמן ניתן להקפיא את הלחמניות. מומלץ להפשיר אותן ולחמם מעט בתנור או בטוסטר אובן כדי להחזיר להן את הפריכות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • לחם בריאות מקמח כפרי מלא וכוסמין
    לחם בריאות מקמח כפרי מלא וכוסמין
  • פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
    פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
בצל ירוק לחמניות גבינה פסטו קמח כוסמין

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

13 תגובות

  1. שרון הגב 5 באוגוסט 2020 בשעה 23:37

    שלום, האם אפשר להשתמש רק בקמח כוסמין מלא עבור המתכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוגוסט 2020 בשעה 1:10

      היי שרון, לא ניסיתי רק עם מלא. אני ממליצה לשים חצי חצי

  2. דקלה הגב 3 בדצמבר 2019 בשעה 18:06

    לחמניות מעולות!! יצא לי מהמם וטעים❣❣ תודה רבה על המתכון.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2019 בשעה 19:36

      היי דקלה, איזה כייף לשמוע

  3. יובל בלום הגב 2 בדצמבר 2018 בשעה 11:57

    הכנתי ביום שישי האחרון וחייבת להגיד שיצאו פשוט מושלמות!!!!מתכון מנצח!!אי אפשר להפסיק לאכול אותן !!
    לדעתך אפשר לעשות מהבצק פיתות ?או שאפשר במקום בצל ירוק תוספת אחרת(לגוון בתוספות)?
    תודה ♥

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בדצמבר 2018 בשעה 17:42

      איזה כייףףף לשמוע יובל. בקרוב אני אכין בצק לפיתות מקמח כוסמין

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בדצמבר 2018 בשעה 17:43

      לגבי תוספות – אפשר לגוון בכל תוספת שאוהבים. אין עם זה בעייה

  4. איריס הגב 12 באוקטובר 2018 בשעה 21:32

    אני ככ אוהבת את המתכונים שלך❤️
    האמת, שחיפשתי כבר בכמה מקומות קמח כוסמין לבן( עבור הלחם ) ולא מצאתי.. יש לך מושג היכן ניתן להשיגו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2018 בשעה 9:40

      היי איריס,

      תודה רבה ♥ את יכולה למצוא בבתי טבע, חנויות תבלינים טובות, טיב טעם וסופרים שמחזיקים מוצרים אורגניים

  5. סיגל ברמר הגב 11 באוקטובר 2018 בשעה 15:07

    לחמניות מטריפות עושה לי חשק לרוץ למטבח הסרטון מקסים מוכשרת 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוקטובר 2018 בשעה 22:55

      תודהה אהובה

  6. אפרת הגב 7 באוקטובר 2018 בשעה 15:42

    נראה טעים וגאוני!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 באוקטובר 2018 בשעה 15:58

      תודההה אפרת. באמת יצאו טעימות באופן מפתיע

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס