יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
שעועית ירוקה עם בשר
ראשי » בשר » שעועית ירוקה עם בשר

שעועית ירוקה עם בשר

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 22 בספטמבר 2018 27 תגובות

שעועית ירוקה עם בשר. אחד התבשילים שאני מכינה רק בימי שישי ורק עם שעועית ירוקה עדינה. מתקבל תבשיל חמצמץ וטעים שאפשר לאכול עם חלה או אורז

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
שעועית ירוקה עם בשר

יש תבשילים שאני מכינה רק בימי שישי בצהריים, לא כי הם לא מתאימים לאמצע שבוע, אלא שביום שישי יש להם ריח וטעם אחרים, לפחות אצלנו בבית ואם אני מכינה באמצע שבוע אף אחד לא מתלהב. כך זה עם תבשיל השעועית שבדרך כלל אני מכינה אותו עם עוף, הפעם החלטתי להכין עם בשר. איפשהו בדרך הבעלול הפסיק לאהוב עוף והוא מעדיף בשר.



חורצ'ק אוהב הכל, גם בשר וגם עוף ובמיוחד מאוד אוהב שעועית ירוקה בכל מצב, אצל נוביק זה סיפור יותר מורכב. לנוביק יש דירוג העדפות לתבשילים של שישי בצהריים. במשך די הרבה זמן השעועית עם העוף הובילה וכיכבה לא מעט ימי שישי בארוחת הצהריים. נכון לעכשיו במקום הראשון נמצא תבשיל גמבות ועוף שגם אצלי הוא המועדף. במקום השני נמצאים הקישואים עם עוף או עם בשר והשעועית ירדה למקום השלישי. את התבשיל אני מכינה עם שעועית עדינה של סנפרוסט כי בעיני היא הכי טעימה אחרי השעועית הטרייה שלא תמיד אפשר להשיג וגם אם כן, זה דורש עבודה של ניקוי ובישול מקדים.



שעועית ירוקה עם בשר

***המתכון עודכן בתאריך 9/3/23

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

מזמינים פה סיר יציקה בהנחה מיוחדת בהזנת קוד קופון: yehudit

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow  
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אני מכינה את התבשיל הזה רק עם שעועית עדינה, יש לה טעם ומרקם הרבה יותר טעימים מהרגילה.
  • הפעם השתמשתי בבשר אונטריב שזה בשר מספר 2 אבל אפשר לשים כל בשר אחר שאוהבים שמתאים לבישול ארוך כגון: 4,5,6,8,10 וכו'.
  • מה זה אונטריב? אונטריב שמכונה באנגלית “chuck”, הוא בשר בקר מספר 2. מדובר בנתח גדול שמתחיל בצוואר הפרה ונמשך לכיוון הבטן. לבשר האונטריב יש טעמים חזקים ועמוקים, בין היתר מכיוון שהוא נמצא קרוב לנתח האנטריקוט, שממנו הוא מקבל חלק מטעמי הבשר הטובים שלו.
  • את התבשיל הכנתי בסיר ברזל יצוק של מגנוס שממש עכשיו יש עליו הנחה מיוחדת בהזנת קוד קופון: yehudit. נכנסים פה ומזמינים את הסיר בגרסה משודרגת יותר שלו
  • כנסו פה לכל המתכונים שהכנתי עם הסירים של מגנוס.

מצרכים

  • 1 ק"ג בשר אונטריב טרי
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 בצלים גדולים לבנים
  • 1 בצל סגול
  • 1 קופסת שימורי עגבניות חתוכות /3 עגבניות רכות
  • 1.5 שקיות שעועית עדינה קפואה (קניתי של סנפרוסט)
  • 1 כפית גדושה מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • מים רותחים (הסבר על הכמות בהמשך)
  • מיץ מחצי לימון (לא חובה)

אופן הכנה

חותכים את הבשר לקוביות גדולות כמו לגולאש. מחממים בסיר שמן זית, מניחים את קוביות הבשר בשכבה אחת וצורבים על להבה גבוהה כמה דקות עד שהבשר שחום היטב ואז הופכים וצורבים צד שני. סוגרים את הסיר, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך ב – 80%. אם מבשלים בסיר של מגנוס, אין צורך להוסיף מים לבשר, הוא מתבשל ושומר ככה על הטעמים שלו ואם בסיר רגיל אז שמים מים רותחים מעל גובה הבשר ומבשלים עד שהוא רך. מוציאים את הבשר מהסיר, פורסים את הבצלים לרצועות ומוסיפים לסיר, בעזרת כף עץ מגרדים את תחתית הסיר ומטגנים כמה דקות עד שהבצל מזהיב. מוסיפים לסיר את העגבניות. אם שמים עגבניות טריות, קולפים וחותכים לקוביות, מתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום וממשיכים לבשל כמה דקות. מוסיפים לסיר את השעועית ומערבבים עם הרוטב כמה דקות. מוזגים מים רותחים בכמות שתכסה את השעועית ועוד 2-3 ס"מ מעליה. מחזירים את הבשר לסיר ומסדרים על השעועית בשכבה אחת. סוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לבינונית – קטנה, מבשלים כשעה וחצי עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך מעט והתבשיל נראה מוכן. טועמים ואם אוהבים טעם חמצמץ יותר סוחטים חצי לימון וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. מומלץ בשלב הזה להסיר את המכסה ולהכניס את הסיר לתנור על מצב גריל לצריבה של 10-15 דקות. התבשיל מקבל צבע שחום יפה ומושלם. מגישים עם חלה טרייה או אורז לבן.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוף ממולא
    עוף ממולא באורז עם עשבי תיבול חמוציות וצנוברים
  • תבשיל שומר וסלק עם עוף
    תבשיל עוף סלק ירוק ושומר ברוטב חמצמץ
  • דג עם תרד ועגבניות שרי ברוטב חמצמץ
    דג עם תרד ועגבניות שרי ברוטב חמצמץ
  • חזה עוף ואורז בקרם קוקוס
    חזה עוף ואורז בקרם קוקוס
בשר שעועית תבשילים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

27 תגובות

  1. נאוה הגב 3 בנובמבר 2023 בשעה 9:21

    בוקר טוב, כל המצרכים מוכנים אך כרגיל יש לי שאלה……מה עושים עם המים שבשלנו בהם את הבשר? מצפה לתשובתך בכדי להמשיך ….

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 7:37

      מתנצלת, אני לא תמיד רואה מייד.
      זה ציר בקר. מבשלים איתו

  2. ספיר הגב 5 באוגוסט 2023 בשעה 20:58

    היי,
    אשמח לברר האם ניתן להכין את המתכון בסיר לחץ? במידה וכן סדר הפעולות זהה?
    בנוסף האם אפשר להשתמש בבשר מספר 5?

    תודה רבה מראש על המענה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוגוסט 2023 בשעה 12:58

      היי ספיר,
      את הבשר את יכולה כמובן אבל השעועית מתרככת כל כך מהר שלדעתי אין צורך ובכלל תבשלי לאט ועל אש קטנה ותקבלי טעמים עמוקים

  3. אורן בן לב הגב 17 במרץ 2023 בשעה 17:12

    יש לי מוח עצם קפוא והתחלתי להכין עכשיו הוא עוד רלוונטי ? יש דרך להכניס אותו לתבשיל גם כשהוא עוד קפוא ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 במרץ 2023 בשעה 17:13

      כן אפשר

  4. זיוה בביוף הגב 11 במרץ 2023 בשעה 7:56

    הי יהודית
    אשמח להסבר איך הצריבה של הבשר בהתחלה הופכת לבישול של שעתיים.
    האם צריך להוסיף מיים? או רק להעביר לאש קטנה לשעתיים
    תודה על תשובתך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במרץ 2023 בשעה 21:08

      ממש כמו שכתוב במתכון. אני לא מוסיפה מים. את יכולה להוסיף אם את חוששת או מבשלת בסיר שהוא לא יציקה של מגנוס.

  5. מיטל הגב 10 במרץ 2023 בשעה 18:41

    היי יהודית אם אעשה בסיר מגנוס את הבישול שעתיים של הבשר אחרי שסגרתי אותו אני מבצעת בתוך הסיר על אש נמוכה בלי טיפת מים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במרץ 2023 בשעה 21:08

      היי מיטל,
      כן. בלי מים על אש קטנה

    • חן הגב 31 במרץ 2023 בשעה 23:14

      איזה סוג בשר זה בבקשה ????

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2023 בשעה 12:00

        אונטריב זה מספר 2

  6. גל הגב 10 במרץ 2023 בשעה 16:40

    הי יהודית,
    אחרי שעתיים הסיר מלא גם בנוזלים של הבשר אז הבצל יותר מתבשל ולא מטוגן… זו הכוונה?
    בנוסף, יוצא שכמות הבצל ממש גדולה יחסית למה שרואים בסרטון… האם זו טעות?צריך 2 בצלים לבנים ואחד סגול?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2023 בשעה 16:59

      היי גל,
      המתכון התבשל בסיר יציקת ברזל שהבישול בו יותר חזק בגלל החום שהסיר מוליך אבל בלי קשר הכנתי את התבשיל הזה מאות פעמים ובכל סיר יוצא מושלם. אולי לא עשית בדיוק את התהליך. צריך לתת זמן לכל שלב. הבצל מצטמצם מאוד אין טעות במתכון

  7. קרן הגב 26 באוגוסט 2021 בשעה 11:49

    יהודית אהובה,

    שאלה:

    אפשר לסגור ולבשר את הבשר יום קודם ולהמשיך / להרכיב עם השעועית למחרת?

    אנ ימארחת ורוצה לסיים עם כמה שיוןתר הכנות…

    המון תודה. על התשובה. על האתר. עלייך!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוגוסט 2021 בשעה 20:24

      היי קרן בהחלט כן. את יכולה להשל הכל יום לפני. זה טעים מאוד גם למחרת

  8. שרה הגב 28 באוגוסט 2020 בשעה 14:09

    אפשר להקפיא את התבשיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוגוסט 2020 בשעה 23:53

      היי שרה, אם אין לך בעייה עם הקפאת אוכל אז כן

    • מיכל הגב 10 במרץ 2023 בשעה 7:47

      הי,
      כמה מים את ממליצה להוסיף לצלי במידה ולא משתמשים בסיר שציינת?
      תודה ושבת שלום

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2023 בשעה 17:00

        צריך פשוט לבשל את הבשר . מתחילים עם שתי כוסות וכל פעם שהמים מתאדים מוסיפים עוד כוס ראו שתיים עד שהבשר מוכן.

  9. דיאנה הגב 11 באוגוסט 2020 בשעה 14:58

    היי, אפשר לוותר על עצמות המח הטריות? פחות מכירה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוגוסט 2020 בשעה 15:42

      אפשר דיאנה, מן הסתם יפגע בטעם. יש היום עצמות בכל סופר

    • שני הגב 9 במרץ 2023 בשעה 19:44

      איפה כתוב עצמות מח לא מוצאת
      ..

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במרץ 2023 בשעה 20:37

        לא כתןב

  10. עדי הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 7:48

    היי,

    כמה שאלות לגבי הציר:

    1. בצל קלוף- לשים אותו שלם בסיר?
    2. גזר- לחתוך אותו?
    3. סלרי- העלים ביחד עם ה"גזע"? לחתוך לחתיכות או להכניס כחתיכות שלמות? כמה יחידות??
    4. כששופכים את הציר לרוטב- זה ללא כל הירקות? הגזר סלרי והבצל? רק המים?

    תודה
    עדי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 8:05

      היי עדי. אפשר לשים את הירקות לא קלופים. כן לחתוך כדי שהטעמים שלהם ייצאו למים. בסוף מסננים הכל למרק צלול כך שאין בעייה לשים ירקות איך שאת רוצה. העיקר שיהיה את הטעם שלהם

      • עדי הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 8:11

        תודה רבה על התגובה המהירה!
        שבת שלום ?

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס