יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
גלידת שוקולד מושלמת בלי מכונת גלידה
ראשי » גלידות ומקפאים » גלידת שוקולד מושלמת בלי מכונת גלידה

גלידת שוקולד מושלמת בלי מכונת גלידה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 ביוני 2020 14 תגובות

גלידת שוקולד הכי קלה להכנה והכי טעימה. 3 מצרכים בסיסיים ויש לכם גלידה מושלמת.
בלי מכונת גלידה ומחומרים הכי פשוטים וזמינים יוצאת אחת הגלידות הכי טעימות שתכינו ואם לא תספרו, אף אחד לא יידע שלא קניתם אותה בגלידרייה איכותית

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גלידת שוקולד מושלמת בלי מכונת גלידה

החום הזה לא נורמלי אבל אנחנו בבית לא מחכים לקייץ כדי לאכול גלידות. גם בחורף כשקר יש לנו תמיד גלידות במקפיא. מאז שאני מכינה חלב מרוכז בבית, גלידות הפכו להיות משחק ילדים. החלב המרוכז הקנוי לא טעים לנו, יש לו מעין טעם לוואי וכבר שנים שאני מכינה חלב מרוכז בבית בקלי קלות.

את הגלידה הזו מכינים מחלב מרוכז ושמנת מתוקה שמקציפים יחד. בוחרים תוספות כמו תותים, פטל, קוקוס, פיסטוקים, עוגיות אוריאו, רום צימוקים ועוד מלאאא רעיונות שאפשר לשלב עם הגלידה הזו שיוצאת טעימה בטירוף. הפעם הכנתי עם שוקולד מריר ויצאה כל כך קטיפתית וטעימה.

גלידת שוקולד מושלמת בלי מכונת גלידה

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • לפני שתשאלו – לא מומלץ להכין את הגלידה עם שוקולד חלב כיוון שהיא תהיה מתוקה מידי. החלב המרוכז מאוד מתוק והשוקולד המריר מאזן את המתיקות.
  • אני משתמשת בכוסות מדידה אוניברסליים.

מצרכים לכ – 1.5-2 ליטר גלידה

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 2 שמנת מתוקה 38% (500 מ”ל)
  • 1.5 כוסות חלב מרוכז (כנסו פה למתכון חלב מרוכז ביתי)
  • 1/2 כפית מחית/תמצית וניל

אופן הכנה

ממסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומקררים מעט.

שמים בקערת המיקסר את החלב המרוכז, שמנת המתוקה ומחית/תמצית וניל ומקציפים כמה דקות.

עוצרים את פעולת המיקסר, מעבירים כמה כפות מבלילת השמנת המתוקה לשוקולד, מערבבים היטב (השוואת טמפרטורה) ומחזירים הכל לקערת השמנת. ממשיכים להקציף עוד כמה דקות עד שהבלילה מתאחדת.

מעבירים לתבנית פיירקס או כל תבנית אחרת שמתאימה להקפאה ומקפיאים כמה שעות עד שהגלידה קפואה לגמרי.

להגשה: ממסים מעט שוקולד ומזלפים על הגלידה כשהשוקולד חמים והגלידה קפואה. השוקולד מייד מתקשה והופך לקראנצ'י.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
  • עוגת תפוחים ופילו
    עוגת פרחי פילו במילוי תפוחים ורוטב קוקוס (פרווה)
  • מלבי שמנת ופיסטוק
    מלבי שמנת ברוטב פיסטוק ושערות קדאיף
  • עוגת כדורי שוקולד וקרם פקאן
    עוגת כדורי שוקולד משודרגת עם קרם אגוזי פקאן

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. Orit הגב 25 ביולי 2022 בשעה 13:21

    האם להשתמש ב60% מוצקי קקאו בשוקולד או יותר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 ביולי 2022 בשעה 13:23

      60% מקסימום. לא יותר כי זה מריר מידי

  2. פלורנסיה הגב 12 ביולי 2022 בשעה 10:04

    את השוקולד המריר מרגישים את זה בגלידה?
    אני רוצה לילדים ולא רוצה שירגישו שזה מר.
    האם אפשר לשים שוקולד אחר שזה לא מריר?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 ביולי 2022 בשעה 12:27

      את יכולה כל שוקולד אבל קחי בחשבון שזה יהיה מתוק כי יש גם חלב מרוכז.
      את יכולה להקציף שמנת מתוקה בלי חלב מרוכז אלא עם מסקרפונה ולשלב 200 גרם שוקולד חלב. אז תהיה גלידה חלבית טעימה ולא מתוקה מידי

  3. קרן הגב 8 במרץ 2021 בשעה 10:19

    היי
    אני רוצה להכין את הגלידה אבל עם נוטלה….כמה נוטלה צריך ?
    והאם להשאיר את החלב המרוכז? כי הנוטלה ממש מתוקה גם ככה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במרץ 2021 בשעה 19:10

      היי קרן,
      אם את מכינה עם נוטלה אין צורך בחלב מרוכז. תקציפי 350 גרם נוטלה עם 500 גרם שמנת מתוקה. אם זה מתוק לך מידי תוסיפי עוד שמנת מתוקה ותקפיאי.

  4. לימור הגב 10 בינואר 2021 בשעה 9:08

    ואווו ואווו ואווו יצא מדהים! הכנתי חלב מרוכז לפי המתכון שלך ויצא מושלם. ואז הכנתי גלידת שוקולד וגלידת וניל ויצאו מושלמות! כל כך טעים! יותר טעים מכל גלידה שאכלתי בגלידריות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בינואר 2021 בשעה 9:22

      יוו איזה כייף לימור. אני מכורה לגלידות האלה ולא יכולה לאכול יותר אף גלידה, טובה ככל שתהיה.
      תודההה שאת מעדכנת ♥

  5. חני הגב 13 ביוני 2020 בשעה 19:32

    הכנתי חלב מרוכז לפי ההוראות ויצא מצוין.
    הכנתי חצי עם שוקולד וחצי עם ממרח לוטוס
    שחיממתי מעט במיקרו.הטמעתי בגלידה..יצא חלום

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביוני 2020 בשעה 21:05

      וואו נשמע חלומי חני

  6. אורית הגב 13 ביוני 2020 בשעה 19:14

    היי יהודית,
    במתכון לחלב המרוכז הבייתי, ציינת שאת מרפיאה במיכלי פלסטיק של 200 מ"ל.
    למתכון הגלידה נדרשים 1.5 כוסות חלב מרוכז. האם הכוונה ל 360 מ"ל על פי כוס של 240 מ"ל?
    או האם יש לך יחס המרה אחר לקופסאות שהזכרת במתכון החלב, אותן את מקפיאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביוני 2020 בשעה 21:05

      היי אורית,
      אני מקפיאה בקופסאות שיש לי. זה ממש לא עקרוני איך וכמה להקפיא. את יכולה מראש להקפיא את הכמות המדוייקת לגלידה. אני פשוט מכינה את כל הכמות גלידות בכל מיני טעמים אז לא עקרוני לי. כן, כוסות מדידה אוניברסליים של 240 מ"ל.

  7. נטע הגב 10 ביוני 2020 בשעה 21:30

    ניסיתי להכין, אבל כשיצקתי את השוקולד לתוך תערובת השמנת הקרה הוא מייד התגבש ובמקום תערובת שוקולדית קיבלתי תערובת בהירה עם נקודות קטנות של שוקולד. האם תערובת השמנת אמורה להיות בטמפרטורת החדר? לא ידעתי גם כמה זמן להקציף את התערובת. תוכלי להסביר בבקשה לאיזו טקסטורה אנחנו מכוונים? תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביוני 2020 בשעה 21:47

      היי נטע,
      זה קרה כי לא קיררת את השוקולד המומס.
      אני אחדד את זה בפוסט. בכל מקרה קיבלת גלידה עם פצפוצי שוקולד שזה גם טעים. אני מכוונת לגלידת שוקולד

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס