התבשיל הכי קל ומהיר שתכינו וגם בין הטעימים. שמים את כל החומרים בקערה, מתבלים, מעבירים לסיר ברזל יצוק ולתנור לבישול רגוע ואיטי שיניב תוצאה מושלמת
עוד תבשיל מעולה שהכנתי בסיר ברזל היצוק של מגנוס שאפשר לומר שהתמכרתי אליו ולתבשילים שיוצאים ממנו. ללא ספק הסיר הזה עושה קסמים לאוכל ועד שלא מבשלים בו לא מבינים את ההבדלים בינו לבין סיר רגיל. כמובן שגם פה זה קרה בתנור. 5 דקות הכנה! הכל קורה בקערה ואז עובר לסיר ולתנור וזהו!
אני מגדירה את הבישול בתנור כבישול שקט ורגוע, התבשיל מקבל חום אחיד ואיטי, בלי זעזועים של אש גלוייה והסיר יוצא מהתנור בדיוק כפי שנכנס, שום דבר לא זז ולא מתקלקל וככה בדיוק אני אוהבת. אני אוהבת גם להגיש את האוכל לשולחן עם הסיר עצמו כי רק ככה רואים את היופי שלו.
תפוחי אדמה ופלפלים אדומים עם פרגיות
הנחה של 17% על כל האתר ורק ל – 48 שעות
תלחצו פה כדי להיכנס לאתר לרכישת הסיר
ולא לשכוח להכניס קוד קופון בקופה: yehudit
כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
לפני שמתחילים
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- זה הסיר הכי קל שתכינו – מערבבים הכל יחד בקערה ואז מעבירים לסיר ולתנור שימשיך את העבודה.
- את התבשיל הכנתי בתנור כי אני אוהבת את הנימוחות המדהימה שהוא נותן אבל אפשר לבשל על הגז על להבה קטנה מאוד.
- אפשר לבשל עם איזה חלקי עוף שאוהבים.
מצרכים
- 1 ק"ג סטייקים של פרגיות
- 2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לרצועות
- 20 תפוחי אדמה קטנטנים קלופים (שמתי של דוד משה)
- 5 יחידות בצל ירוק חתוכים גס
- 10 שיני שום
- 3-4 פלפלים אדומים יבשים חריפים/מתוקים
- 1/3 כוס שמן זית
- 2 כפיות מלח ים אטלנטי
- 1 כפית פלפל שחור
- 3/4 כפית כורכום
- 2 כפיות פפריקה מתוקה/חריפה
- 2 כוסות מים
אופן הכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב. אם יש זמן משאירים כמה שעות במקרר לספיגת הטעמים ואם אין זמן ממשיכים מייד. מעבירים הכל לסיר ברזל יצוק ומסדרים את הסיר יפה כי כמו שהוא נכנס לתנור ככה הוא יוצא. מעבירים את הסיר לתנור על גבי רשת ומבשלים שעה וחצי – שעתיים, עד שהתבשיל נראה די מוכן והרוטב ברובו הצטמצם. מסירים את המכסה ומעבירים למצב גריל. מבשלים עוד כ – 1/2 שעה עד שתפוחי האדמה והפרגיות מקבלים צריבה יפה. מומלץ לאכול עם לחם אחיד של פעם.
יצא מעולה !! תודה רבה.
כייף לשמוע. תודה וחג שמח????
האם להוסיף את שתי כוסות המים עם כל המרכיבים בקערה?
אכן כן
שאלה
כשאת כותבת להפעיל תנור על 180. באיזו תוכנית? טורבו?
תכנית רגילה. כשצריך טורבו אני מציינת את זה במתכון
זה יעבוד רק עם הסיר הזה ? בסיר רגיל לא ייצא טוב ?
את יכולה בכל סיר אבל בסיר הזה זה יוצא שונה ומיוחד.. כמו כל דבר שתבשלי או תאפי, אם תשתמשי במצרכים וסירים טובים או תבניות איכותיות ייצא לך מושלם
הי יהודת
אין לי בצל ירוק אפשר להחליף לבצל רגיל
ואם כן כמה בצלים ?
בצל רגיל הוא לא תחליף לירוק. ואם את בכל שאת רוצה אז תחתכי לרבעים ותשימי 2 בצלים
בסיר רגיל היחס של זמן וחום בתנור יהיה אותו הדבר?
תודה
יהיה שונה. פשוט תבדקי מתי מוכן
נראה אש אם אין לי פלפלים יבשים מה אפשר לשים במקום? כמה מלח רגיל במקום האטלנטי? תודה
תודההה
אין תחליף ליבשים. את יכולה לשים פפריקה גרוסה שזה דומה
מלח לפי הטעם
אפשר להחליף את הפרגיות בעוף?
בהחלט כן
הקופון לא פועל, אני מנסה וזה לא קורה
yehudit15
תעתיקי מפה. הוא פועל
שלום יקרה,
את פשוט אלופה!!!
האם ניתן להחליף את הפרגיות בחזה עוף?
כמו כן, מה המיוחד בסיר הזה?
תודההה רבה
חזה עוף יתייבש לך.
זה סיר ברזל יצוק עם הולכת חום מטורפת, מתפקד בתנור הביתי כמו טאבון.
תראי פה כמה מתכונים שווים הכנתי איתו: https://bit.ly/3DixdAi