אותו סלט גזר מרוקאי פיקנטי אהוב, רק בגרסה שונה שמזכירה סלט דלעת טריפוליטאי. סלטים זה משהו שאני חייבת שיהיו על השולחן והרבה. בכל ארוחה אני אוהבת לגוון ולהכין וריאציות שונות של סלטים. הסלט הזה מגיע בדרך כלל בטבעות כמו כאן והפעם החלטתי לשנות קצת את המרקם למעין ממרח גזר. יצא מעולה!
סלט גזר מרוקאי פיקנטי
- 5-6 גזרים
- 2-3 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית סחוג
- מיץ מלימון שלם או יותר אם אוהבים יותר חמצמץ
- 3 כפות שמן זית
- חופן פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח לפי הטעם
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים ומבשלים אותם במים עד לריכוך מלא.
- מסננים את המים ומועכים את הגזרים עם מזלג.
- מתבלים בשום, כמון, סחוג, לימון, שמן זית, פטרוזיליה ומלח ומערבבים היטב. הטעם משתבח אחרי כמה שעות במקרר