יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים
ראשי » ירקות » תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 בפברואר 2020 21 תגובות

תבשיל עוף, כרוב לבן וסלק ירוק עם חמצמצות עדינה. אחד התבשילים הטעימם והיפים להגשה שהכנתי לאחרונה. מתחילים את הבישול על הגז וממשיכים בתנור. לקראת הסוף נותנים צריבה כדי להשחים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

התבשיל הזה נרקח אצלי בראש כבר לפני חודש. ידעתי בדיוק איך אני רוצה שיטעם וייראה. בכללי אני מתה על ירקות ויכולה לחיות עליהם, אבל כרוב זאת אהבה גדולה שלי. אני אוהבת כרוב בכל מצב צבירה – מבושל, מאודה, ממולא, צלוי בתנור או חי בסלטים.

לרוב אני מבשלת כרוב במרק של הקוסקוס. הוא משדרג את הטעם והוא הירק הכי מבוקש במרק. את התבשיל הזה בישלתי אינטואיטיבית בדיוק כמו שדמיינתי אותו בראש ויצא מדהיםםם. יפה בדיוק לפי הציפיות וטעים בטירוף, אפילו באופן שהפתיע אותי. מתקבל תבשיל חמצמץ עדין, הכרוב מקבל טעמים חדשים שלא הכרתי, הסלק מלמטה טעים בטירוף ובכלל תבשיל פשוט טעים טעים.

תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • במצרכים יש תבלינים שחוזרים על עצמם פעמיים. זו לא טעות! את התבלינים שמים בשני שלבים. תעקבו אחרי הוראות ההכנה.
  • אמנם הכנתי את התבשיל עם עוף, אבל הוא יהיה מאוד מאוד טעים גם בלי עוף, כמנה צמחונית או טבעונית.
  • אני מתחילה את הבישול על הגז ומעבירה לתנור לעוד שעה וחצי. מסירה את הכיסוי וצולה עוד 10 דקות על מצב גריל להשחמה.
  • זו לא טעות – אין אפילו טיפת מים בתבשיל, כל הנוזלים מגיעים מהירקות.

מצרכים לסיר גדול

  • 6 שוקי עוף
  • 2 חבילות סלק ירוק
  • 1 כרוב לבן בינוני
  • 10 עגבניות שרי
  • 10 שיני שום
  • 1 לימון טרי בינוני
  • כ – 1/2 כפית מלח דק (מלח שמים לפי הטעם האישי)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית צ'ילי גרוס חריף
  • מלח ים אטלנטי + פלפל שחור (הוראות באופן ההכנה)
  • שמן זית (בכמות שתכסה את בסיס הסיר)
  • שמן זית (לזילוף על הכרוב – הסבר באופן ההכנה)

אופן הכנה

בסיר רחב ונמוך מחממים שמן זית על להבה גבוהה בכמות שתכסה את בסיס הסיר.

קוטמים לשוקיים את הקצה (החלק עם הסחוס) וצורבים בשמן כמה דקות טובות עד שהוא משחים.

מוציאים את העוף לצלחת.

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים לסיר את שיני השום. סוחטים את מיץ מלימון שלם טרי. מתבלים במעט מלח דק, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, צ'ילי חריף גרוס ומערבבים דקה כדי לפתוח לתבלינים את הטעם.

שוטפים וקוצצים את הסלק הירוק ומוסיפים לסיר. מכסים את הסיר ומבשלים את הסלק בערך 10 דקות עד שהוא מאבד מעט מהנפח. מידי פעם מערבבים את הסלק עם התבלינים.

חותכים את הכרוב ל – 6-8 פלחים עבים (חותכים לחצי וכל חצי חותכים ל- 3 -4 פלחים). מסדרים את הכרוב בסיר, ומחזירים גם את העוף. מפזרים עגבניות שרי שלמות.

מזלפים מעל הכל שמן זית, מפזרים מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

מכסים את תוכן הסיר עם נייר אפייה – פשוט מקמטים את נייר האפייה ומניחים כך שיכסה את תוכן הסיר. מעל נייר האפייה מכסים את הסיר עם נייר כסף. מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. בינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

מעבירים את הסיר לתנור (מניחים על רשת במרכז התנור) ומבשלים שעה – שעה וחצי עד שהעוף רך ומוכן והירקות רכים ומוכנים. מסירים את הכיסוי, מעבירים את התנור למצב גריל ו משחימים את הסיר כ – 10 דקות, עד שהכרוב מקבל צבע שחום יפה.

מגישים עם לחם טרי והאמת שאני אכלתי מהסיר בלי לחם בכלל. טעים בטירוף!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות
    שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות
  • פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
    פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
  • סלט כרוב סגול, גזר וסלרי עם צנוברים ברוטב חמצמץ
    סלט כרוב סגול, גזר וסלרי עם צנוברים ברוטב חמצמץ
  • סלט כרוב סגול, גזר וסלרי במיונז וחרדל
    סלט כרוב סגול, גזר וסלרי במיונז וחרדל
ירקות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. שירי הגב 5 באפריל 2020 בשעה 17:49

    הכנתי את העוף עכשיו, הוספתי גם כרובית, יצא מצוין! מתכון מעולה!!
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באפריל 2020 בשעה 19:04

      כייף לשמוע שירי

  2. אני הגב 1 באפריל 2020 בשעה 7:09

    היי יהודית,

    הכנתי את המתכון בלי לסטות ממנו.. טעם נפלא, חמוצי ללקק את האצבעות, הסיר חוסל בבת אחת.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2020 בשעה 8:07

      כייף ממש לשמוע. תודההה

  3. דן הגב 30 במרץ 2020 בשעה 4:49

    איפה טעיתי….
    היי, כן…. הקפדתי על ההוראות.
    זה נראה שזה קרה בשלב. הבישול בגז לפני התנור.
    תודה.

  4. דן הגב 29 במרץ 2020 בשעה 14:48

    איפה טעיתי ….

    הטעמים יצאו נהדרים , הרעיון של שילוב עוף עם כרוב נהדר , אבל ….

    כנראה מכיון שהתבשיל נטול נוזלים לגמרי למעט הלימון , המרקם יצא יבש

    ועלי הסלק נדבקו לסיר ונשרפו …..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 במרץ 2020 בשעה 16:02

      היי דן, האם הכנסת את התבנית לתנור?? האם הנחת על רשת התנור?

      • אלנרה הגב 22 במאי 2020 בשעה 17:24

        היי
        רוצה להכין
        אבל אין לי עלי סלק
        האם להחליף במשהו או לעשות פשוט איך שזה רק ללא עלי הסלק?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במאי 2020 בשעה 23:48

          היי אלגרה,
          את יכולה בלי, את יכולה לשים תרד

  5. עדי הגב 10 במרץ 2020 בשעה 11:50

    היי יהודית יש לי עגבניות רגילות ולא שרי.. ויש לי חבילת סלק אחת
    קריטי בטעם? אם זה מה שאשים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2020 בשעה 16:58

      היי עדי,

      לא קריטי בטעם

  6. יפה פריאנטה הגב 9 במרץ 2020 בשעה 12:50

    תודה על המתכון נראה מעולה. שאלה מישתמשים גם עם החלק הלבן של עלי הסלק..?????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במרץ 2020 בשעה 18:10

      היי יפה, עם הכל!

  7. אביטל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 13:31

    נשמע סופר טעים!!! בהחלט מכינה את זה בשישי הקרוב
    יש איזשהו תחליף לסלק הירוק אם אני לא מוצאת בסופר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 14:53

      היי אביטל, מהמם. את יכולה לשים תרד

  8. יעלי הגב 29 בפברואר 2020 בשעה 6:24

    אכן רעיון מבריק ומקורי! שילוב רכיבים מושלם בעיניי ויותר מאשמח לנסות אותו! והנה הזדמנות מעולה גם להוסיף רכיב שאהוב עליני במיוחד ולדעתי משתדך בצורה מושלמת לתבשיל היפיפה שלך…קישקע! את מרשה לי??? תודה על מתכון שנראה ונשמע סופר טעים! מבטיחה לחזור לדווח אחרי טעימה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בפברואר 2020 בשעה 9:51

      תודההה יעלי. אני אישית לא אוכלת קישקע אבל אני ממש אשמח לראות וריאציה שלך למתכון שלי. כל הכייף זה חקבל השראה או רעיון ולקחת אותו למקום שאתם אוהבים

    • שרית הגב 5 במרץ 2020 בשעה 11:56

      נראה מעולה!!!
      האם מתאים עם פרגית במקום השוקיים?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 14:52

        יי שרית,

        אפשר עם פרגית

  9. יפצ'וק הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 5:21

    נראה מושלם,רעיון מבריק..אהבתי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בפברואר 2020 בשעה 8:03

      תודהה אהובה. אחד הטעימים

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס