יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית
ראשי » אורז » כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית

כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 1 בדצמבר 2022 75 תגובות

כרוב ממולא באורז ברוטב לימוני חמצמץ, בסגנון ערבי וזה יצא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לנשנש מהסיר. זה נראה מורכב אבל בפועל זה מאוד פשוט ובכלום חומרים ועבודה יש סיר מושלם שמתאים גם לאירועים משפחתיים וגם סתם לנשנוש ביום יום

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית

אני מטורפת על ממולאים בכל צורה אבל הסיר הזה עלה על כל הממולאים מבחינתי. הכנתי אותו צמחוני והבשר בכלל לא חסר פה, האורז יוצא רך אבל עדיין אחד אחד והטעמים החמצמצים שמתפוצצים בפה הם מדהימים! אני בכללי אוהבת אוכל חמצמץ כך שהממולאים האלה באים לי בול בטעם.


היכנסו כאן למתכון של כרוב ממולא באורז ובשר.

מוציאים לכרוב את הליבה
מרתיחים כדי לשחרר את העלים
מכינים את המלית
מניחים את המלית על החלק הרחב של העלה
מקפלים צד שמאל
מקפלים צד ימין
מגלגלים לסיגר
מוכן להיכנס לסיר
סיר ענק מלא בסיגרים ממולאים

את הממולאים שלי אני אוהבת להכין בתנור. יש משהו שקורה בתנור שלא קורה בשום צורת בישול אחרת וממולאים צריכים זמן וחום נמוך ועדין כדי לשמור על הצורה שלהם בלי מלחמות ובלי לשים מעל צלחות כדי שלא ייפתחו וגם מקבלים נימוחות מטורפת שלא מקבלים בבישול על הגז.


אחרי שעה וחצי – שעתיים בתנור זה מוכן


כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • הפעם הכנתי את הכרוב הממולא בסגנון ערבי חמצמץ ובלי בשר בכלל. לנו לא היה חסר הבשר אבל אפשר כמובן להוסיף.
  • כנסו כאן לכרוב ממולא עם בשר.
  • אפשר להכין באותה צורה בדיוק עלי גפן ממולאים.
  • למתכון השתמשתי באורז עגול Sunwhite שהוא מעולה בעיני ויש אותו בהמון סופרים במחיר מעולה אבל אפשר כמובן להשתמש בכל אורז עגול שאתם אוהבים. היתרון באורז עגול זה שהוא מתבשל טוב אבל עדיין נשאר אחד אחד.
  • לנו החמיצות הייתה מדוייקת. מי שאוהבת ממש ממש חמוץ יכול לשים יותר לימון או לטפטף לימון אחרי הבישול.

מצרכים לסיר/תבנית בקוטר 35 ס"מ

  • 1 כרוב גדול רצוי בלאדי
  • 2 כוסות אורז עגול (השתמשתי באורז Sunwhite)
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1/4 כוס שמן זית לטיגון הבצל
  • 1 חבילה עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 1 כוס עלי נענע קצוצים
  • 3 יחידות בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות רכז רימונים
  • מיץ מלימון שלם טרי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית נענע מיובשת

לנוזל הבישול

  • 1 כוס מים
  • 1.5 כפות רכז רימונים
  • 1.5 כפות סילאן
  • מיץ מלימון שלם טרי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח
  • מים בכמות שתכסה את הכרוב

אופן הכנה

מכינים את הכרוב: בעזרת סכין חדה חותכים את הליבה (החלק המרכזי הקשה) של הכרוב ומוציאים אותה. שמים את הכרוב בסיר גדול וממלאים במים כך שכל הכרוב יכוסה. מביאים לרתיחה עם סיר מכוסה במשך כחצי שעה. משאירים את הכרוב במים עד שהוא מתקרר ומסננים. מקררים את הכרוב ומפרידים את העלים, אחרי הרתיחה הם נפרדים בקלות.

מכינים את המלית: משרים את האורז חצי שעה במים רותחים ומסננים. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להזהבה ומקררים. שמים בקערה גדולה את האורז והבצל המטוגן, מוסיפים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק הקצוצים. מוסיפים רכז רימונים, מיץ לימון ושמן זית. מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ונענע מיובשת. מערבבים עם כף וטועמים קצת כדי לוודא שלא חסר מלח ולימון לטעמכם.

ממלאים את הכרוב: מחממים תנור לחום של 150 מעלות. חותכים כל עלה לחצי ונפטרים מהחלק הקשה במרכז. מניחים כף מהמלית בחלק הרחב יותר של העלה, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים לסיגר. מסדרים את כל הכרוב המגולגל בסיר בשכבה אחת צפוף.

מכינים את הרוטב: שמים בקערה כוס מים, רכז רימונים, סילאן, מיץ לימון, שמן זית, פלפל שחור ומלח ומערבבים. מוזגים על הכרוב הממולא ומוסיפים עוד מים עד לגובה שמכסה את הממולאים. מנענעים קלות את הסיר כדי לפזר את הרוטב בצורה שווה. מכסים את הסיר עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף. אופים בתנור כשעה וחצי – שעתיים עד שרוב הנוזלים מצטמצמים והכרוב רך. מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל, מגבירים את החום ל – 200 מעלות ואופים עוד 15-20 דקות, עד לשחמה קלה של הממולאים. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. הממולאים טעימים גם מהמקרר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עלי גפן ממולאים
    עלי גפן ממולאים אורז
  • כרוב סגול ממולא בשר ואורז
    כרוב סגול ממולא בשר ואורז
  • 33
    קוסקוס מתוק חגיגי לחגים ואירועים מיוחדים
  • עוגת כרוב ממולא
    עוגת כרוב ממולא בשר ואורז

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

75 תגובות

  1. רחל רייקין הגב 29 בינואר 2025 בשעה 9:50

    שלום,
    מתכון נשמע מעולה.
    האם אפשר עם קינואה במקום אורז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בינואר 2025 בשעה 15:02

      כן בטח

  2. דניאל הגב 17 בספטמבר 2024 בשעה 0:00

    הכנתי עכשיו אחד לאחד את המתכון הכתוב וזה הדבר הכי טעים שאכלתי! תודה על המתכון המעולה!

    האורז היה צריך יותר בישול הוספתי מעט מים והשארתי בתנור. יצא מעולה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2024 בשעה 16:49

      איזה כייף לשמוע

  3. דפנה הגב 11 באוגוסט 2023 בשעה 9:54

    מתכון מעולה!!!
    תעשו הכל בדיוק לפי ההוראות ותקצרו מלא מחמאות!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוגוסט 2023 בשעה 11:07

      תודההה דפנה איזה כייף לשמוע

  4. טל הגב 2 ביולי 2023 בשעה 12:35

    אם אין לי סיר שאני יכולה להכניס לתנור, אפשר להכין בתבנית אלומניום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביולי 2023 בשעה 23:30

      לא. תבנית אלומיניום לא מומלצת לכלום. או שתקני סיר או שתעטפי ידיות של סיר עם נייר כסף ואז תוכלי להכניס לתנור.

  5. שמואל הגב 26 במאי 2023 בשעה 23:09

    שלום, האם מבשלים את האורז לפני שממלאים או מכניסים את האורז ככה לא מוכן וזה מתבשל בפנים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במאי 2023 בשעה 13:58

      כמו שכתוב במתכון בדיוק. לא כתוב לבשל אז לא מבשלים

      • פנינה הגב 17 בדצמבר 2023 בשעה 16:27

        נשמע ממש מצוין ורוצה לנסות.
        אם אני רוצה שיהיה חצי עדשים וחצי אורז, העדשים צריכות להיות מבושלות?
        לדעתך זה יהיה טוב?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בדצמבר 2023 בשעה 19:25

          היי פנינה, כן שיהיו מבושלות

  6. טל הגב 12 במאי 2023 בשעה 13:08

    הוי,
    מתכון מושלם, הכנתי כבר כמה פעמים.
    האם ניתן להקפיא אחרי האפיה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במאי 2023 בשעה 18:50

      כייף לשמוע
      אפשרי

  7. קטיה הגב 5 באפריל 2023 בשעה 12:26

    הכנתי היום יוצא מושלם, מאד יפה, טעים ברמות!

    לא היה לי רכז רימונים, החלפתי במיץ רימון שהוספתי לאורז ובצ'ילי מתוק לרוטב, עדיין יצא מושלם, בטח עם רכז רימונים עוד יותר טעים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באפריל 2023 בשעה 14:54

      נהדר חג שמח 🙂

    • שרונה הגב 16 באפריל 2023 בשעה 20:42

      יצא מושלם!!!!
      האם לדעתך ניתן להחליף את האורז בקינואה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באפריל 2023 בשעה 11:49

        מהמם. לדעתי כן בהחלט

  8. קרן הגב 31 במרץ 2023 בשעה 14:33

    היי נראה מעולה עכשיו בתנור
    מה עושים עם שאריות של המלית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במרץ 2023 בשעה 17:37

      לא אמורה להיקאר מלית אבל אם כן אז או למלא עוד ירק למשל בצל או עגבנייה או כלום

  9. מיכל הגב 12 בפברואר 2023 בשעה 20:28

    קניתי כרוב בלאדי, בישלתי לפי ההוראות והשארתי להתקרר בתוך המים. כשהוצאתי אותו הוא התפרק לגמרי. סופו של דבר קצצתי אותו, ערבבתי עם האורז ועם הכול, והכנסתי לתנור, בתקווה לקבל מעין פשטידה.
    איך יודעים מתי הכרוב מוכן לעבודה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בפברואר 2023 בשעה 8:04

      הכרוב מוכן לעבודה כהעלים שלו נראים רכים. את יכולה לחילופין להקפיא את הכרוב ולהפשיר ויש לך עלים "מבושלים"

  10. קרן הגב 27 בינואר 2023 בשעה 12:31

    תודה על המתכון, נראה מצוין. אורז עגול- הכוונה לאורז ריזוטו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בינואר 2023 בשעה 15:51

      יש אורז עגול, לא ריזוטו

  11. גליה הגב 7 בינואר 2023 בשעה 21:42

    לבשלבטורבו?

  12. Galia הגב 7 בינואר 2023 בשעה 19:37

    האם לבשל בתנור טורבו ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בינואר 2023 בשעה 21:18

      רגיל

  13. יעל הגב 6 בינואר 2023 בשעה 22:11

    מתכון מעולה , יצא ממש טעים, תודה!

  14. קרן הגב 24 בדצמבר 2022 בשעה 16:46

    יצא מושלם. הכי טעים שאכלתי מימי . תודה רבה על זה !!

    • יפית הגב 4 באפריל 2023 בשעה 15:16

      מה עושים אם אין נענע מיובשת ?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באפריל 2023 בשעה 9:03

        היי יפית- או קונים או לא שמים

  15. איה הגב 24 בדצמבר 2022 בשעה 10:32

    היי יהודית. נראה מתכון מעלף. כמה יחידות יוצאות בערך מכרוב אחד? חושבת להכין לאירוח. תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בדצמבר 2022 בשעה 11:50

      תודה רבה
      בערך 60 יחידות

    • בלה הגב 4 בפברואר 2023 בשעה 13:39

      יצאה מעולה, טעים
      לבד כמעט חיסלתי את הסיר😄

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בפברואר 2023 בשעה 14:31

        איזה כייףףף

  16. שרון הגב 16 בדצמבר 2022 בשעה 22:28

    האם יש סיכוי שזה יצא טעים עם אורז מלא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בדצמבר 2022 בשעה 9:05

      אם את אוהבת אורז מלא אז כן. ממליצה להשרות שעה במים רותחים לפני הבישול

  17. מאיה הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 13:03

    וואו!! נראה מושלם!! מחר אכין.
    שאלה: לפי התמונות מבינה שזה הכרוב הרגיל? כי הכרוב למילוי הרבה יותר רחב וגדול… אשמח לתשובה בהקדם כדי שאיערך…
    שאלה שנייה: בשל הסילן האם לא יוצא מתוק?
    תודות על השיתוף, משתוקקת להכין

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 13:04

      תודההה זה כרוב בלאדי וזה יוצא בול בטעמים

  18. נטע הגב 12 בדצמבר 2022 בשעה 17:07

    הכנתי לאירוח ויצא מעולה. ממש טעים וקיבל המון מחמאות.
    הכנתי עם אורז יסמין, ויצא מושלם.
    אחרי שעה וחצי מכוסה בתנור כל הנוזלים נשארו, אז הורדתי את הניירות והשארתי עוד חצי שעה. עדיין היו הרבה נוזלים, אז הורדתי את המכסה והמשכתי לאפות. לא הסתכלתי כמה זמן זה לקח, אבל בסופו של דבר הקסם קרה, הנוזלים הצטמצמו, הכרוב השחים, והטעם היה מעולה. זה רק לקח יותר זמן.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2022 בשעה 11:37

      איזה כייף לשמוע
      כל תנור עובד אחרת ולכן הזמנים משתנים

  19. ג׳ואל ארד הגב 9 בדצמבר 2022 בשעה 16:12

    הכנתי את הכרוב. מודה שעבורי זה היה טונה עבודה. הן עדיין בתנור. לאורז העגול לוקח המון זמן להתבשל. טעמתי את הרוטב והוא מצויין. מקווה שהאורז יתבשל בפנים. תודה על השיתוף.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בדצמבר 2022 בשעה 11:06

      שמחה שהכנת. עדכני איך יצא וכן האורז מתבשל מאוד

  20. יוכי שיין הגב 6 בדצמבר 2022 בשעה 12:09

    היי יהודית, אני חדשה אצלך ומצאתי אותך בפייסבוק. אני קוראת את המתכונים שלך כבר כמה ימים והחלטתי להכין כרוב ממולא באורז. אשתף בתגובות הסביבה ובדעתי.
    תודה לך על רוחב הלב ועל הטיפים הקטנים 😊

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2022 בשעה 12:13

      מהמםםם איזה כייף וברוכה הבאה

  21. ענת הגב 6 בדצמבר 2022 בשעה 10:49

    מה עושים אם אין רכז רימונים? אפשר בלי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2022 בשעה 12:12

      קונים או מוותרים וחבל

  22. אפשר על הגז ולא בתנור? הגב 5 בדצמבר 2022 בשעה 23:26

    אפשר על הגז ולא בתנור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2022 בשעה 12:09

      אפשר ולא מומלץ בכלל

      • רויטל הגב 26 ביולי 2024 בשעה 14:04

        מתכון מצויין
        פשוט וטעים

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 ביולי 2024 בשעה 13:12

          כייף לשמוע

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2022 בשעה 12:09

      אפשר אבל לא יהיה אותו טעם

  23. טליה הגב 5 בדצמבר 2022 בשעה 9:04

    על כמה מעלות התנור אמור להיות בהתחלה? לפני שמעלים לטורבו 200 מעלות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2022 בשעה 16:14

      זה כתוב במתכון, כנראה פספסת
      ממלאים את הכרוב: מחממים תנור לחום של 150 מעלות.

  24. עדי הגב 4 בדצמבר 2022 בשעה 23:07

    האם יוצא חמוץ בגלל הלימון?תודה על המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2022 בשעה 16:11

      יוצא חמצמץ כן. מן הסתם כי יש לימון גם במלית וגם ברוטב וזה אמור להיות חמצמץ

  25. מלי הגב 4 בדצמבר 2022 בשעה 22:25

    יהודית יקרה, איזה מתכון נפלא
    האם אפשר להכין את הסיר בתנור ללא השלב האחרון של הגריל, לשים במקרר ולמחרת לפני ההגשה לחמם שוב בתנור?
    תודה מראש
    מלי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2022 בשעה 16:10

      היי מלי,
      בהחלט כן!

      • פנינה הגב 28 בדצמבר 2023 בשעה 6:45

        עשיתי עם אורז ועדשים (העדשים בושלו קודם כמה דקות)
        מאד אהבו! מעכשיו זה המתכון!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בדצמבר 2023 בשעה 9:31

          מהמםםם הרעיון עם העדשים

  26. גבריאלה הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 10:42

    שלום יהודית. התכון הכרוב הממולא. האם יש לקנות את הכרוב עם העלים הרחבים, המיוחד למילוי? או כרוב רגיל וגדול.

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2022 בשעה 7:40

      מומלץ בלאדי זה עם העלים הרחבים

  27. גלית הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 9:55

    נראה מעולה!
    יש משמעות לכיסוי הסיר עם נייר אפייה ונייר כסף, או שגם מכסה רגיל של הסיר יכול להתאים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2022 בשעה 7:40

      היי גלית זה יוצר אטימה מוחלטת

      • לילך הגב 10 במאי 2023 בשעה 15:19

        אז שמים את הניירות מתחת למכסה? או שלא צריך מכסה בכלל?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במאי 2023 בשעה 18:51

          מתחת למכסה

  28. אורית אוסביצוב הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 0:44

    המתכון עם הכרוב ממולא המתכון החדש
    איפה קונים את הסיר שהשתמשת בתצוגה של הכרוב

  29. אורית אוסביצוב הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 0:20

    רציתי לדעת איפה קונים כזה סיר ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2022 בשעה 7:39

      היי אורית. זה של מגנוס ובקרוב תהיה הנחה אז שווה להמתין ולעקוב

  30. גל הגב 1 בדצמבר 2022 בשעה 16:56

    הסיר נראה נפלא והטעמים נשמעים ונראים מושלמים. אני מאוד אוהבת את המתכונים המיוחדים שלך וכל פעם מחכה לראות מה חדש אצלך באתר❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2022 בשעה 7:38

      תודההה גל איזה כייף

    • נוי הגב 4 בדצמבר 2022 בשעה 16:46

      ניתן במקום סיר לשים בפיירקס ולכסות?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2022 בשעה 16:10

        לא מומלץ בסיר פיירקס כי הולכת החום שונה מסיר מתכת

        • מור הגב 20 במאי 2023 בשעה 11:52

          היי, הכנתי ויצא מושלם! המשפחה רוצה שפעם הבאה אוסיף בשר, כמה להוסיף? והאם לטגן אותו לפני או פשוט להוסיף לתערובת?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 במאי 2023 בשעה 12:55

            היי מור,
            יש בבלוג גרסה אחרת עם בשר ואם את רוצה את הגרסה הזו אז שימי במקום חצי מכמות האורז חצי קילו בשר (בערך) וכן צריך לטגן את הבשר לפני השילוב עם האורז

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס