יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
ראשי » חיתוכיות » עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 באוקטובר 2019 36 תגובות

מסוג העוגיות שמכינים בקלות, בצק מדהים וקל להכנה והן טעימות בטירוף. אין אחד שיסרב לעוגיות האלה והפעם עם תמרים אמיתיים ולא עם ממרח תמרים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

העוגיות הכי טעימות והכי פופולריות בקופסת העוגיות הן המגולגלות. יש אותן באינסוף מליות, המון סוגים של בצקים וכולן טעימות. הבצק הוא בצק פריך הכי פשוט שאפשר להכין חלבי או פרווה ויש לי אפילו מתכון לעוגיות מגולגלות טבעוניות שיוצאות לא פחות טעימות מאחיותיהן החלביות.

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

הן פריכות, הן טעימות בטירוף ונשארות טריות די הרבה זמן. אפשר להקפיא אותן גם לפני האפייה וגם אחרי והן נשמרות מעולה במקפיא.

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

בדרך כלל מכינים אותן עם ממרח תמרים. למען האמת גם אני הייתי מכינה איתו במשך המון שנים ויש לי גם מתכון שלמרות שהשארתי אותו כמו במקור עם ממרח תמרים אני מזמן מכינה אותו עם תמרים אמיתיים. הטעם והמרקם כל כך שונים שברגע שמכינים כך פעם אחת אי אפשר לחזור אחורה.

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

אני שמה לכם פה את כל העוגיות המגולגלות שיש לי בבלוג. הכנתי עם מלית קוקוס ושוקולד, עם מלית קוקוס וריבה, עם פיצוחים, עם בצק שוקולד, עוגיות טבעוניות ואפילו כשרות לפסח.

  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • מגולגלות עם ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • מגולגלות עם תפוחים וקינמון
  • מגולגלות קוקוס וגנאש שוקולד
  • מגולגלות תמרים ואגוזים בריבוע
  • מגולגלות תמרים ואגוזים כשל"פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים
  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

מכינים בצק פריך, אין צורך במיקסר או מעבד מזון. הבצק קל להכנה בידיים ובחורף אפשר אפילו לעבוד איתו מייד בלי לקרר. מחלקים את הבצק ל – 3-4 חלקים, כל חלק מרדדים לעלה דק על נייר אפייה. נעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה. פורסים את הרולדה לעוגיות אבל לא עד הסוף, אופים, מקררים ורק אז פורסים לעוגיות עם סכין חדה. שומרים בצנצנת או במקפיא

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

לפני שמתחילים

  • את העוגיות האלה אני מכינה עם תמרים אמיתיים שמוכרים בוואקום. אל תחליפו בממרח תמרים, התוצאה אחרת לגמרי והרבה יותר טעימה.
  • כדי להקל על הגלגול נעזרים בנייר אפייה.
  • העוגיות נשמרות שבועיים מחוץ למקרר בצנצנת ומעל חודשיים במקפיא.

מצרכים ל -50-60 עוגיות

לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד (לפרווה שימו מחמאה או שמן קוקוס)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים

למלית תמרים ואגוזים

  • 1 חבילה תמרים בוואקום (500 גרם)
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כפית הל
  • 1/4 כפית זנגביל
  • קורט מלח (לא לוותר!)
  • 1 כוס אגוזי מלך טחונים גס

אופן הכנהה

הבצק

שמים בקערה קמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר וניל ומלח ומערבבים יחד.

מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים כמה שניות רק עד שמקבלים בצק אחיד. הבצק צריך להיות נוח ולא דביק. אם הוא דביק, מוסיפים עוד מעט קמח.

שמים את הבצק למנוחה של חצי שעה במקרר (בחורף אפשר לעבוד ישר ולא לקרר).

המלית

שמים בקלחת את התמרים והמים ועל להבה נמוכה מחממים תוך ערבוב עד שהתמרים והמים מתאחדים והתמרים הופכים לממרח סמיך.

מוסיפים את כל התבלינים והאגוזים הטחונים ומערבבים.

מחממים תנור על מצב טורבו לחום של 160 מעלות.

מחלקים את הבצק ל – 3-4 חלקים.

מקמחים היטב נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לעלה דק.

מורחים שכבה יפה מהמלית על כל שטח הבצק (מחלקים אותה כך שתספיק לכל הבצק) ונעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה.

מעבירים את הרולדה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת סכין חותכים לעוגיות בגודל הרצוי אבל לא חותכים עד הסוף אלא רק עד האמצע. זה יעזור לנו לפרוס את העוגיות אחרי האפייה.

מכינים כך את כל הבצק.

אופים את העוגיות 25-30 דקות עד שהן מקבלות צבע זהוב בהיר ונראות מוכנות.

מקררים ושומרים בצנצנת אטומה. העוגיות נשמרות שבועיים. אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות עד חודשיים.

לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
  • עוגיות מגולגלות עם נוטלה ושוקולד
    עוגיות מגולגלות עם נוטלה וקוביות שוקולד חלב
  • מגולגלות תמרים ואגוזים עם סולת בבצק
    עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים בסגנון מעמולים
  • עוגיות חמאה וחמאת בוטנים
    עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

36 תגובות

  1. תום הגב 14 באוקטובר 2023 בשעה 9:07

    מעולות, הכנתי כבר כמה פעמים והן האהובות על כולם! תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוקטובר 2023 בשעה 14:23

      כייף לשמוע
      תודה

  2. מיכל הגב 21 בספטמבר 2023 בשעה 9:29

    הי יהודית, תודה על המתכון. ראיתי שכתבת שאפשר להחליף את המיץ תפוזים עם שמנת חמוצה, באיזו כמות?
    תודה רבה! אוהבת את המתכונים שלך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2023 בשעה 23:04

      תודה רבה
      100 גרם

  3. אהבתי הגב 24 בנובמבר 2022 בשעה 10:30

    מתכון מעולההההה
    מוסיפה שאני הקפאתי לאחר הגלגול ויום למחרת אפיתי,יצא מעדן לחיך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בנובמבר 2022 בשעה 16:29

      מהמם. להקפיא את הבצק זה מעולה

  4. Ophira הגב 24 בפברואר 2021 בשעה 20:37

    בצק מושלם יהודית..וכל פעם אני מנסה מתכון אחר. שנים בחיפוש אחר הבצק המושלם למגולגלות. עכשיו התקררו וטעמתי. בצק מדהים (מילאתי עם ממרח פקאנים שהכנתי)..תודה כמו תמיד, תבורכי!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בפברואר 2021 בשעה 9:17

      איזה כייף לשמוע אופירה

  5. מאי הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 22:46

    היי יהודית!
    האם אפשר להחליף מחצית מהקמח בקמח כוסמין מלא?
    תודה וחג שמח 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 23:53

      היי מאי,
      אפשרי בהחלט

  6. דבורה הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 15:30

    היי רציתי לשאול
    למה צריך מים בתנאים?
    האם מומלץ להשתמש בתנאים טריים?
    אין צורך הסוכר בבצק?
    האם אפשר לאפות בטורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 16:00

      היי דבורה,
      זה המתכון! התמרים הם תמרים בוואקום וצריך לדלל אותם קצת כדי שיהיה אפשר למרוח על הבצק.
      אם אין סוכר בבצק אז אין צורך.
      את יכולה לאפות בטורבו
      גמר חתימה טובה

  7. מרגלית הגב 21 בספטמבר 2020 בשעה 16:25

    יהודית יקרה שלום,
    על כמה גרם קמח מדובר? או לחילופין, האם מדובר בכוס מדידה של 250 מ"ל?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2020 בשעה 15:39

      היי מרגלית, אכן מדובר בכוס מדידה אוניברסלית

  8. מוטי הגב 24 ביולי 2020 בשעה 10:58

    האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2020 בשעה 12:11

      אפשר עם קמח כרגיל

  9. מרגלית הגב 23 במאי 2020 בשעה 12:07

    האם אפשרי במקום מיץ תפוזים חלב ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 במאי 2020 בשעה 12:45

      אפשרי

      • רונית הגב 20 באוגוסט 2020 בשעה 21:28

        כמה זמן אפיה?
        והאם זה רגיל למעלה למטה או טורבו?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוגוסט 2020 בשעה 21:46

          היי רונית. אם לא מצויין טורבו אז זה רגיל

  10. הודיה הגב 19 באפריל 2020 בשעה 13:12

    תודה על אתר מקסים ומלא השראה!

    האם אפשר לשים במקום חמאה קרם קוקוס או שחייב דווקא שמן קוקוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באפריל 2020 בשעה 15:24

      היי הודיה
      קרם קוקוס הוא התחליף לחמאה ביחס של אחד לאחד.

      קרם קוקוס הוא תחליף לשמנת מתוקה.

    • שושי הגב 29 ביולי 2021 בשעה 15:12

      הי, אפשר ללוש במקסר ובמידה וכן עם וו לישה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביולי 2021 בשעה 15:38

        היי שושי,
        אין צורך בוו לישה. זה בצק פריך. במיקסר עם וו גיטרה וממש כמה שניות

  11. ענבל הגב 26 במרץ 2020 בשעה 13:36

    כמה שמן קוקוס צריך בשביל להחליף את הכמות בחמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2020 בשעה 17:26

      אותה כמות בדיוק

  12. טלי לוי הגב 11 בנובמבר 2019 בשעה 22:09

    הי יהודית יקרה,
    אתר מקסים ומתכונים וצילומים נפלאים,

    שאלה לי – אני רוצה להכין לבני לישיבה וזה להביא לגדוד.. האם אפשרי להחליף בשמן קנולה רגיל במקום שמן קוקוס ? האם זה יהרוס משהו מבחינת המרקם של הבצק ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2019 בשעה 23:15

      היי טלי,

      שמן קנולה לא מחליף שמן קוקוס. שמן קוקוס זה תחליף לחמאה. את יכולה לשים מחמאה באותה כמות

  13. טופז חיה הגב 24 באוקטובר 2019 בשעה 21:34

    תשכחו את כל מה שידעתם על מגולגלות ותנסו את זה!
    עוגיות נפלאות, נימוחות וטעים טעים טעים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוקטובר 2019 בשעה 23:29

      איזה כייף לשמוע חיה. תודהה

  14. דלית הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 16:48

    נראה מהמם. שמן קוקוס באותה הכמות כמו החמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 21:01

      היי דלית. בדיוק אותה כמות

  15. מיכל הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 14:16

    כמה זמן אפיה באפיה רגילה לא טורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 14:52

      היי מיכל. ייתכן שייקח עוד כמה דקות. פשוט תעקבי ותראי מתי מוכן

  16. איציק הגב 17 באוקטובר 2019 בשעה 6:53

    יופי של אתר יש לך.
    האם ניתן להחליף את מיץ התפוזים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוקטובר 2019 בשעה 8:22

      היי איציק,

      תודה רבה.
      אתה יכול לשים מים או שמנת חמוצה או חלב או שמנת מתוקה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס