יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
ראשי » חיתוכיות » עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 באוקטובר 2019 30 תגובות

מסוג העוגיות שמכינים בקלות, בצק מדהים וקל להכנה והן טעימות בטירוף. אין אחד שיסרב לעוגיות האלה והפעם עם תמרים אמיתיים ולא עם ממרח תמרים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

העוגיות הכי טעימות והכי פופולריות בקופסת העוגיות הן המגולגלות. יש אותן באינסוף מליות, המון סוגים של בצקים וכולן טעימות. הבצק הוא בצק פריך הכי פשוט שאפשר להכין חלבי או פרווה ויש לי אפילו מתכון לעוגיות מגולגלות טבעוניות שיוצאות לא פחות טעימות מאחיותיהן החלביות.

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

הן פריכות, הן טעימות בטירוף ונשארות טריות די הרבה זמן. אפשר להקפיא אותן גם לפני האפייה וגם אחרי והן נשמרות מעולה במקפיא.

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

בדרך כלל מכינים אותן עם ממרח תמרים. למען האמת גם אני הייתי מכינה איתו במשך המון שנים ויש לי גם מתכון שלמרות שהשארתי אותו כמו במקור עם ממרח תמרים אני מזמן מכינה אותו עם תמרים אמיתיים. הטעם והמרקם כל כך שונים שברגע שמכינים כך פעם אחת אי אפשר לחזור אחורה.

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

אני שמה לכם פה את כל העוגיות המגולגלות שיש לי בבלוג. הכנתי עם מלית קוקוס ושוקולד, עם מלית קוקוס וריבה, עם פיצוחים, עם בצק שוקולד, עוגיות טבעוניות ואפילו כשרות לפסח.

  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • מגולגלות עם ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • מגולגלות עם תפוחים וקינמון
  • מגולגלות קוקוס וגנאש שוקולד
  • מגולגלות תמרים ואגוזים בריבוע
  • מגולגלות תמרים ואגוזים כשל"פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים
  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

מכינים בצק פריך, אין צורך במיקסר או מעבד מזון. הבצק קל להכנה בידיים ובחורף אפשר אפילו לעבוד איתו מייד בלי לקרר. מחלקים את הבצק ל – 3-4 חלקים, כל חלק מרדדים לעלה דק על נייר אפייה. נעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה. פורסים את הרולדה לעוגיות אבל לא עד הסוף, אופים, מקררים ורק אז פורסים לעוגיות עם סכין חדה. שומרים בצנצנת או במקפיא

עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות

לפני שמתחילים

  • את העוגיות האלה אני מכינה עם תמרים אמיתיים שמוכרים בוואקום. אל תחליפו בממרח תמרים, התוצאה אחרת לגמרי והרבה יותר טעימה.
  • כדי להקל על הגלגול נעזרים בנייר אפייה.
  • העוגיות נשמרות שבועיים מחוץ למקרר בצנצנת ומעל חודשיים במקפיא.

מצרכים ל -50-60 עוגיות

לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד (לפרווה שימו מחמאה או שמן קוקוס)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים

למלית תמרים ואגוזים

  • 1 חבילה תמרים בוואקום (500 גרם)
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כפית הל
  • 1/4 כפית זנגביל
  • קורט מלח (לא לוותר!)
  • 1 כוס אגוזי מלך טחונים גס

אופן הכנהה

הבצק

שמים בקערה קמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר וניל ומלח ומערבבים יחד.

מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים כמה שניות רק עד שמקבלים בצק אחיד. הבצק צריך להיות נוח ולא דביק. אם הוא דביק, מוסיפים עוד מעט קמח.

שמים את הבצק למנוחה של חצי שעה במקרר (בחורף אפשר לעבוד ישר ולא לקרר).

המלית

שמים בקלחת את התמרים והמים ועל להבה נמוכה מחממים תוך ערבוב עד שהתמרים והמים מתאחדים והתמרים הופכים לממרח סמיך.

מוסיפים את כל התבלינים והאגוזים הטחונים ומערבבים.

מחממים תנור על מצב טורבו לחום של 160 מעלות.

מחלקים את הבצק ל – 3-4 חלקים.

מקמחים היטב נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לעלה דק.

מורחים שכבה יפה מהמלית על כל שטח הבצק (מחלקים אותה כך שתספיק לכל הבצק) ונעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה.

מעבירים את הרולדה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת סכין חותכים לעוגיות בגודל הרצוי אבל לא חותכים עד הסוף אלא רק עד האמצע. זה יעזור לנו לפרוס את העוגיות אחרי האפייה.

מכינים כך את כל הבצק.

אופים את העוגיות 25-30 דקות עד שהן מקבלות צבע זהוב בהיר ונראות מוכנות.

מקררים ושומרים בצנצנת אטומה. העוגיות נשמרות שבועיים. אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות עד חודשיים.

לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים
    עוגיות מגולגלות שקדים שקדים שקדים
  • עוגיות יויו מדובשות
    עוגיות יויו מדובשות
  • עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
    עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
  • משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק
    משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. Ophira הגב 24 בפברואר 2021 בשעה 20:37

    בצק מושלם יהודית..וכל פעם אני מנסה מתכון אחר. שנים בחיפוש אחר הבצק המושלם למגולגלות. עכשיו התקררו וטעמתי. בצק מדהים (מילאתי עם ממרח פקאנים שהכנתי)..תודה כמו תמיד, תבורכי!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בפברואר 2021 בשעה 9:17

      איזה כייף לשמוע אופירה

  2. מאי הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 22:46

    היי יהודית!
    האם אפשר להחליף מחצית מהקמח בקמח כוסמין מלא?
    תודה וחג שמח 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 23:53

      היי מאי,
      אפשרי בהחלט

  3. דבורה הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 15:30

    היי רציתי לשאול
    למה צריך מים בתנאים?
    האם מומלץ להשתמש בתנאים טריים?
    אין צורך הסוכר בבצק?
    האם אפשר לאפות בטורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 16:00

      היי דבורה,
      זה המתכון! התמרים הם תמרים בוואקום וצריך לדלל אותם קצת כדי שיהיה אפשר למרוח על הבצק.
      אם אין סוכר בבצק אז אין צורך.
      את יכולה לאפות בטורבו
      גמר חתימה טובה

  4. מרגלית הגב 21 בספטמבר 2020 בשעה 16:25

    יהודית יקרה שלום,
    על כמה גרם קמח מדובר? או לחילופין, האם מדובר בכוס מדידה של 250 מ"ל?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2020 בשעה 15:39

      היי מרגלית, אכן מדובר בכוס מדידה אוניברסלית

  5. מוטי הגב 24 ביולי 2020 בשעה 10:58

    האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2020 בשעה 12:11

      אפשר עם קמח כרגיל

  6. מרגלית הגב 23 במאי 2020 בשעה 12:07

    האם אפשרי במקום מיץ תפוזים חלב ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 במאי 2020 בשעה 12:45

      אפשרי

      • רונית הגב 20 באוגוסט 2020 בשעה 21:28

        כמה זמן אפיה?
        והאם זה רגיל למעלה למטה או טורבו?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוגוסט 2020 בשעה 21:46

          היי רונית. אם לא מצויין טורבו אז זה רגיל

  7. הודיה הגב 19 באפריל 2020 בשעה 13:12

    תודה על אתר מקסים ומלא השראה!

    האם אפשר לשים במקום חמאה קרם קוקוס או שחייב דווקא שמן קוקוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באפריל 2020 בשעה 15:24

      היי הודיה
      קרם קוקוס הוא התחליף לחמאה ביחס של אחד לאחד.

      קרם קוקוס הוא תחליף לשמנת מתוקה.

    • שושי הגב 29 ביולי 2021 בשעה 15:12

      הי, אפשר ללוש במקסר ובמידה וכן עם וו לישה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביולי 2021 בשעה 15:38

        היי שושי,
        אין צורך בוו לישה. זה בצק פריך. במיקסר עם וו גיטרה וממש כמה שניות

  8. ענבל הגב 26 במרץ 2020 בשעה 13:36

    כמה שמן קוקוס צריך בשביל להחליף את הכמות בחמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2020 בשעה 17:26

      אותה כמות בדיוק

  9. טלי לוי הגב 11 בנובמבר 2019 בשעה 22:09

    הי יהודית יקרה,
    אתר מקסים ומתכונים וצילומים נפלאים,

    שאלה לי – אני רוצה להכין לבני לישיבה וזה להביא לגדוד.. האם אפשרי להחליף בשמן קנולה רגיל במקום שמן קוקוס ? האם זה יהרוס משהו מבחינת המרקם של הבצק ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2019 בשעה 23:15

      היי טלי,

      שמן קנולה לא מחליף שמן קוקוס. שמן קוקוס זה תחליף לחמאה. את יכולה לשים מחמאה באותה כמות

  10. טופז חיה הגב 24 באוקטובר 2019 בשעה 21:34

    תשכחו את כל מה שידעתם על מגולגלות ותנסו את זה!
    עוגיות נפלאות, נימוחות וטעים טעים טעים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוקטובר 2019 בשעה 23:29

      איזה כייף לשמוע חיה. תודהה

  11. דלית הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 16:48

    נראה מהמם. שמן קוקוס באותה הכמות כמו החמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 21:01

      היי דלית. בדיוק אותה כמות

  12. מיכל הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 14:16

    כמה זמן אפיה באפיה רגילה לא טורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2019 בשעה 14:52

      היי מיכל. ייתכן שייקח עוד כמה דקות. פשוט תעקבי ותראי מתי מוכן

  13. איציק הגב 17 באוקטובר 2019 בשעה 6:53

    יופי של אתר יש לך.
    האם ניתן להחליף את מיץ התפוזים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוקטובר 2019 בשעה 8:22

      היי איציק,

      תודה רבה.
      אתה יכול לשים מים או שמנת חמוצה או חלב או שמנת מתוקה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס