יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בומב מוס טריקולד
ראשי » מתכונים לפסח » בומב מוס טריקולד

בומב מוס טריקולד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בינואר 2016 4 תגובות

עוגה טעימה ומושקעת שהכנתי ליומולדת של נוביק, בן הזקונים שלי שמאוד אוהב שוקולד. היא רק נראית מורכבת להכנה. בפועל היא די קלה להכנה עם קיצור דרך

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

25/1/1999 היה יום מיוחד במיוחד! זה היום בו נולד בן הזקונים שלנו נוב או כמו שאנחנו מכנים אותו נוביק. אז לכבוד יום ההולדת שלו הכנתי לו עוגת שלושה שוקולדים – בומב מוס טריקולד, כי נוביק לאחרונה מטורף על שוקולד. עוגה יחסית מעט מורכבת אבל לא מידי כי סה"כ אני מכינה תערובת אחת שממנה אני מכינה את כל השכבות. ההסבר ארוך רק כדי לפרט כמו שצריך את ההכנה. לא להיבהל, זה הרבה יותר קל ופשוט ממה שזה נראה והתוצאה- אתם רואים כבר כמה היא מטריפה…..והטעם- תצטרכו להכין בעצמכם ולטעום………..אז תכינו הרבה שוקולד ושמנת ויאללה לעבודה.

 בומב מוס טריקולד

כל החומרים נמדדו בכוסות וכפות מדידה אוניברסליים.
כלים שנצטרך:
לבסיס: תבנית אפייה רגילה בקוטר 26 ס"מ.
בומב פנימי: קערת בומב בקוטר 14 ס"מ (יש לי של פיירקס)
בומב חיצוני: קערת  בקוטר 20 ס"מ

 

בסיס פצפוצי אורז

  • 30 גרם חלבה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות אייריש קרים
  • כף אבקת קקאו
  • כף דבש
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 3 כוסות פצפוצי אורז
לשכבות המוס
שימו לב- אני מכינה תערובת אחת ומחלקת לשלושה חלקים שלתוכם אני ממיסה את השוקולדים.
  • 12 גרם ג'לטין מחולק ל-3 צלוחיות של 4 גרם בכל צלוחית
  • 3 כפות מים – כף מים בכל צלוחית של ג'לטין
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/3 כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 450 גרם גבינת שמנת 30% שומן בטמפרטורת החדר 
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 100 גרם שוקולד חלב
  •  9 פקקים (של הבקבוק) אייריש קרים – 3 פקקים לכל צלוחית שוקולד.
ציפוי
  • 200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 1 כוס שמנת מתוקה 38% מוצקי קקאו
  • 2 כפות  סירופ תירס (לא חובה אבל שומר על הברק של השוקולד גם אחרי כמה ימים במקרר).
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 2-3 כפות שמנת מתוקה 38% שומן (מה שנשאר ממה שהשתמשנו לציפוי המריר)
  • כפית סירופ תירס
אופן הכנת העוגה
הבסיס
  1. לרפד בנייר אפייה תבנית בקוטר 26 ס"מ.
  2. לשים בסיר על האש את כל החומרים מלבד פצפוצי האורז ולהמיס.
  3. להוסיף את פצפוצי האורז ולערבב היטב עד שהם מכוסים לחלוטין בשוקולד.
  4. לשטח על התבנית ולהדק היטב עם כף או כוס. לשמור במקרר עד להרכבת העוגה.
המוס
  1. לשקול את הג'לטין ולחלק ל- 3 צלוחיות 4 גרם בכל צלוחית.
  2. לשים בכל צלוחית כף מים ולערבב. לתת למים לספוח את הג'לטין. (זה קורה בזמן שמכינים את המוס).
  3. לשים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה והחלב ולהתחיל להקציף 2 דקות עד שמתחיל להסמיך מעט. להוסיף את הפודינג ולהמשיך להקציף לקצף יציב אבל לא מידי (הג'לטין ייצב את התערובת).
  4. לעצור את המיקסר ולהוסיף את גבינת השמנת. לערבל עוד דקה עד לאחידות.
  5. לרפד את קערת  הבומב הקטנה בניילון (כך יהיה קל לחלץ). להעביר חלק מהקרם לקערה אחרת (בכמות שתספיק לקערת הבומב הקטנה).
  6. בקערית נפרדת להמיס את השוקולד הלבן במיקרוגל. להוסיף לשוקולד 3 פקקים (של הבקבוק) אייריש קרים ולערבב היטב. להוסיף לקערית גם 2-3 כפות מהקרם שהעברנו לקערה ולערבב (השוואת מרקמים). לערבב את תערובת השוקולד הלבן לתוך הקרם ולמזוג לתוך קערת הבומב הקטנה.
  7. להמיס במיקרוגל את הג'לטין 3-4 שניות ולערבב לתוך תערובת השוקולד הלבן.
  8. לשים במקפיא לפחות שעה להתייצבות.
  9. בשלב הזה לשים את יתרת הקרם במקרר עד שהבומב הלבן יתייצב ונוכל לחלץ אותו מהתבנית.
  10. לחלק לשתי קערות נפרדות את יתרת  הקרם (לא חייב לדייק. לשים בערך צי חצי)
  11. להמיס בקעריות נפרדות את השוקולד החלב והשוקולד המריר. להוסיף לכל קערית 3 כפות אייריש קרים ולערבב היטב.
  12. לערבב לתוך השוקולד 2-3 כפות מהקרם (השוואת מרקמים) ולערבב חזרה לתוך הקרמים (קערה שוקולד מריר וקערה שוקולד חלב).
  13. לחמם 3-4 שניות את הג'לטין במיקרוגל ולערבב לתוך הקרמים(צלוחית אחת לכל תערובת).
  14. לרפד את קערת הבומב בניילון ולצקת חלק מקרם שוקולד חלב לתוך קערת הבומב הגדולה.
  15. להוציא מהמקפיא את הבומב הקטן, לחלץ אותו מהתבנית (להיעזר בניילון ששמנו) ולהניח במרכז על שכבת הקרם שוקולד חלב. את יתרת הקרם של השוקולד חלב לצקת מסביב לבומב הלבן.
  16. לצקת את הקרם שוקולד מריר כשכבה אחרונה ולהכניס למקפיא להתייצבות של כמה שעות או לילה.
ציפוי
  1. לחלץ את הבומב מהקערה (להיעזר בניילון) ולהניח על רשת תנור כשמתחת יש תבנית שתקלוט אליה את שאריות השוקולד.
  2. להמיס במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה לתערובת אחידה. להוסיף סירופ תירס ולערבב היטב.
  3. למזוג את השוקולד למרכז הבומב ולצפות את כולו. להמתין 5 דקות שהשוקולד יתייצב ולהכין בינתיים את השוקולד הלבן.
  4. להמיס במיקרוגל שוקולד לבן עם שתי כפות שמנת מתוקה ולערבב היטב לקרם חלק ונוזלי אבל לא מידי נוזלי כדי שייתפס על השוקולד המריר.במידה והשוקולד לא מספיק נוזלי – להוסיף עוד מעט שמנת מתוקה עד שמגיעים למרקם הרצוי. להוסיף כפית סירופ תירס ולערבב.
  5. להרים את העוגה ולהחזיק אותה על יד אחת (היא קפואה ולכן זה לא בעייה) ביד השנייה להדביק קראנץ' שוקולד על החלק התחתון של העוגה.
  6. להניח את בסיס העוגה שהכנו מפצפוצי האורז על צלחת הגשה. להניח על פצפוצי האורז את הבומב  ולמזוג את השוקולד הלבן על ראש העוגה ולתת לו לנזול באופן חופשי.
  7. העוגה טעימה כשהיא קרה מאוד או חצי קפואה.
עוד כמה קטנות וסיימנו
  1. בשום אופן לא להרתיח את הג'לטין כי אז הוא מאבד את יכולת הייצוב שלו.
  2. להמיס את השוקולדים במיקרוגל בפולסים של חצי דקה וערבוב כל פעם ולהיזהר לא לשרוף את השוקולד.
  3. נשאר קצת שוקולד מהציפוי. חייב להכין כמות גדולה על מנת לצפות היטב את כל העוגה. את השאריות של השוקולד וגם את מה שנוזל לתוך התבנית אני אוספת, שמה במקרר ומכינה טראפלס שוקולד.
  4. כשהעוגה חצי קפואה- הכי נוח לפרוס אותה עם סכין חדה, גדולה וטובה שפורסת בחיתוך אחד גם את העוגה וגם את הבסיס.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה מתוקה - פרחים בזיגוג סירופ דבש (פרווה)
    חלה מתוקה - פרחים בזיגוג סירופ דבש (פרווה)
  • גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת
    גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת
  • עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
טריקולד מוס טריקולד שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. Talia Kamsky הגב 4 בפברואר 2016 בשעה 23:06

    אשת-חיל.בלוג יפיפה.אני מאלה שמסתכלת בהמון
    סיפרי בישול ובסוף קןנה במאפיה

  2. מירון יגאל yigal miron הגב 27 בינואר 2016 בשעה 14:41

    עוגה מדהימה לאירועים המון חומרים מורכב מאד ומלאה בקלוריות נראת משהים בטח גם טעימה לא https://www.facebook.com/hanaaluol/posts/://www.facebook.com/hanaaluol/posts/1031754840209140י משקל

  3. Winnie הגב 26 בינואר 2016 בשעה 10:09

    העוגה באמת מהממת ומיוחדת מאד מאד מאד!!
    היות שהיא פצצת שוקולד היא מתאימה רק לאירוע מיוחד כמו זה שחגגתם.
    בטוח שהיא טעימה מאד, וכייף לאכול אותה כמו שכייף להכין אותה

  4. סיגל ברמר הגב 26 בינואר 2016 בשעה 9:42

    מזל טוב לנוב העוגה משגעת יפהיפיה וטעימה אני אוהבת איירשקרים והשילוב עם השוקולדים אדיר טעים לי!!!!

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס