יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב
ראשי » גלידות ומקפאים » עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב

עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 ביולי 2017 4 תגובות

עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב. אחת העוגות הטעימות שהכנתי. השילוב של הקוקוס והשוקולד הוא אחד הטעימים כמובן לאלו שאוהבים קוקוס

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב

תמיד כשאני נתקלת באנשים שלא אוהבים קוקוס זה מפתיע אותי. איך אפשר לא לאהוב קוקוס?? אצלי כל המשפחה המורחבת מכורים לקוקוס. הייתה תקופה שהייתי מכניסה קוקוס לכל קינוח כמעט….הבעלול היה טועם ואומר לי: עוד פעם קוקוס??

בתור ילדה, כשאמא שלי הייתה מכינה עוגיות קוקוס הייתי גונבת לה מהתערובת בכמויות. כל פעם שהייתה מתעסקת במשהו ולא שמה לב הייתי גונבת ומתעלפת מהטעם. לא נעים לי לספר, אבל גם היום אני גונבת לעצמי מתערובת הקוקוס :):) והיו פעמים שאפילו הקצפתי לי במיוחד חלבונים עם סוכר וקוקוס ונשנשתי….כן, מכורה קשות.

את העוגה הזו הכנתי על בסיס המתכון הזה.  מוס קוקוס עם הפתעת שוקולד חלב ומעל ציפוי של גנאש שוקולד מריר. טעימה בטירוף והכי כייף לאכול אותה חצי קפואה, כמו גלידה.

שלבי ההכנה

מתחילים יום קודם בהכנת מוס שוקולד חלב, מוזגים לתבנית סיליקון ומקפיאים לילה שלם. למחרת מכינים מוס קוקוס, מוזגים מחצית מכמות המוס לתבנית ומקפיאים לפחות שעה. מסדרים מעל המוס קוקוס את קוביות המוס שוקולד ומעל מוזגים את שארית מוס הקוקוס. מקפיאים כמה שעות עד להתייצבות ומחלצים מהתבנית.

עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב

מצרכים לתבנית אינגליש קייק עמוקה

למוס שוקולד חלב

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה רכה

למוס קוקוס ושוקולד לבן

  • 9 גרם ג'לטין
  • 1/4 כוס מים
  • 300 מ"ל קרם קוקוס
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית מחית וניל
  • 150 גרם שמנת מתוקה 38% שומן
  • 3  חלמונים
  • 250 גרם שוקולד לבן
  • 375 גרם שמנת מתוקה 38% שומן (1.5 מיכלים)
  • 3/4 כוס פתיתי קוקוס

לציפוי- גנאש שוקולד מריר

  • 80 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • כף סירופ תירס (לא חובה אבל שומר על הברק של השוקולד)

אופן הכנה

  1. מוס שוקולד חלב: מחממים שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה.
  2. מוזגים מעל השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  3. מקררים את השוקולד לחום הגוף (פשוט להניח קצת שוקולד ממרכז הקערית על השפתיים ואם זה נעים לנו אז זה חום הגוף) ומוסיפים חמאה רכה. מערבבים עד שהיא נמסה. החמאה תקשור לנו את המסה ותהפוך את המוס לאלסטי ורך במיוחד. אם החמאה לא נמסה לחלוטין, אפשר להמיס אותה עם בלנדר מוט.
  4. מוזגים את המוס לתוך תבנית סיליקון ומקפיאים כמה שעות ועדיף לילה עד להתייצבות מלאה.
  5. מוס קוקוס: שמים את הג'לטין בקערית קטנה עם המים ומערבבים היטב. ממתינים 10-15 דקות .(בינתיים ממשיכים להכין את המוס).
  6. שמים בקלחת על אש בינונית קרם קוקוס,סוכר, מחית וניל ו – 150 מ"ל שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה.
  7. בקערית נפרדת שמים את החלמונים, טורפים אותם עם מעט מהנוזל החם (השוואת טמפרטורה). חוזרים על פעולת השוואת הטמפרטורה עוד פעמיים (מוסיפים מעט נוזל חם וטורפים עם החלמונים).
  8. מחזירים את תערובת החלמונים לסיר שעל הגז ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה מעט, 82 מעלות למי שיש מדחום. (זה קורה ממש מהר ואין צורך להסמיך מידי. לתערובת נכנס גם ג'לטין שימשיך את פעולת ההסמכה).
  9. יוצקים את הנוזל החם על גבי השוקולד הלבן (רצוי דרך מסננת) ומערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
  10. מוסיפים את הג'לטין לנוזל החם ומערבבים היטב.
  11. מקררים היטב במקרר.
  12. מקציפים 375 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט (הקצפה חלקית) ומקפלים לתוך בסיס המוס קוקוס.
  13. מוסיפים פתיתי קוקוס ומקפלים עד לאיחוד.
  14. מניחים על בסיס התבנית שקף, משמנים מעט את דפנות התבנית וגוזרים שקף כך שיתאים בדיוק למידות התבנית ומדביקים לדפנות (זה יקל על החילוץ והעוגה תצא חלקה לחלוטין).
  15. מוזגים חצי מכמות מוס הקוקוס לתבנית ומקפיאים לשעה או עד שהמוס די מתייצב.
  16. מסדרים את מוס השוקולד חלב לאורך העוגה ומוזגים את שארית מוס הקוקוס.
  17. מקפיאים עד להתייצבות מלאה.
  18. מוציאים מהמקפיא ומחלצים את העוגה (מחכים כמה דקות ועם טפיחות קלות על השייש היא בסוף נחלצת מהתבנית).
  19. גנאש שוקולד מריר: ממסים במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה. מוסיפים סירופ תירס ומערבבים. מוזגים לאורך העוגה ובמרכז ובעזרת כף מזליגים את השוקולד על דפנות העוגה (עובדים מהר כי כשהעוגה קפואה והשוקולד חמים, הוא מתייצב מהר ואז לא ינזל לצדדים).
  20. מקשטים בדובדבנים ומגישים. העוגה נפרסת בקלות למרות שהיא קפואה. הכי טעים לאכול אותה חצי קפואה אבל היא לגמרי יציבה במקרר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת קוקוס ושוקולד לבן עם קמח כוסמין
    עוגת קוקוס ושוקולד לבן עם קמח כוסמין
  • עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
  • עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
    עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
  • בראוניז שוקולד וקוקוס
    בראוניז שוקולד וקוקוס
מוס עוגות מוס עוגות קוקוס קוקוס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. זהבה שומרי הגב 26 במרץ 2018 בשעה 9:21

    היי שמי זהבה.
    רשימת המנות לחג שלך מאוד מרשימה וחגיגית וברשותך לקחתי כמה מתכונים. וכמובן שאפרסם עם קרדיט לך.אך במידה ולא אמצא את התבניות להכנת מוס השוקולד החלב למוס הקוקוס. יש לך רעיון אחר להכניס את ההפתעה? תודה מראש וחג שמח.מחכה לתשובה בזמנך הפנוי. רוצה להכין לחג שני. יש זמן.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2018 בשעה 19:25

      היי זהבה. את משמחת אותי מאןד שכן לשם כך מיועד הבלוג והמתכונים. לגבי התבנית. את יכולה להכין כדורים כמו כדורי שוקולד ולהקפיא ואז להכניס לעוגה. אץ מכינה את המוס מקררת אותו היטב ואז מכינה עיגולים. את יכולה גם לשים בכל כלי מרובע או מלבני שריפדת בניילון נצמד, להקפיא ואחרי שקפוא לחלץ ולחתוך למלבנים או ריבועים. אני כאן לשאלות. חג שמח יקירה

  2. סיגל ברמר הגב 30 ביולי 2017 בשעה 12:36

    עוגה מעלפת ינוסה בקרוב אני אוהבתתת קוקוס ושוקולד לבן אלופה !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביולי 2017 בשעה 15:27

      תודה אהובה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס