יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן

עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 12 בספטמבר 2020 15 תגובות

עוגת ניצול חלבונים בלי שמן בכלל!!עוגת תפוחים בחושה ומהירה עם חלבונים בלבד, בלי שמן, רכה, טעימה ומפתיעה ביותר! התפוחים הם אלה שמעניקים לה את הרכות והטעם המושלם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן

עוגת ניצול חלבונים הכי טעימה שתכינו והיא אפילו בלי שמן

מה עלה לי בראש להכין עוגה בחושה בלי חלמונים ובלי שמן??? אז הסיפור הוא כזה: הכנתי טארט תפוחים וקרם ברולה, שאגב, זאת אחת העוגות הכי שוות שהכנתי לאחרונה. כידוע, קרם ברולה מכינים רק עם חלמונים ובדרך כלל מהחלבונים שנשארים אני מכינה פבלובה או נשיקות או מקפיאה ומכינה ביום אחר שוב פבלובה או נשיקות, רק שהחודש אפיתי מלא מתכונים עם חלמונים והמקפיא שלי מלא בפבלובות ונשיקות ולא בא לי עוד וגם, נשארו לי תפוחים מקורמלים מהטארט.

ואז נזכרתי שפעם, לפני מלא שנים, עוד בימים שהבלוג היה באתר "תפוז", הכנתי עוגה רק עם חלבונים. למה? לא זוכרת, אולי גם אז נשארו לי חלבונים ועשיתי ניסוי. התמונות המזעזעות בלשון המעטה של אותה עוגה שלחו אותה לסל האשפה והיא נמחקה לי גם מהזיכרון.(אגב, גם התמונות היום צולמו בשעת ערביים מאוחרת, כמעט בלי תאורה, אבל היא כל כך טובה שאני חייבת לפרסם אותה).

מתוסכלת קצת מעוד 5 חלבונים שחבל לי לזרוק, נזכרתי באותה עוגה שבזיכרון שלי הייתה מאוד מאוד מוצלחת. אז, בזמנו, היא לא הייתה עם תפוחים, אלא עוגת תפוזים בחושה, קלה, בלי חלבונים והחלטתי להכין שוב עוגה מאולתרת. כתבתי לי במחברת המתכונים שלי את החומרים ויצאתי לדרך.

תוך כדי שהעוגה בתנור ואני מחכה בציפייה נפל לי האסימון והבנתי שלא שמתי שמן. אוי ואבוי, כבר השלמתי עם זה שאו שהיא תלך לפח או שאכין ממנה עוגיות יבשות וחיכיתי בציפייה שתצא כבר מהתנור ונראה מה יעלה בגורלה. אתם לא מבינים איזו הפתעה מטורפת הייתה לי. למרות כל שנות האפייה שלי, לא ידעתי שתצא לי עוגה מושלמת, רכה ועסיסית והיא בלי טיפת שומן. ההסבר היחיד שיש לי להצלחה שלה זה התפוחים המקורמלים בחמאה שכנראה שחררו את השומן ובעצמם הפכו אותה לעסיסית. במבחן התוצאה, אחרי יום הנוזלים של התפוחים שקעו והיא הפכה לעוד יותר רכה ועסיסית. לפעמים מטעויות יוצאים דברים מושלמים, אבל רק לפעמים 🙂 🙂

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי

ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם

עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן

מצרכים לתבנית אינגליש קייק בגודל 30*10 ס"מ

למלית תפוחים

  • 3 תפוחים גדולים מזן גרני סמית (הירוקים החמצמצים)
  • 30 גרם חמאה (לפרווה שימו שמן קוקוס או מחמאה)
  • 1/2 כפית מחית וניל/ 1/2 מקל וניל (אפשר לשים קינמון במקום וניל)
  • 1 כף סוכר חום בהיר
  • 1 כפית קורנפלור
  • מיץ מחצי לימון/ליים

לעוגה

  • 5 חלבונים בטמפרטורת החדר (עם החלמונים תכינו קרם ברולה או טארט תפוחים וקרם ברולה)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח שקדים/שקדים טחונים דק מאוד
  • 1 כוס קמח עוגות (אפשר גם קמח רגיל)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כוסות תפוחים מקורמלים

לפיזור מעל העוגה: 2 חופנים של פרוסות שקדים מולבנים

אופן הכנה

מכינים את מלית התפוחים: קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנטנות. שמים במחבת עם חמאה, מחית וניל/קינמון וסוכר ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהתפוחים די רכים אבל נשארים שלמים ויפים. מערבבים קורנפלור ומיץ לימון לבלילה חלקה ומוסיפים לתפוחים. מערבבים דקה עד שכל הנוזלים נספגים בתפוחים. מקררים מעט לטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים את העוגה.

מכינים את בלילת העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות על מצב רגיל (חום עליון תחתון).

בקערת המיקסר שמים את החלבונים ומתחילים להקציף 2-3 דקות לקצף לבן. מתחילים להוסיף סוכר בהדרגה ומקציפים כמה דקות לקצף תפוח ויציב.

עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים קמח שקדים, קמח עוגות, אבקת אפייה, מיץ תפוזים ומלח ומקפלים עם מרית לבלילה אחידה. מוסיפים תפוחים מקורמלים ומערבבים בתנועות קיפול עד שהם נבלעים בבלילה בצורה אחידה.

משמנים תבנית אפייה ומרפדים אתה עם נייר אפייה, משמנים גם את נייר האפייה.

מוזגים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את השקדים. אופים 45-50 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע ומוכנה (בודקים עם שיפוד עץ במרכז העוגה, השיפוד צריך לצאת יבש עם מעט פירורים לחים עליו).

מוציאים מהתנור ומקררים מעט לפני שמחלצים מהתבנית. מקלפים את נייר האפייה מהעוגה ומעבירים לצלחת הגשה.

העוגה נשמרת טעימה מחוץ למקרר 3 ימים בקייץ ובחורף אפילו 5 ימים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים
    קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • פאי לימון ופיסטוק אישי
    פאי לימון ופיסטוק אישי
  • צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר
    צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר
חלבונים עוגת ניצול חלבונים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

15 תגובות

  1. טובה הגב 21 בינואר 2021 בשעה 17:46

    נראה מעולה!
    מה אפשר לשים במקום קמח שקדים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בינואר 2021 בשעה 18:51

      היי טובה,
      עוד קמח

  2. אילנית הגב 4 בנובמבר 2020 בשעה 8:14

    מה הכמות של החלבונים בגרמים? נשארו לי חלבונים אני לא בטוחה בכמות אז אפשר כמות שניתן לשקול?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2020 בשעה 8:26

      בוקר טוב אילנית,
      לא שקלתי. אני משתמשת בביצים גדולות (L) וכל חלבון שוקל כ – 35 גרם.

      • אילנית הגב 4 בנובמבר 2020 בשעה 9:45

        תודה רבה.

  3. Nirit Cohen הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 17:39

    כמות גדולה עבור תבנית אחת, הכל גלש, עוגה נהדרת מספיקה לשתי תבניות !

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 21:37

      אצלי הספיק בדיוק לתבנית.
      אולי שמת באינגליש קטנה יותר.
      שמחה שאהבת

  4. גילה הגב 15 בספטמבר 2020 בשעה 18:58

    מה זה תפוחים מקורמלים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בספטמבר 2020 בשעה 19:49

      היי גילה,
      בדיוק התהליך שאת רואה באופן ההכנה של התפוחים

  5. כרמי הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 21:11

    תודה רבה על מתכונים נהדרים
    שנה טובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 21:37

      בשמחה רבה כרמי
      שנה טובה ♥

  6. רבקה הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 17:06

    הכמות הגדולה לשתי עוגות זה מספיק.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 18:21

      לא הבנתי את השאלה רבקה. הכמות מתאימה לאינגליש קייק כמו שכתוב במתכון

  7. נעמי הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 8:36

    הי
    1.אפשר להקפיא?
    2.אפשר מיץ תפוחים במקום תפוזים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 9:32

      היי נעמי,
      1. לא ניסיתי, אני מאמינה שכן.
      2. אפשר

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס