יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט תפוחים ושטרוייזל
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » טארט תפוחים ושטרוייזל

טארט תפוחים ושטרוייזל

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בינואר 2019 23 תגובות

טארט תפוחים זו אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין ולאכול. היא קלילה, לא מאוד מתוקה, קלה להכנה וטעימה ביותר

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
טארט תפוחים ושטרוייזל
טארט תפוחים ושטרוייזל

אם תשאלו אותי על איזו עוגה אני לא יכולה לוותר, אני אענה טארט. אני מטורפת על טארטים, גם להכין וגם לאכול. בצק פריך עם מלית כלשהי זה אחד הדברים הטעימים בעיני. היו שנים שהייתי מכורה לטארט תפוחים והייתי מכינה באלף וריאציות שונות ומגוונות.  זה היה לפני שהייתה לי מצלמה טובה ואת רוב המתכונים הורדתי מהבלוג מפאת צילומים זוועתיים שלא ראויים לתצוגה. היום אני פחות מכורה לעוגות תפוחים כי אכלתי יותר מידי  😛 ודי נגמלתי, אבל עדיין טארטים למיניהם הם המועדפים עליי. לפעמים אני מכינה את השטרוייזל עם שקדים טחונים שמוסיפים עוד טעם מדהים.

טארט תפוחים ושטרוייזל

טארט תפוחים ושטרוייזל

לפני שמתחילים

  1. מומלץ מאוד להכין טארטים בתבנית טארט מתפרקת. אם אין תבנית כזו, אפשר להכין בכל תבנית שיש בבית, אבל חשוב לרפד אותה בנייר אפייה על מנת שיהיה קל לשלוף אותה החוצה בקלות.
  2. במידה ומעוניינים בעוגה פרווה ניתן להחליף את החמאה בשמן קוקוס באותה כמות.

מצרכים לתבנית טארט מתפרקת בקוטר 26-28 ס"מ

לבצק פריך (לבסיס ולשטרוייזל)

  • 300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 ביצה

 למלית תפוחים

  • 8 תפוחים מזן גרנד אלכסנדר
  • ½ כוס סוכר חום
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1 כפית קורנפלור
  • ½ כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה

  1. בצק פריך: שמים במעבד מזון קמח, חמאה חתוכה לקוביות ואבקת סוכר ומעבדים לפירורים גסים. מוסיפים ביצה ומעבדים עוד כחצי דקה רק עד שמקבלים גוש בצק.
  2. מחלקים את הבצק ל – 2/3 ו -1/3.
  3. עובדים על נייר אפייה. מקמחים קלות את נייר האפייה, מרדדים 2/3 בצק לעלה בקוטר גדול מעט מהתבנית ונעזרים בנייר האפייה כדי להפוך את הבצק על התבנית. מהדקים את הבצק היטב לבסיס ולדפנות וחותכים את שאריות הבצק מעל הדפנות. דוקרים את בסיס הבצק עם מזלג ושמים במקפיא חצי שעה. את 1/3 הבצק הנותר עוטפים ושומרים במקרר.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הבצק 10-15 דקות  – אפייה חלקית. מוציאים מהתנור.
  5. המלית: קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה וחותכים לחצי. כל חצי חותכים לשלושה פלחים.
  6. ממסים סוכר וחמאה על מחבת די גדולה ועמוקה, מוסיפים את התפוחים והקינמון ומערבבים. מבשלים 20-30 דקות כשמידי פעם מערבבים עד שהתפוחים די רכים אבל שומרים על צורתם.
  7. מערבבים יחד מיץ לימון וקורנפלור ומוזגים למחבת תוך ערבוב מתמיד על להבה גבוהה. הקורנפלור יסמיך את שארית הנוזלים שנותרו מהתפוחים. מקררים לחלוטין.
  8. מסדרים את התפוחים על הבצק ומפזרים אגוזים קצוצים.
  9. בעזרת מגרדת עבה מגררים את 1/3 הבצק ששמרנו במקרר לפירורים גסים מעל התפוחים.
  10. אופים עוד כ – 30 דקות עד שהפירורים מזהיבים ומוכנים.
  11. העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר 3-4 ימים או שבוע במקרר. אם שומרים במקרר, מחממים מעט לפני ההגשה.
  12. ניתן להגיש עם קצפת או כדור גלידה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגה בחושה שקדים ופטל
    עוגה בחושה שקדים ופטל
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • עוגת תותים ושטרוייזל שקדים
    עוגת תותים ושטרוייזל שקדים
  • עוגיות תפוחים וקינמון פריכות
    עוגיות תפוחים וקינמון פריכות
טארט עוגות תפוחים תפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. ורד הגב 22 בספטמבר 2021 בשעה 1:37

    מועדים לשמחה, ֫֫ש לי 2 שאלות:

    1. האם ניתן להחליף את החמאה בנטורינה או מחמאה במקום שמן קוקוס?
    אם כן אשמח לדעת מה ההבדל בטעמים

    2. אם יש לי תבנית פאי עם תחתית נשלפת בגודל 24, אילו התאמות לעשות למתכון?

    תודה רבה!
    אין על המתכונים שלך
    !!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2021 בשעה 8:36

      היי ורד,
      1. אפשר לשים נטורינה. את ההבדל בטעמים מרגישים במיוחד כשלא שמים חמאה. אם את רגילה לנטורינה אז שימי זה עדיין יהיה לך טעים. בעיני אין תחליף מושלם לחמאה.
      2. לתבנית 24 תכיני את אותה כמות, מקסימום יהיה לך קצת עודף בצק

  2. לימור הגב 13 בפברואר 2021 בשעה 23:31

    יצאה מדהימה! עוגה מושלמת!!! תודה רבה לך על עוד מתכון מושלם!!! טרפנו אני, בעלי והילדה את כל העוגה באותו היום!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2021 בשעה 9:03

      תודההה לימור איזה כייף שאהבתם

  3. אירית הגב 5 בפברואר 2021 בשעה 7:58

    למתכון פרווה להשתמש בשמן קוקוס בכל מקום שכתוב חמאה?
    מה המידות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בפברואר 2021 בשעה 8:21

      היי אירית,
      אותן כמויות כמו החמאה

  4. אנג'לה הגב 22 באפריל 2020 בשעה 14:46

    אפשר להמיר חלק מהתפוחים בזן גרני סמית'? האם צריך לעשות התאמות למלית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באפריל 2020 בשעה 16:06

      היי אנג'לה,
      גרני סמית וגרנד אלכסנדר זה אותו זן

  5. קרן הגב 1 באוקטובר 2019 בשעה 17:42

    הכנתי לחג וחוסל, מתכון מעולה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2019 בשעה 22:22

      תודה שעדכנת קרן. חגים שמחים ♥

  6. דקלה הגב 13 בספטמבר 2019 בשעה 14:50

    היי,
    הבצק יצא לי דיי דביק וקשה היה לרדד אותו וכן לנתק אותו מנייר האפייה, מה עשיתי לא נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בספטמבר 2019 בשעה 10:07

      או שלא עבדת עם כוסות מידה ואז שמת פחות קמח. במקרה כזה עדיף לקק קצת את הבצק ואז להמשיך

  7. שרון הגב 3 בפברואר 2019 בשעה 13:28

    היי, אם אין מעבד מזון? האם ניתן להשתמש במיקסר או ידנית?
    תודה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בפברואר 2019 בשעה 15:35

      היי שרון,

      אין בעייה לעשות ידנית

  8. שירה ק. הגב 30 בינואר 2019 בשעה 14:15

    הי, אפשר להכין את הבצק בלי מיקסר?
    וגם- אפשר להגיש חם?
    תודה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בינואר 2019 בשעה 14:31

      היי שירה.

      בהחלט אפשר. באותה דרך רק לא לשחק יותר מידי עם הבצק. מינימום התעסקות. בהצלחה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בינואר 2019 בשעה 14:32

      ורצוי להגיש חם שירה 🙂

  9. ש הגב 29 בינואר 2019 בשעה 13:56

    נראה מדהים! האם יש מתכוון למלית אחרת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:08

      היי ש

      יש המון טארטים בבלוג. יש קטגוריה של טארטים. תיכנסי והכל שם

  10. רחל יהודה הגב 29 בינואר 2019 בשעה 11:45

    תודה רבה יקירה על המתכון ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:08

      בשמחה רבה רחל

  11. טלי הגב 29 בינואר 2019 בשעה 9:28

    בזמן אפיית הבצק הוא נשאר כמו שהוא? כבר כמה פעמים קרה לי שהדפנות נפלו…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:07

      היי טלי. תהדקי טוב טוב את הדפנות ותקפיאי. כמו שאת רואה זה לא נופל

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס