יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות
ראשי » חיתוכיות » עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות

עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 בפברואר 2020 23 תגובות

עוגיות שוקולד שנולדו מטעות קטנה של חוסר תשומת לב וגרמו לי להתאהב בחוסר השלמות הזו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות

איך אני אוהבת מגולגלות וכשהן במילוי שוקולד אני בכלל עפה עליהן. יש לי מלא מתכונים למגולגלות האהובות, אבל יש לי קטע כזה שקשה לי לחזור על אותו מתכון פעמיים, אז בכל פעם אני אאלתר מתכון חדש. סה"כ אם מבינים באפייה בסיסית, אז לא בעייה לפתח מתכון עם יחסים נכונים בין החומרים.

מה שיותר בעייתי זה לפתח מתכון למלית שוקולדית עשירה וטעימה, כזו שלא תפרוץ החוצה וכזו שלא תפרוץ את העוגיות. יש לי מלית כזו בבלוג – כנסו פה למגולגלות קוקוס ושוקולד ותיקות שלי שהן מאוד מוצלחות, אבל התחשק לי מלית חדשה שמשלבת נוטלה שאני וחורצ'ק כל כך אוהבים.

אז הכנתי בצק מושלםםםם בטירוף! הכי טוב שהכנתי עד עכשיו. אין צורך לקרר אותו, הוא פשוט מושלם מייד לאחר ההכנה (לפחות בחורף). כשהכנתי את מלית השוקולד, שמתי בתוכה פצפוצי שוקולד מריר אמיתיים ולא לקחתי בחשבון שיהיה לי קשה למרוח אותה ככה. התבאסתי ממש אבל אמרתי נלך על זה, כי מה יכול להיות כבר, מקסימום לא אצלם לבלוג.

רואים את הקרעים שנוצרו לי תוך כדי מריחה?? מה זה התבאסתי…ממש! אני אוהבת לרדד את הבצק דק כדי לקבל המון גלגולים ופה הוא פשוט נקרע לי. אממה…הכנתי אותן בשבת שעברה, לחורצ'ק שטס לחופשת סקי בצרפת וחייב לטיסה עוגיות של אמא. אז לא היה יותר מידי זמן להתקשקש עם הבצק.

רואים את הקרעים האלה?? הלוואי ואצליח לשחזר אותם

קיצר, הכנסתי לאפייה ותוך כדי שהן בתנור אני רואה שהקרעים מתרחבים והשוקולד לא נוזל בכלל מהעוגיות והן יוצאות מהממותתתת ומיוחדות. כל כך התלהבתי מהן שאני ממש ממש מקווה שאצליח לשחזר את הטעות והקרעים. למרות שאני הכי פרפקציוניסטית בעולם, בעיני יצאו הכי מושלמות ככה ובא לי שייצאו לי כל הזמן כאלה מיוחדות. כמובן שאם תמרחו את השוקולד ורק אחר כך תפזרו את הפצפוצים, העוגיות ייצאו בלי קרעים.

הנה כל המתכונים שלי למגולגלות:

  • עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • מגולגלות עם ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • מגולגלות עם תפוחים וקינמון
  • מגולגלות קוקוס וגנאש שוקולד
  • מגולגלות תמרים ואגוזים בריבוע
  • מגולגלות תמרים ואגוזים כשל”פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים

עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow  בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • הכמויות נמדדו עם כוסות מדידיה אוניברסליות. אם אין לכם כוסות – תקנו! יש היום בכל סופר או חנויות מתמחות באפייה וזה עולה שקלים בודדים.
  • את הבצק מכינים ידנית, אין צורך במיקסר או מעבד מזון, אין צורך לקרר אותו. פשוט מכינים בצק ועובדים איתו מייד.
  • העוגיות האלה נולדו מטעות קטנה של חוסר תשומת לב. שמתי את פצפוצי השוקולד יחד עם המלית, מה שהקשה את המריחה ונוצרו קרעים בבצק. כיוון שידעתי שהן טעימות מאוד, המשכתי להכין והחלטתי שמקסימום לא יעלו לבלוג וטעיתי!!! התאהבתי בחוסר השלמות הזו ואני מתה לשחזר את הקרעים שוב. אם רוצים עוגיות מתפוצצות – מוסיפים את פצפוצי השוקולד למלית ומורחים שכבה שקצת תקרע את הבצק ואם רוצים עוגיות בלי התפוצצויות – מכינים את המלית, מורחים על הבצק ורק אחר כך מפזרים את פצפוצי השוקולד.
  • אפשר לפזר אגוזים במקום פצפוצי שוקולד.
  • מהכנת הבצק נשארים 2 חלבונים. אפשר להכין נשיקות מרנג או פבלובה הורסת או פשוט להקפיא אותם בצנצנת עד חצי שנה.

מצרכים ל- 4 רולדות – כ- 50 עוגיות

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 חלמונים גדולים
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כוסות קמח (מומלץ קמח עוגיות)

למלית שוקולד ונוטלה

  • 200 גרם שוקולד חלב (מומלץ לקנות שוקולד איכותי בחנויות אפייה)
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 1 כוס נוטלה
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כף קקאו איכותי מנופה
  • 1 כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס מריר 60% (קניתי של מיימונס)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות במצב טורבו.

בצק פריך: שמים בקערה חמאה, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, חלמונים ומלח ועם הידיים מערבבים את החומרים.

מוסיפים קמח ומערבבים לבצק אחיד. לא מעבדים יותר מידי את הבצק אלא ממש 1/2 דקה, רק עד שהוא מתגבש לבצק אחיד ומוכן לעבודה.

מכינים את המלית: ממסים שוקולד חלב ושמנת מתוקה במיקרוגל, בערך דקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מוסיפים כוס נוטלה ומערבבים היטב. מוסיפים ביצה וקקאו מנופה ומערבבים כ – 3 דקות לבלילה חלקה. מוסיפים ופצפוצי שוקולד ומערבבים היטב.

מכינים עוגיות: מחלקים את הבצק ל – 4 חלקים שווים.

על משטח מקומח היטב מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים שכבה יפה של מלית ומגלגלים לרולדה הדוקה.

מכינים כך את כל הבצק ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

חותכים עם סכין לעוגיות אבל לא עד הסוף אלא רק חצי מגובה העוגייה.

אופים 20-30 דקות, עד להזהבה עדינה של העוגיות.

מוציאים מהתנור ולא נוגעים עד שהעוגיות קרות לחלוטין.

מעבירים לקרש חיתוך ופורסים את העוגיות עד הסוף.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת ביסקוויטים מגולגלת
    עוגת ביסקוויטים מגולגלת הכי יפה וטעימה שתכינו
  • תפוחי אדמה בתבנית אמאיל של מגנוס
    תפוחי אדמה בתנור - התוספת הכי קלה וטעימה
  • מגולגלות תמרים ואגוזים עם סולת בבצק
    עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים בסגנון מעמולים
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. אורית הגב 29 באוקטובר 2023 בשעה 12:31

    היי יהודית,
    העוגיות נראות מושלמות!
    רציתי לדעת אם ניתן להקפיא?
    במידה וניתן להקפיא לפני האפייה או לאחריה?

    תודה❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2023 בשעה 8:24

      תודה רבה
      אפשר גם לפני וגם אחרי

  2. רותם הגב 21 בספטמבר 2023 בשעה 8:54

    בעצם, למה לא להשתמש פשוט נוטלה כמו שהיא ולהוסיף שברי שוקולד מריר? במקום שוב ביצה למלית? מאיזה מקום זה נובע?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2023 בשעה 23:01

      את יכולה לשים נוטלה או השחר או כל שוקולד שאת אוהבת. זאת מלית אחרת עשירה יותר

  3. שולה הגב 24 בנובמבר 2022 בשעה 19:12

    עוגיות מעולות בצק מעולה אני שמתי שוקולד מריר במקום שוקולד חלב ויצא שילוב טוב טעים מאוד מתכון מעולה תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בנובמבר 2022 בשעה 11:37

      מהמם שמחה לשמוע שאהבת

  4. עדנה הגב 24 באפריל 2021 בשעה 13:04

    האנתי אתמול-
    בצק ממש נוח לעבודה!!!

    אני מילאתי בנוטלה (פחות עבודה :))

    יצא טעים מאוד!!

    שאלה-

    בסוף האפייה ראיתי שהיה כמו חמאה עודפת שנמסה-
    מעניין אם אפשר להפחית שומן, והאם פחות חמאה או פחות שמנת מתוקה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באפריל 2021 בשעה 18:52

      היי עדנה,
      איך ראית שיש עודפי חמאה?
      זה הבצק, את יכולה להפחית אבל לא מבטיחה בצק מושלם כמו זה

  5. דינה הגב 5 ביולי 2020 בשעה 16:09

    הכנתי היום.
    טעים מאוד!!
    אבל משום מה כל רולדה התרחבה לי המון…
    שמתי לב שבתמונות שלך, כנראה אזור תפר הגלגול הוא מתחת ואצלי היה למעלה.
    אולי זה מה שגרם להם להתרחב מדי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביולי 2020 בשעה 17:41

      היי דינה,
      לא קשור לתפר. אולי בגלל שחם עכשיו. תנסי לקרר את הבצק לפיני האפייה

  6. דפי הגב 26 באפריל 2020 בשעה 23:47

    וואיי איזה עוגיות מעלפות!!! יצא מטריף וטעים. מומלץ בחום.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באפריל 2020 בשעה 0:16

      תודההה דפי
      שמחה שאהבת

  7. סילביה :) הגב 14 באפריל 2020 בשעה 18:02

    נראה ממש טעים! כמה שאלות 🙂
    1. ניתן גם להשתמש בשמנת 32%? אני פשוט אוהבת כמה שיותר מתוק חח
    2. יש תחליף עבור הקמח עוגיות? משו שניתן להוסיף לקמח רגיל?
    3. פיצפוצי שוקולד הכוונה שוקולד ציפס רגיל או מיני? תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2020 בשעה 18:45

      תודהה סילביה יקרה.
      1.אפשר.
      2.את יכולה קמח רגיל. בהזדמנות כשייצא לך תקני קמח עוגיות ואז תביני את ההבדלים בתוצאה.
      3.זה לא עקרוני. השתמשתי בקטנטנים של מיימונס

    • עינת הגב 29 בנובמבר 2020 בשעה 21:21

      שלום, הכנתי את המגולגלות והן יצאו מושלמות. השמטתי את השוקולד ציפס מהמלית והיא יצאה נהדרת ומתוקה בדיוק לטעמי. הבצק סופר נוח לעבודה וממש טעים.
      תודה 🙂

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בנובמבר 2020 בשעה 8:48

        כייף לשמוע עינת,
        תודה שאת מעדכנת ♥

  8. אביטל הגב 13 בפברואר 2020 בשעה 17:12

    היי האם ניתן להמיר חמאה במחמאה ושמנת מתוקה בריץ 20% שומן ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בפברואר 2020 בשעה 23:00

      היי אביטל,
      אפשר

  9. סיגל הגב 8 בפברואר 2020 בשעה 20:16

    אשמח לדעת מה שמים לגרסת פרווה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בפברואר 2020 בשעה 21:13

      תכיני מגולגלות אחרות כי אלה חלביות. שוקולד חלב, נוטלה.
      תכיני את אלה: https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%98/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a4%d7%a7%d7%90%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%a2%d7%99/

      • Brigitte הגב 9 בפברואר 2020 בשעה 4:09

        שלום יקירה
        הבצק ללא אבקת אפיה??

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2020 בשעה 7:17

          היי בריג'יט,

          ללא אבקת אפייה

  10. סיגל הגב 8 בפברואר 2020 בשעה 19:49

    הן משגעותתת ועושות חשק לתת ביס למסך, מרגישים את המרקם הטעים שלהן ינוסו בקרוב!! ❤❤

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס