יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
ראשי » בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים » פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק

פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 30 ביולי 2020 12 תגובות

פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק. תשכחו ממה שאתם יודעים על פנקייק, שהוא רך, אוורירי ופלאפי, שאוכלים עם מייפל או שוקולד. לסינים יש פנקייק משלהם והוא מטורף! דק, קריספי, מלא בעלעלים קטנטנים וממולא בבצל מטוגן ובצל ירוק שמשלימים את החגיגה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק

אפשר להגיד המון דברים וביקורות שליליות על הרשתות החברתיות, על דבר אחד אי אפשר להתווכח וזה על כך שזה מאפשר לנו להכיר כל כך הרבה אנשים שלעולם כנראה לא היינו מגיעים אליהם בדרך אחרת. את ה"מתקתקת" פגשתי כבר באחד ממפגשי הבלוגרים שקיימנו לפני כמה וכמה חודשים טובים, שעכשיו נראים כנצח. שרית הייתה שם, יחד עם עוד המון בלוגריות. אני חייבת לציין כי לא הכרתי אותה לפני ועם כל ההמולה שהייתה שם, אמרנו שלום שלום וכל אחת שקעה לה בשיחות אחרות.

מידי פעם קשקשנו לנו מאחורי הקלעים של האינסטגרם ותמיד הרגשתי אנרגיה טובה מהצד שלה. אני בן אדם עם קולטני אנרגיה מפותחים מאוד (אולי אפילו יותר מידי :)) ולרוב אני לא טועה באבחנה שלי את בני האדם. גם הפעם לא טעיתי ויותר מזה – זה היה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. נפגשנו אצלי בבית ליום של קשקושים ובישולים, הייתה לנו כימייה מיידית ובילינו כמה שעות שטסו להן בלי שנרגיש.

אז מה הכנו??

אני הכנתי פנקייק סיני ממולא בבצל מטוגן ובצל ירוק ומעליו הנחנו סביצ'ה טעים בטירוף שהכינה שרית. סביצ'ה זה אחת האהבות הכי גדולות שלי, במסעדה זו תמיד תהיה המנה הראשונה שלי ותמיד בא לי עוד אחרי שאני מסיימת אותה. שרית הכינה סביצ'ה בדיוק כמו שאני אוהבת, עם שפע של ירקות, עם טעמים חמצמצים, חריפים ומתקתקים. כל ביס חגיגה של טעמים בפה. מתכון לסביצ'ה של שרית אצלה בבלוג.

סביצ'ה הורס של שרית

כבשלנית ומתכונאית, האינסטגרם והפייסבוק מאפשרים לי הצצה לעולמות תוכן קולינריים שלא הייתי מגיעה אליהם, אלא אם הייתי מבקרת פיזית באותה מדינה. את הפנקייק הסיני הכנתי לראשונה בתחילת הקורונה. התחלתי לעקוב אחרי כל מיני בשלנים ובלוגרים מהעולם ובין היתר ראיתי גם את הפנקייק הזה שרק נראה תמים למראה, אבל הוא לא!! בפעם הראשונה הכנתי בדיוק לפי מתכון שמצאתי באחד הסרטונים ביוטיוב שהעלתה סינית שחיה בארצות הברית. בפעמים הבאות כבר הבנתי את הרעיון ולקחתי את כל התהליך למקום שלי.

אז מה זה בדיוק פנקייק סיני?

זה נכון שהמילה פנקייק מעלה לנו בראש אסוציאציה של מאפה רך ופלאפי, אבל לא במקרה הזה. הפנקייק הסיני שחוץ מזה שהוא עגול כמו פנקייק, אין קשר במראה, בטעם ובמרקם לפנקייק שאנחנו מכירים. הוא קריספי מבחוץ ומעט רך מבפנים, מלא בעלעלים קטנטנים כאלה שנוצרים מהקיפולים שעובר הבצק, זה ממולא בבצלים וזה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי לאחרונה.

זה מתחיל בבצק הכי פשוט שבעולם – קמח, מלח ומים. לשים את הבצק ונותנים לו לנוח שעה

בזמן שהבצק נח מטגנים בצל וקוצצים בצל ירוק

אחרי שהבצק נח כשעה מחלקים לכדורים ונותנים להם מנוחה של 10-15 דקות

מרדדים על משטח משומן כל כדור בצק לעלה דק, מורחים במעט שמן זית ומקפלים לריבוע

משאירים למנוחה של 20 דקות

אחרי 20 דקות מרדדים כל ריבוע בצק לעלה דק, מפזרים בצל מטוגן ובצל ירוק ומגלגלים לרולדה. את הרולדה מותחים בזהירות כמה שאפשר ומשבללים

משאירים למנוחה של 20 דקות

ו…………..הגענו ליעד! אחרי 20 דקות מתחילים לרדד כל שבלול לעלה דק ומטגנים במעט שמן זית

מוכן!

וכמובן שיש גם סרטון

פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • כנסו פה לפנקייק סיני במילוי בשר.
  • אפשר למרוח ולטגן עם שמן רגיל אם לא אוהבים שמן זית.
  • אפשר להכין פנקייקס גדולים יחסית במשקל של כ – 80-90 גרם לכל כדור בצק. אני מעדיפה להכין במשקל של 60-70 גרם, יוצא פנקייק בגודל בינוני, משהו בקוטר 20 ס"מ.
  • מומלץ מאוד להשתמש בקמח לחם שיקל על פתיחת הבצק לעלה דק מאוד.
  • כמות המים היא לא מדוייקת מכיוון שסוג הקמח ומזג האוויר משפיעים מאוד על יכולת ספיחת הקמח את המים. לכן תמיד כדאי לשים פחות ממה שכתוב ולהוסיף בהדרגה עד שמקבלים את המרקם הרצוי. הבצק צריך להיות גמיש כמו פלסטלינה,
  • את הבצק הזה אני אוהבת להכין ידנית. אפשר כמובן להכין במיקסר עם וו לישה.
  • הפנקייק הכי טעים ופריך כשהוא יוצא מייד מהטיגון אבל טעים גם כשהוא קר.
  • אפשר להקפיא את הפנקייקים מייד לאחר הטיגון וכשרוצים לאכול מפשירים ומטגנים שוב על מחבת ללא שמן רק כדי להחזיר את הקריספיות.

מצרכים לכמות של 8 פנקייקים גדולים במשקל 100 גרם לכל כדור בצק או 13-14 פנקייקים במשקל 60-70 גרם לכל כדור בצק

  • 600 גרם קמח לחם
  • 2 כפיות שטוחות מלח
  • בערך 2 כוסות מים

למלית

  • 3 בצלים בינוניים
  • 3 בצלים ירוקים

לפתיחת הבצק

  • 1/2 כוס שמן זית

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערה קמח ומלח ומתחילים להוסיף בהדרגה ותוך כדי לישה את המים. לשים 8-10 דקות עד שמתקבל בצק מאוד גמיש כמו פלסטלינה. מעבירים לקערה משומנת בשמן זית , משמנים מעט את הבצק, מכסים עם ניילון ומשאירים למנוחה של שעה.

מכינים את המלית: קוצצים את הבצלים הלבנים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית על להבה נמוכה כ – 20 דקות עד שמקבלים בצל שחום מאוד (כמו שמכינים למג'דרה). מידי פעם מערבבים כדי שהבצל לא יישרף.

קוצצים את הבצל הירוק לקוביות קטנות.

ממשיכים עם הבצק: אחרי שעה מחלקים את הבצק לכדורים (ראו הערה למעלה לגבי משקל הכדורים), משמנים אותם קלות ומניחים במגש למנוחה של 20 דקות.

אחרי 20 דקות מרדדים כל כדור על משטח משומן קלות ומקפלים לריבוע. משאירים למנוחה של 20 דקות.

אחרי 20 דקות מרדדים כל ריבוע לעלה דק ככל האפשר, מורחים מעט שמן זית, מפזרים מעט בצל מטוגן ובצל ירוק ומגלגלים לרולדה הדוקה. את הרולדה מותחים בעדינות כדי להאריך אותה כמה שאפשר ומגלגלים לשבלול. משאירים למנוחה של 15-20 דקות.

מטגנים את הפנקייק: מחממים מעט שמן זית במחבת (כמו השמן כמו שמטגנים חביתה), מרדדים את השבלול לעלה דק דק ומטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות מכל צד מכל צד עד שמקבלים פנקייק שחום וקריספי.

אוכלים מייד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרובית פופקורן אפוייה בתנור ממכרת
    כרובית פופקורן אפוייה בתנור ממכרת
  • פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
    פנקייק ברוטב טופי בננות וזכרונות מאמסטרדם
  • סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
    סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
  • קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
    קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
פנקייק סיני פנקייקים פנקייקס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. אושי הגב 19 באוגוסט 2020 בשעה 18:36

    אפשר למלא בגבינות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוגוסט 2020 בשעה 22:21

      לא בטכניקה הזאת. את יכולה להכין את הבצק ופשוט למלא כמו שממלאים סמבוסק. יש בבלוג מתכון לפנקייק סיני ממולא בשר. אפשר את אותה טכניקה עם גבינות

  2. דבורה הגב 4 באוגוסט 2020 בשעה 14:42

    תודה רבה על הוראות המפורטות
    אתמול גיליתי את האתר שלך, והמתכון הזה קרץ לי,
    הכנתי היום ויצא מטריף,
    תודה רבה
    בטוח שאכין עוד דברים מהאתר שלך,

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוגוסט 2020 בשעה 21:58

      איזה כייף דבורה, ברוכה הבאה לביתי 🙂

  3. שרה הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 19:49

    מבקשת להצטרף לקבוצה
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 23:34

      את צריכה להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולבקש להצטרף

  4. לירוו הגב 31 ביולי 2020 בשעה 11:01

    אפשר להשתמש הקמח כוסמין 70%?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 ביולי 2020 בשעה 18:02

      לא ניסיתי לירון. אני מאמינה שכן

  5. עירית הגב 30 ביולי 2020 בשעה 18:35

    הולך לשבור פה את הצום…
    נדווח איך יצא

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביולי 2020 בשעה 22:29

      איזה כייף עירית. תהנו

  6. מיכל הגב 30 ביולי 2020 בשעה 13:12

    נראה נהדר ורצה לנסות
    ואני הייתי קוראת לזה מופלטה סינית 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביולי 2020 בשעה 15:15

      באמת הבצק מזכיר את המופלטה אבל זה שונה לגמרי במרקם הסופי ובטעם

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס