יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
ראשי » גלידות ומקפאים » מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים

מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 ביולי 2021 6 תגובות

מי צריך בן אנד ג'ריס כשאפשר להכין גלידות היסטריות בבית?? עד שלא מכינים בבית לא מבינים כמה זה קל וטעים. אני מכינה את הכל בבית וכמובן שיש מתכונים להכל- חלב מרוכז, מחית פיסטוקים, חמאת בוטנים וזה עושה הבדל עצום בטעם של הגלידה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים

תגידו לי אתם, מי צריך בן אנד ג'ריס כשאפשר בקלות להכין גלידות מטורפות בבית. למען האמת, לא נעים לי לומר, אבל הגלידות בגלידריות בארץ כבר מזמן לא טעימות לי. דברו איתי על הגלידות באיטליה, זה כבר משהו אחר לחלוטין. יוווו איך אני מתגעגעת לאיטליה.

חמאת בוטנים בציפוי בלונדי

גלידות ביתיות אצלי זה כבר עניין שבשגרה. לא משנה אם זה קייץ, חורף, סתיו או אביב, תמיד יהיו גלידות במקפיא. תמיד יהיה לי גם חלב מרוכז במקפיא, לכל גלידה או קינוח שיתחשק לי להכין. יש כמה טעמים שהן הפייבוריטיים שלנו ותמיד יככבו כמו גלידת פיסטוק, גלידת וניל ודובדבני אמרנה שאני אוכלת אותה די לבד כי אני היחידה שאוהבת בבית אמרנה, גלידת רום צימוקים שאני יכולה לאכול קילו שלם לבד בבת אחת ומתכון חדש חדש גלידת חמאת בוטנים היסטרית מצופה בשוקולד בלונדי שקדים, אבללל, הכנתי גם גלידוניות מצופות בשוקולד חלב וזה היה הצלחה מסחררת. זה יעלה בפוסט נפרד כי לא הספקתי לצלם.

מגנום פיסטוק

לציפוי אני ממסה שוקולד ומדללת אותו עם חמאת קקאו. ממליצה לכם מאוד מאוד לא לוותר על חמאת קקאו כי זה מה שיוצר ציפוי דק ופציח שמזכיר לנו את המגנום הקנוי. אפשר להכין גם עם שמן אבל זה לא נותן את אותה תוצאה בכלל. חמאת קקאו קונים בחנויות מתמחות באפייה ואני אפילו קונה בחנות התבלינים שלי שנקראת "טעמים" שנמצאת במתחם עקרון 2000 ושם יש להם הכל הכל, ממש כמו בשוק לוינסקי.

אז מה זה חמאת קקאו ולמה כדאי להשתמש בה?

חמאת קקאו(Theobroma cacao) היא למעשה השמן הצמחי שמופק מפרי הקקאו. את הפרי השלם מבקעים ומוציאים ממנו בערך חמישה פולים, מייבשים אותם, קולים אותם, מרסקים אותם ולבסוף מפרידים את הקליפה מהליבה. מהליבה מפיקים את המסה היבשה השאותה טוחנים לאבקת קקאו והשומן הוא חמאת הקקאו. לחמאת הקקאו אין ממש טעם והיא מכילה כ – 96.6 אחוזי שומן. חמאת קקאו איכותית תהיה עם ארומה שוקולדית. היא מוצקה בטמפרטורת החדר ונמסה בטמפרטורת הגוף (34-38 מעלות). חמאת הקקאו משמשת גם בעולם המזון אבל גם בעולם הקוסמטיקה והרפואה. במטבח משתמשים בה להכנת שוקולד וקינוחים. כמו שאני תמיד ממליצה, רצוי לקנות חמאת קקאו איכותית שתקבע את טעם השוקולד. המטרה העיקרית של הוספת חמאת קקאו לשוקולד היא דילול של השוקולד וקבלת ציפוי פציח, אותו אנחנו כל כך אוהבים.

מגנום פיסטוק ודובדבני אמרנה

מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • את הציפוי מכינים עם שוקולד מומס וחמאת קקאו. אל תוותרו על חמאת הקקאו כי זה מה שיזכיר לכם את המגנום הקנוי (תקראו למעלה מה זה חמאת קקאו ולמה מומלץ להשתמש בה).
  • את המגנומים הכנתי בטעם פיסטוק ודובדבני אמרנה, פיסטוק וגם חמאת בוטנים שזה שוס מטורף. את חמאת הבוטנים אני מכינה לבד בבית כי זה טעם אחר לחלוטין, כמובן שאפשר עם קנוייה.
  • מתכון לחלב מרוכז תמצאו כאן
  • את המתכון למחית פיסטוק תמצאו כאן
  • ואת המתכון לחמאת בוטנים תמצאו כאן

מצרכים להמון מגנומים

הערה: אם משתמשים במחיות קנויות ייתכנו שינויים בכמויות.

  • 460 גרם חלב מרוכז קר מאוד (אני מכינה ביתי)
  • 750 מ"ל שמנת מתוקה 38% (3 מיכלים)
  • 1 כפית מחית וניל
  • 4-5 כפות מחית פיסטוק ביתית
  • 3-4 כפות חמאת בוטנים ביתית
  • 3-4 כפות חמאת בוטנים (לזילוף במרכז המגנום)
  • דובדבני אמרנה

ציפוי למגנום פיסטוק

  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 60 גרם חמאת קקאו / 3 כפות שמן
  • 3 כפיות מחית פיסטוק ביתית

ציפוי למגנום חמאת בוטנים

  • 300 גרם שוקולד בלונדי שקדים / שוקולד חלב
  • 60 גרם חמאת קקאו / 3 כפות שמן

אופן הכנה

מכינים מגנומים: שמים בקערת המיקסר חלב מרוכז קר מאוד, שמנת מתוקה ומחית וניל ומקציפים למרקם יוגורט סמיך. מחלקים את הבלילה לשתי קערות. לקערה אחת מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים ולקערה השנייה מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים היטב. ממליצה לטעום את הבלילה ואם בא לכם טעם דומיננטי יותר של התוספות, פשוט שימו מהן עוד. קחו בחשבון שהבלילה הרבה יותר מתוקה כשהיא לפני הקפאה. אחרי הקפאה המתיקות מתאזנת.

מגנום פיסטוק: מוזגים את הבלילה של הפיסטוק לתבניות מגנום. אם רוצים – שמים בחלק מהמגנומים דובדבני אמרנה. לא שוכחים לנעוץ את המקלות ומעבירים למקפיא לכמה שעות טובות ומולץ לילה שלם עד שהמגנומים קפואים לחלוטין.

מגנום חמאת בוטנים: מוזגים לתבניות מעט מהבלילה, בעזרת שקית זילוף מזלפים לאורך המגנום חמאת בוטנים ומכסים בשכבה נוספת של הבלילה. מקפיאים כמה שעות טובות ומולץ לילה שלם.

ציפוי למגנום פיסטוק: ממסים במיקרוגל שוקולד וחמאת קקאו ומערבבים היטב לבלילה חלקה לחלוטין. מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים. אם תרצו צבע חזק יותר, תוסיפו עוד מעט מהמחית עד שתהיו מרוצים מהצבע. מעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה. מקררים מעט כדי לא להמיס את המגנומים. טובלים את המגנום בתוך הכוס ומוציאים מייד. המגנום חייב להיות מאוד קפוא כדי שלא יימס בשלב הטבילה. נפטרים מעודפי שוקולד ומניחים על נייר אפייה לכמה שניות. השוקולד מתייצב תוך כמה שניות. בעזרת כפית מזלפים פסים על השוקולד שכבר התייצב וזה יוצר את הקישוט. אחרי כמה שניות זה מתייצב ואז אפשר להחזיר למקפיא.

ציפוי למגנום חמאת בוטנים: ממסים יחד שוקולד בלונדי וחמאת קקאו ומעבירים לכוס גבוהה. מקררים מעט וטובלים את המגנומים. מניחים על נייר אפייה, השוקולד מתייצב תוך כמה שניות. בעזרת כפית מזלפים פסים על השוקולד שכבר התייצב וזה יוצר את הקישוט. אחרי כמה שניות זה מתייצב ואז אפשר להחזיר למקפיא.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • גלידת דובדבני אמרנה - ללא מכונת גלידה
    גלידת דובדבני אמרנה - ללא מכונת גלידה
  • עוגת שוקולד צ'יפס וגלידת וניל ביתית
    עוגת שוקולד צ'יפס וגלידת וניל ביתית
  • קסטה שוקולד חלב ווניל מושלמת
    קסטה שוקולד חלב ווניל מושלמת
  • סלט אסיאתי - ירקות ומקלוני אורז ברוטב חמאת בוטנים
    סלט אסיאתי - ירקות ומקלוני אורז ברוטב חמאת בוטנים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. תהילה הגב 19 באוגוסט 2021 בשעה 13:48

    מה אפשר לשים במקום מחית וניל?

    תודה ❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באוגוסט 2021 בשעה 20:52

      היי תהילה,
      את יכולה מקל וניל. לא לוותר על הווניל כי אין תחליף לטעם המושלם של וניל אמיתי.

  2. עדי הגב 28 ביולי 2021 בשעה 0:32

    אפשר להחליף את החמאה קקאו בשמן? והאם זה יחזיק לי ולא ימס מחוץ למקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביולי 2021 בשעה 12:00

      יי עדי,
      כתבתי שאפשר אבל התוצאה לא אותו דבר . לא יחזיק מחוץ למנקרר כמו חמאת קראו

  3. סיגל ברמר הגב 22 ביולי 2021 בשעה 8:56

    איזה מגנומים הורסים !!! מגרה בטרוף אלופה ❤😘

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביולי 2021 בשעה 11:39

      תודה אהובתי ♥

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס