יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בייגל אמריקאי
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » בייגל אמריקאי

בייגל אמריקאי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 3 במרץ 2018 10 תגובות

בייגל אמריקאי – מעין לחמניות אמריקאיות עם חור באמצע שהן מאפה מושלם שמתאים לארוחת בוקר או ערב. עם גבינת שמנת בטעמים זה מושלם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בייגל אמריקאי

הכנתי כבר כמה וכמה סוגים של בייגלס בחיים וכולם כולם יוצאים טעימים מאוד. כל בייגל יש לו את המרקם והטעם שלו אבל כולם באמת טעימים. בייגלה ירושלמי שכשהכנתי לראשונה התעלפתי מהטעם והמרקם המושלם שהיה לו, בייגלה רומני עם טעם נוסטלגי מטורף ועוד מעין בייגל ירושלמי עטוף בפיצוחים שגם היה טעים במיוחד ובייגלה פרמזן ממולא במוצרלה. אז כן, כולם טעימים, פשוט כל פעם תבחרו מתכון אחר ותכינו.

הפעם הכנתי בייגל אמריקאי ממתכון מעולה של מיקי שמו. נוביק כבר המון זמן מבקש שאכין לו בייגלס אמריקאים. הוא עוקב אחרי תכניות בישול ואפייה מחו"ל ומאוד מעניין אותו לטעום טעמים חדשים. אז אחרי שהיינו יחד בטיול ארוך באמסטרדם, טיול לפני הגיוס של נוביק (אלוהים, אני בחרדות מטורפות) וטעמנו שם כמעט כל דבר אפשרי, חזרנו והוא הזכיר לי להכין את הבייגלס האלה. מי שעוקב אחרי הבלוג בוודאי רואה פה לא מעט מתכונים של מיקי שמו. המתכונים שלו מדוייקים ומעולים וכשאני מכינה מתכון שלו, אני יודעת שייצא מעולה בוודאות.

הבייגלס האלה דורשים מעט התעסקות וזמן כי מכינים בצק מקדים כמה שעות לפני ואז מכינים את הבצק, מתפיחים שעה, מחלקים את הבצק לכדורים ושוב ממתינים רבע שעה כדי שיהיה אפשר ליצור נחשים מהבצק שמהם נכין את הבייגל, נתפיח שוב שעה ורק אז נאפה. מה ששונה בבייגלס האלה מכל השאר, הוא שהמרקם שלהם יוצא רך יותר משאר הבייגלס שהכנתי עד היום וזה למעשה הייחודיות של בייגלס אמריקאים (לדברי נוביק).

לא הייתי באמריקה ולא טעמתי את המקור, כך שאין לי דרך להשוות אבל אלו בהחלט טעימים ביותר ושווים את ההשקעה. תכינו ליד גבינת שמנת בטעם שאתם אוהבים, אפשר גם דגים מעושנים למי שאוהב או סלמון כבוש ואתם מסודרים.

בייגל אמריקאי

מצרכים לכמות של 12 בייגלס

לבצק מקדים  – מכינים 4 שעות מראש

  • ½ כפית שמרים יבשים
  • 2/3 כוס מים מהברז (160 מ"ל)
  • ½1 כוסות קמח (210 גרם) (רצוי קמח לחם אבל לא חובה)

לבצק בייגל

  • ½ ק"ג קמח (רצוי קמח לחם אבל לא חובה)
  • 1 כוס מים מהברז (240 מ"ל)
  • ½ כפית שמרים
  • 1 כפית גדושה מלח

לציפוי

  • 1 ביצה טרופה
  • מלח גס, שומשום, תערובת קצח וגרעיני חמנייה

להגשה

  • 200 גרם גבינת שמנת (אני מכינה לבד בבית)
  • שמיר קצוץ טרי (הכמות לפי הטעם)
  • מלח
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 2 מלפפונים קצוצים דק דק

אופן הכנה

  1. בצק מקדים: שמים בקערת המיקסר את השמרים והמים וממסים יחד. מוסיפים קמח ומערבלים כ- 2 דקות עד שנוצר בצק אחיד ודביק. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 4 שעות.
  2. הבצק לבייגלס: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים ומערבבים. מוסיפים את הבצק המקדים והמים ולשים 3 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד 7 דקות עד שמקבלים בצק אחיד ומעט קשה.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים עם ניילון נצמד. מניחים במקום חמים לשעה, עד להכפלת הנפח.
  4. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים במשקל של 85 גרם כל כדור, מכסים אותם ומניחים למנוחה של רבע שעה.
  5. יוצרים מכל כדור גליל באורך של כ- 25 – 30 ס"מ וסוגרים לבייגל, מהדקים היטב את נקודת החיבור.
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחקים של 5 ס"מ אחד מהשני ומתפיחים שעה.
  7. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  8. מברישים בביצה טרופה ומצפים בציפוי המועדף עליכם.
  9. אופים 12-15 דקות עד להזהבה.
  10. מגישים חמים עם גבינת שמנת שום שמיר.
  11. גבינת שמנת: מערבבים יחד את כל החומרים ומגישים ליד הבייגלס.

עוד כמה קטנות

  • הבייגלס נשארים טעימים גם כמה שעות אחרי האפייה בזכות הבצק המקדים, אבל אם רוצים שיישארו ממש טריים אפשר להקפיא ולחמם שוב כשרוצים לאכול.
  • אני מכינה גבינת שמנת בטעמים בבית – לגבינה בטעמים – פשוט לשים איזה טעמים שאוהבים כגון: זיתים, שום שמיר, בצק, חריפה (פפריקה) וכו'.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בייגלה מתוק
    בייגלה מתוק בזיגוג סירופ סוכר
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת
  • לחמניות שום במילוי מוצרלה
    לחמניות שום וגם במילוי מוצרלה
  • חמין מרוקאי בסיר מגנוס
    חמין מרוקאי עשיר שמכינים בסיר ברזל
בייגל אמריקאי בייגלס מיקי שמו

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. גיל הגב 17 ביולי 2023 בשעה 0:13

    כן כן, המקור הוא דבר אחר לגמרי… מבחוץ קרסטי, מבפנים דחוס-ספוגי, בעל נפח שקל לחצות אותו, והכי חשוב מדובר בביגל שטעמו רחוק מאוד מלהיות לחם\לחמנייה…

    הם מוסיפים לבלילת הבצק לתת טבעי.. למיכל ההרתחה [שלב לפני התנור] מוסיפים מולסה ולא סוכר חום.. כמו גם משפר בייגל, תוסף של חברה מקומית המאיצה את הפירוק של הגלוטן ויוצרת התקשות חיצונית..

    הבייגל האמריקאי עומד בפני עצמו.. מה שאנו הישראלים עושים הוא חיקוי טעים ואכיל, אך די רחוק מהמקור. מי שרוצה באמת לטעום את המקור בישראל – שייגש לטל בייגלס בתל אביב.. חנות הדגל שלהם במנהטן שירתה אותנו שנים.. בברכה, גיל

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 ביולי 2023 בשעה 7:27

      תודה רבה על המידע גיל

  2. נעה זלוטניק הגב 12 בינואר 2021 בשעה 18:54

    וואאווו יצא מושלם ברמות אחרות!!
    תודה רבה!
    המתכון מתאים גם לקמח כוסמין לבן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2021 בשעה 19:23

      איזה כייף נעה. כן כוסמין לבן זה אחד לאחד כמו קמח רגיל

  3. ריקי הגב 28 באפריל 2020 בשעה 16:06

    סליחה: שתי הבצקים יחד?

  4. ריקי הגב 28 באפריל 2020 בשעה 16:05

    האם מכינים את שתי ההתקנים יחד או שזה 2 אפשרויות לבצק?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באפריל 2020 בשעה 16:15

      תקראי טוב את המתכון מהתחלה ועד הסוף ואני בטוחה שתביני

    • זוהר הגב 30 בדצמבר 2021 בשעה 9:09

      תודה רבה על המתכון!
      למה לא מבשלים במים רותחים?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בדצמבר 2021 בשעה 9:40

        היי זוהר,
        כי זה בייגל אמריקאי ולא רומני

  5. סיגל ברמר הגב 4 במרץ 2018 בשעה 10:52

    טעים לי הביגל שלך !! מדמיינת את הביס עם גבינת השמנת מעדן!!

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס