יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!

עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 בינואר 2020 32 תגובות

עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם! יש לי ובכלל יש מלא גרסאות למגולגלות האלה וכולן טעימות ומוצלחות אבללל המתכון הזה באמת עולה על כולם. מהיום זה המתכון שלי למגולגלות עד להודעה חדשה 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!
עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם

כן, יש לי כבר מלאאאא מתכונים וגרסאות של העוגיות הכי פופולריות שיש – המגולגלות. יש מתכונים שאני אוהבת לשנות ולעשות בכל פעם עוד גרסה שלהן. כאלה הן המגולגלות, אני אוהבת להכין אותן כל פעם בגרסה אחרת וכולן טעימות. הבצק שלהן כל כך סלחן שאפשר לשחק ולשנות אותו ותמיד הוא ייצא טעים וטוב.

עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם

הנה כל המתכונים שלי למגולגלות:

  • מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
  • עוגיות מגולגלות עם פיצוחים
  • ממרח תמרים וגם עם קוקוס וריבה
  • תפוחים וקינמון
  • קוקוס וגנאש שוקולד
  • תמרים ואגוזים בריבוע
  • תמרים ואגוזים כשל”פ
  • עוגיות טבעוניות במלית תמרים
עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם

הפעם הכנתי בצק קצת שונה ממה שאני מכינה בדרך כלל. במקור כשדמיינתי את הבצק רציתי להכין אותו גם עם קמח שקדים וגם עם קמח רגיל. בפועל – שכחתי לשים קמח שקדים ושמתי את כל הכמות קמח רגיל. העוגיות יצאו טעימות ונימוחות בטירוף ועד להודעה חדשה, זה הבצק שלי למגולגלות. בפעם הבאה שאכין, אשים גם קמח שקדים ואז תרוויחו עוד מתכון למגולגלות שכנראה יהיו עם מילוי נוטלה.

עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם

עוגיות תמרים ופקאנים מגולגלות הכי טעימות בעולם!

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • הכמויות נמדדו עם כוסות מדידיה אוניברסליות. אם אין לכם כוסות – תקנו! יש היום בכל סופר או חנויות מתמחות באפייה וזה עולה שקלים בודדים.
  • את הבצק מכינים ידנית, אין צורך במיקסר או מעבד מזון, אין צורך לקרר אותו. פשוט מכינים בצק ועובדים איתו מייד.

מצרכים לבצק פריך- 3 רולדות פריכות

  • 200 גרם חמאה רכה (לפרווה – שמן קוקוס או נטורינה)
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38% (120 גרם) (לפרווה – קרם קוקוס)
  • 3 כפות אבקת סוכר (35 גרם)
  • 2 חלמונים גדולים
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כוסות קמח עוגיות (420 גרם)

למלית תמרים

  • 1 חבילת תמרים בוואקום (500 גרם)
  • 1/2 כוס מים
  • קורט מלח
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט ציפורן
  • 1/2 כפית הל טחון
  • 50 גרם חמאה רכה מאוד (לפרווה – שמן קוקוס)
  • לפיזור: 100 גרם פקאנים לא קלויים קצוצים גס

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות במצב טורבו.

בצק פריך: שמים בקערה חמאה, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, חלמונים ומלח ועם הידיים מערבבים את החומרים.

מוסיפים קמח ומערבבים לבצק אחיד. בשלב הזה לא מעבדים יותר מידי את הבצק אלא ממש 1/2 דקה, רק עד שהוא מתגבש לבצק אחיד ומוכן לעבודה.

מכינים את המלית: מחממים במיקרוגל תמרים ומים – בערך 1/2 דקה. מערבבים למחית חלקה. מוסיפים תבלינים וחמאה ומערבבים היטב למשחה חלקה.

הכנת העוגיות: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים.

מקמחים היטב משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק.

מורחים שליש מכמות המלית על כל שטח הבצק, מפזרים אגוזים קצוצים ומגלגלים לרולדה הדוקה. מכינים כך את שני חלקי הבצק האחרים.

מניחים את הרולדות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

פורסים עם סכין חדה לעוגיות אבל לא עד הסוף אלא רק מעין סימון כדי שיהיה לנו קל לחתוך לעוגיות אחרי האפייה.

אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.

מקררים ולפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת
  • בקלאווה אישית בתבנית מאפינס
    בקלאווה אישית שמכינים בתבנית מאפינס
  • לחם קסטן
    לחם לבן במרקם של ענן שאופים בתבנית קסטן
  • קרמבו ביס
    קרמבו ביס בטעם וניל וגם מוקה
מגולגלות עוגיות תמרים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

32 תגובות

  1. נחמי הגב 11 בדצמבר 2024 בשעה 10:29

    תודה על מתכון ברור ומוצלח!!
    האם במקום קרם קוקוס בבצק פרווה אפשר להוסיף נוזל קוקוס??
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בדצמבר 2024 בשעה 15:35

      שמחה לשמוע.
      קרם קוקוס ונוזל הם לא באותו מרקם אז לא

  2. קארין הגב 26 במרץ 2024 בשעה 11:16

    היי יהודית , ראשית תודה רבה על מתכונים מעולים. האם ניתן להקפיא לפני אפייה? אם כן , יש צורך בהפשרה טרם אפייה?
    תודה????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2024 בשעה 11:32

      בהחלט אפשר אבל אפשר גם אחרי אפייה ונשמר מעולה

  3. ליאור הגב 4 בדצמבר 2023 בשעה 7:24

    יצא מושלם! תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בדצמבר 2023 בשעה 19:34

      כייף לשמוע

  4. אבנר הגב 30 ביוני 2022 בשעה 10:56

    הכנתי היום מתוך שעמום, יצא טוב.
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2022 בשעה 14:32

      מהמם

  5. Sara הגב 12 ביוני 2022 בשעה 14:53

    יהודית העוגיות ניראות טעימות
    תודה על המתכון…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביוני 2022 בשעה 17:42

      באהבה

  6. נטלי הגב 17 בספטמבר 2021 בשעה 13:25

    היי, האם שובר בכוס מדידה הכוונה חד פעמים קרה? של 240 מ"ל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בספטמבר 2021 בשעה 20:33

      אצלי הכל במשקל או כוסות מדידה אוניברסליות

  7. נטלי הגב 17 בספטמבר 2021 בשעה 13:23

    היי, כמה גרם תמרים צריך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בספטמבר 2021 בשעה 20:32

      היי נטלי
      500 גרם

  8. הדר הגב 19 בינואר 2021 בשעה 22:40

    היי,
    כתבת שיש מתכון עם קמח שקדים ונוטלה.
    היכן הוא?
    הדר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בינואר 2021 בשעה 8:48

      היי הדר,
      כתבתי שרציתי להכין עם שקדים

      • הדר הגב 20 בינואר 2021 בשעה 16:59

        היי,
        כתבת:
        "בפעם הבאה שאכין, אשים גם קמח שקדים ואז תרוויחו עוד מתכון למגולגלות שכנראה יהיו עם מילוי נוטלה."

        כנראה עדיין לא הכנת כי לא מצאתי מתכון כזה. בכל אופן, זה נשמע מופלא ומקווה מאוד שתכיני 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בינואר 2021 בשעה 20:11

          היי הדר,
          אני אכין בקרוב

  9. מיכל הגב 16 בינואר 2020 בשעה 17:18

    האם זה נכון שזה ללא אבקת אפייה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2020 בשעה 17:19

      נכון מאוד מיכל

  10. יפית הגב 13 בינואר 2020 בשעה 16:46

    האם ניתן להחליף לקמח כוסמין?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2020 בשעה 20:32

      היי יפית. כן, אותו יחס בדיוק

  11. מיטל הגב 13 בינואר 2020 בשעה 10:43

    לא צריך "קמח עוגיות".. זה סתם מיותר קמח לבן רגיל.. זה בסך הכל בצק פריך 1, 2, 3.. הכי בסיסי הכי פשוט.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2020 בשעה 14:31

      היי מיטל,

      אם לא ניסית, את לא יכולה לדעת.
      כן יש הבדל עצום ואני כן מאוד ממליצה. זה אגב ממש לא פרסומת אם מזה את חוששת. אני לחלוטין קונה ומשתמשת בזה לעוגיות. אני בבלוג שלי ממליצה על מוצרים שאני מחליטה שהם נכונים. בבלוג שלך, אם יש לך כזה תמליצי או אל תמליצי על מה שנראה לך.
      יום נפלא!

  12. אפרת הגב 12 בינואר 2020 בשעה 17:42

    הי יהודית
    שתי שאלות-
    מה זה קמח עוגיות? באיזו חברה את משתמשת
    והחלמונים – ביצה גודל l זה בסדר??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2020 בשעה 7:38

      היי אפרת,

      לשטיבל ולעוד חברות יש קמחים ייעודיים לכל מטרה. יש לשטיבל גם קמח עוגיות שהוא דל בגלוטן ומתאים לעוגיות שצריכות להיות פריכות.
      חלמונים לארג' זה מצויין

  13. פזית הגב 12 בינואר 2020 בשעה 16:03

    היי,
    אפשר עם ממרח תמרים במילוי?
    אם כן- בלי חמאה,נכון?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2020 בשעה 7:37

      היי פזית
      אפשר ממרח תמרים ואז לוותר על המים והחמאה. לשים רק תבלינים ואגוזים

  14. נירה הגב 12 בינואר 2020 בשעה 6:34

    שלום עהודית
    ראשית, תודה רבה על מתכונים מעולים.
    בפרק המרת מידות, לא מצאתי המרת 200 גרם חמאה לשמן קוקוס…
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2020 בשעה 7:09

      היי נירה,

      שמן קוקוס וחמאה זו המרה של אחד לאחד. כלומר – 200 גרם חמאה=200 גרם שמן קוקוס

  15. יעל הגב 11 בינואר 2020 בשעה 20:39

    נראה נפלא! יש לך הצעה איך ניתן להכין עם מילוי שוקולד/נוטלה (אבל בלי קוקוס)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בינואר 2020 בשעה 21:01

      היי יעל,

      תהיה גרסה של נוטלה בקרוב

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס