יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
עוגת קינמון ושקדים בחושה הכי רכה בעולם
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת קינמון ושקדים בחושה הכי רכה בעולם

עוגת קינמון ושקדים בחושה הכי רכה בעולם

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 18 ביוני 2025 30 תגובות

אחת העוגות הכי טעימות שלא שורדת אפילו יום אחד! הריח שמתפשט בבית כשהיא בתנור הוא מטורף והרכות שלה זה משהו שחייבים לטעום כדי להבין. אז אם גם אתם חובבים קינמון – זאת העוגה שלכם לכל ימות השבוע ובמיוחד לשבת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת קינמון ושקדים בחושה הכי רכה בעולם

אם גם אתם אוהבים קינמון אני בטוחה שתתאהבו בעוגה הזאת ותכינו אותה בלי סוף. היא הכי רכה שבעולם והריח והטעם שלה ממכרים. היא מזכירה את הסינבון שכולנו כל כך אוהבים רק הרבה יותר פשוטה להכנה כי הכל קורה במיקסר יחד וכשמוזגים את העוגה יוצרים פשוט שבילים של קינמון וסוכר שמזכירים במראה ובטעם את שבלולי הקינמון הממכרים.



עוגת קינמון ושקדים בחושה הכי רכה בעולם

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • העוגה נשמרת מחוץ למקרר 3 ימים. אפשר לשמור בכלי אטום במקרר עד שבוע.
  • תבנית מרובעת מעולה שמתאימה לכל העוגות הבחושות שלי מזמינים פה באתר של מגנוס בהנחה מיוחדת בהזנת קוד קופון: יהודית

מצרכים לתבנית מרובעת בגודל 24 ס"מ

  • 4 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 1/4 כפית מלח (1.25 גרם)
  • 3/4 כוס שמן (150 גרם)
  • 1 כוס קמח שקדים (100 גרם)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים (120 גרם)
  • 1.5 כוסות קמח רגיל (210 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

לתערובת קינמון

  • 1/3 כוס סוכר חום כהה (80 גרם)
  • 1 כף קינמון (10 גרם)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות על חום סטטי. שמים בקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים 8-10 דקות עד שמתקבלת בלילה תפוחה ובהירה מאוד. מוזגים את השמן בזרם דק ועל דפנות קערת המיקסר ומערבלים דקה. עוצרים את המיקסר ומוסיפים קמח שקדים, מיץ תפוזים, קמח ואבקת אפייה ומערבלים חצי דקה ממש רק כדי לאחד את החומרים באופן ראשוני. עוצרים את פעולת המיקסר ומערבבים בעדינות עם מרית רק כדי לאחד את החומרים כמו שצריך. בקערית מערבבים יחד סוכר וקינמון. משמנים תבנית אפייה ומוזגים חצי מכמות הבלילה. בעזרת כף מפזרים חצי מכמות תערובת הסוכר וקינמון על כל שטח העוגה, מוזגים בעדינות את שארית בלילת העוגה על כל שטח התבנית ומפזרים את החצי השני של תערובת הקינמון מעל העוגה. בעזרת שיפוד עץ יוצרים צורת שייש. טופחים כמה פעמים על השייש כדי לשחרר בועות אוויר ואופים כ – 35-40 דקות (שימו לב שכל תנור אופה אחרת אז זהירות לא לייבש את העוגה) בודקים עם קיסם במרכז העוגה וכשהיא מוכנה מוציאים, מקררים וחותכים לקוביות בגודל הרצוי. העוגה נשמרת בקיץ עד 3 ימים מחוץ למקרר אבל אצלנו היא לא שורדת אפילו יום.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שקדים ופטל
    עוגה בחושה עם שקדים ופטל מהירת הכנה
  • עוגת שכבות שוקולד וקפה
    עוגת שכבות שוקולד וקפה מרשימה וקלה להכנה
  • עוגת גבינה עם קרמל מלוח
    עוגת גבינה קלה להכנה עם קרמל מלוח ושערות קדאיף
  • עוגת גבינה בתבנית מגנוס
    עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. יותם הגב 27 ביוני 2025 בשעה 22:20

    יש איך להפוך לטבעוני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2025 בשעה 0:22

      אין לי מושג בתחליפים טבעוניים לביצים

  2. לילי הגב 27 ביוני 2025 בשעה 19:34

    מה שמושלם בעוגה הזו, חוץ מהטעם, זה שהיא כל כך קלה להכנה! לתערובת של הקינמון העזתי להכניס פקאן טחון. כולם נהנו מאוד, וילדה אחת שאוהבת רק שוקולד, ביקשה לקחת את העוגה הביתה 3>

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2025 בשעה 0:22

      וואוו איזה כייף שאהבתם והשדרוג מהמם

  3. ענת הגב 27 ביוני 2025 בשעה 16:22

    אפשר במקום קמח רגיל קמח ללא גלוטן וכמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2025 בשעה 0:21

      אני מניחה שאפשר קמח ללא גלוטן באותה כמות. ממליצה על קמח כרגיל

  4. עפרה הגב 26 ביוני 2025 בשעה 8:11

    עוגה טעימה מאוד!! ממליצה בחום!! רכה ועם קנאץ'
    עשיתי עם קמח כוסמין לבן וסוכר חום, יצא ממש רך וטעים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2025 בשעה 0:20

      תודה יקירה כייף לשמוע

  5. חוה הגב 22 ביוני 2025 בשעה 10:53

    עוגה מעולההה!!!
    הכי טובה שהכנתי👌

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביוני 2025 בשעה 19:29

      וואו איזה כייף לשמוע

  6. אסנת הגב 19 ביוני 2025 בשעה 22:37

    אפשר קמח לבן רגל במקום שקדים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 22:40

      לא. קמח רגיל הוא לא תחליף לקמח שקדים

  7. אוזן הגב 19 ביוני 2025 בשעה 21:29

    אפשר בתבנית עגולה .איזה הגודל. אין לי תבנית מרובעת.יש לי מלבן.אני אזמין בהזדמנות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 21:32

      תבנית בקוטר 24. לא משנה הצורה

  8. רינה הגב 19 ביוני 2025 בשעה 17:29

    אפשר חצי כוס חלב או חצי כוס מים, במקום חצי כוס מיץ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 19:15

      למה?? תפוזים הכי מתאים בטעם. מים יהיה תפל. חלב אפשרי.הכי טעים תפוזים

  9. ורד הגב 19 ביוני 2025 בשעה 12:39

    אפשר להחליף קמח שקדים בשקדים טחונים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 14:12

      זה אותו דבר בדיוק אז כן

    • עפרה הגב 25 ביוני 2025 בשעה 15:20

      אפשר במקום קמח לבן עוד קמח שקדים?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 ביוני 2025 בשעה 8:03

        לא כי קמח שקדים זה לא תחליף לקמח רגיל

  10. שרה בכר הגב 19 ביוני 2025 בשעה 12:09

    מה עם מחצית תערובת הקינמון,
    לא מצויין מה החאנ

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 14:12

      תיקנתי במתכון

  11. ורד הגב 19 ביוני 2025 בשעה 10:17

    לא צויין מה לגבי יתרת מחצית תערובת הסוכר והקינמון,
    לאן היא נכנסת….

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 14:11

      תיקנתי במתכון. תודה רבה

  12. רחל סויסה הגב 19 ביוני 2025 בשעה 3:12

    אפשר תבנית זכוכית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 8:19

      עקרונית כן אבל אולי זמני האפיה יהיו מעט שונים בגלל הולכת חום שונה

  13. שרה הגב 18 ביוני 2025 בשעה 21:17

    אפשר קמח מלא, כוסמין??
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 8:19

      כוסמין כן מלא אין לי מושג

  14. מלכה קסיס הגב 18 ביוני 2025 בשעה 20:25

    חום תחתון ועליון? טורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2025 בשעה 8:19

      עליון תחתון. אם צריך טורבו אני מציינת במתכון

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.