יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים

בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 22 בדצמבר 2021 16 תגובות

הפוסט נכתב לראשונה בשנת 2013 ועודכן.

אם יש משהו שממש, אבל ממש קשה לי לעמוד בפניו זה עוגות גבינה. כל עוגות הגבינה לא משנה איזה. אני פשוט מתה על עוגות גבינה וחורצ`ק  (האמצעי) יצא בדיוק כמוני, מת על עוגות גבינה מכל הסוגים. הפייבוריטיות שלו זה עוגת גבינה אפוייה, עוגת גבינה חמה וגביניות . אז היום לרגל חזרתו מהבסיס הכנתי לו עוגות שמרים במלית גבינה וכיוון שאני שונאת להקפיא מאפים פקדתי עליו לגמור את שתי העוגות הענקיות האלה בשישי שבת. כמובן שהוא גיחך לו "זאת הבעייה? את רצינית?" ותוך כדי שאנחנו עומדים ומדברים נעלמה לה חצי עוגה.

את הבצק לצמות השמרים האלו אני מכינה כבר שנים על גבי שנים. הבצק קל יחסית להכנה ומדהים בטעמו. למעשה זה בצק שמרים עלים שלא עובר התפחה, מתפיחים רק את העוגה לפני האפייה. הוא מתאים לכל סוגי המליות: פרג, תפוחים, גבינה ועוד. אפשר להכין ממנו עוגות גדולות או עוגות אישיות, כל אחד לפי טעמו ורצונו.

בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • את הבצק הזה לא מתפיחים כמו בצק שמרים רגיל אלא רק את העוגות הסופיות לפני האפייה.
  • מתקבל בצק עם עלים עדינים טעים בטירוף שניתן למלא בכל מלית שאוהבים.
  • ניתן להקפיא את העוגות המוכנות עד חודש ואז לחמם בתנור כשהן עטופות בנייר אפייה ומעל נייר כסף כדי להחזיר להן את הטריות.

מצרכים לבצק: מתקבלות 3 עוגות

  • 560 גרם קמח
  • 11 גרם שמרים יבשים
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 80 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כף תמצית וניל אמיתי
  • קליפת לימון מגוררת מלימון שלם
  • 200 גרם חלב קר
  • 100 גר` חמאה רכה
  • 1/4 כפית מלח
  • 210 גרם חמאה רכה למריחה על הבצק

מלית גבינה

  • 750 גרם גבינה לבנה 5% מסוננת מנוזלים או כל גבינה יבשה אחרת ואז אין צורך לסנן (טבורוג, כנען, גבינת שמנת וכו')
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ביצה גדולה
  • 20 גרם קורנפלור
  • 20 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • קליפה מגוררת מלימון שלם
  • 1/2 כוס צימוקים שהושרו חצי שעה במים רותחים (זה משאיר את הצימוקים רכים גם לאחר האפייה).
  • 30 גרם חמאה מומסת

סירופ

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון

אופן הכנה:

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה קמח, שמרים, סוכר, ביצים, תמצית וניל וגרידת לימון ומתחילים ללוש על מהירות נמוכה.

מוסיפים חלב בהדרגה ותוך כדי לישה ולשים 7 דקות.

מוסיפים 100 גרם חמאה כף אחרי כף וגם את המלח ולשים עוד כמה דקות עד שהחמאה נטמעת בבצק ומתקבל בצק רך וגמיש.

מעבירים את הבצק לקערה , מכסים ונותנים לו מנוחה של 20 דקות.

מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים במשקל 350 גרם כל חלק.

מחלקים גם את החמאה לשלושה חלקים במשקל 70 גרם כל חלק.

מרדדים חלק אחד של הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס"מ ומורחים את כל שטח הבצק בחמאה. מקפלים כמו בתמונות למטה. מכינים גם את שני חלקי הבצק האחרים. מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל – 10-15 דקות, המטרה היא שהחמאה תתגבש כך שנוכל לרדד ולקפל שוב.

חוזרים על פעולת הרידוד והקיפול פעם נוספת והבצק מוכן למילוי.

הערה 1: מהשלב הזה – ניתן לשמור את הבצק במקרר למשך כמה ימים כשהוא עטוף בניילון נצמד או להקפיא אותו למשך חודשיים.

הערה 2: את הבצק הזה לא מתפיחים לאחר הכנתו אלא רק את המאפים המוכנים לפני אפייתם.

מכינים מלית גבינה: מערבבים את כל החומרים ושמים במקרר חצי שעה להתייצבות.

מעצבים ומתפיחים: מקמחים משטח עבודה ומרדדים חלק אחד של הבצק למלבן בגודל 20*30 ס"מ. חותכים את שולי מלבן הבצק משני הצדדים לפסים בעובי 3 ס"מ ובאורך 6 ס"מ, מניחים במרכז לאורך הבצק את הגבינה כך שתתפוס רוחב של 8 ס"מ, ומקפלים פס מימין ופס משמאל כמו שתי וערב.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומתפיחים במקום חמים למשך 45 דקות.

מורחים בביצה טרופה ואופים בחום של 165 מעלות בערך חצי שעה או עד שמקבלים צבע זהוב יפה.

מכינים סירופ: מבשלים את הסוכר והמים על אש בינונית 10 דק` או עד שמסמיך מעט. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות.

מורחים עם מברשת סירופ קר על העוגה החמה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • מילפיי פיסטוק ומסקרפונה (מבצק עלים ביתי)
    מילפיי פיסטוק ומסקרפונה (מבצק עלים ביתי)
  • חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
    חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
  • קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
    קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
בצק שמרים עלים בצק שמרים עם גבינה גבינה מתוקה עוגות גבינה צימוקים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. דניאל הגב 17 ביוני 2022 בשעה 21:53

    יצאה מעולה, תודה!!

  2. רעות הגב 27 בינואר 2022 בשעה 18:33

    היי, כמות המילוי גם היא עבור 3 עוגות? תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בינואר 2022 בשעה 8:07

      עונה גם פה. כן, לשלוש עוגות

  3. Ronit הגב 2 בינואר 2022 בשעה 20:56

    אתמול עשיתי את העוגה בצק סוף רק המילוי יצא פיות יציב למרות שסיננתי את הטוב טעם והריקוטה הוספתי עוד 2 כפות פודינג.
    שאלה נוספת האם אפית בתבנית או רק על תבנית תנור.
    תודה על מתכונים טעימים ומוצלחים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בינואר 2022 בשעה 10:44

      היי רונית,
      אין צורך לסנן טוב טעם או ריקוטה אלא רק אם משתמשים בגבינה רגילה שהיא לא יבשה. המלית אמורה להתייצב בזכות הביצים שיש במלית.
      אפיתי בתבנית אינגליש קייק

  4. ליטל הגב 7 במאי 2019 בשעה 12:46

    היי יש כמה דברים שלא הבנתי
    החמאה לקיפול שמעם בחוץ שיתרכך או במיקרו כדי שיהיה קל למריחה?
    בשלב הקיפול שמורחים חמאה רק בקיפול הראשון מורחים את ה200 גרם חמאה או גם בקיפול השני שמים חלק מהחמאה?
    ומה זאת אומרת לקפל כמו שמיכה? קיפול מעטפה? ימין לאמצע ושמאל מעליו?
    תודה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2019 בשעה 21:45

      היי ליטל, זה פוסט מאוד מאוד ישן. זה בצק שמרים עלים מאולתר ולכן זה ההסבר.

      תסתכלי פה בלינק.אותו בצק, פוסט חדש יותר https://www.yehudit-aviv.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%93%D7%A3-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/

      • ליטל הגב 9 במאי 2019 בשעה 18:29

        תודה?

  5. הודי הגב 9 בינואר 2019 בשעה 20:49

    תודה רבה!!
    מקווה בעז"ה לתוצאות טובות ויפות (אולי, אולי כמו שלך…. :-))

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2019 בשעה 21:50

      למה לא חמאה? מאיזה טעמים?

  6. הודי הגב 9 בינואר 2019 בשעה 18:01

    הי יהודית.
    חייבת לציין שמרגע שגיליתי אותך, אני פשוט מכורה. הכל מדהים!
    והעוגה הזו…. חלום שמתגשם!!!!
    הדבר הראשון שעשיתי אחרי שראיתי את המתכון זה לראות אם יש לי את כל המצרכים ו— קדימה לעבודה!
    נצמדתי מאוד למצרכים ולהוראות, האמת, בעצם, במקום חמאה בתוך הבצק שמתי שמן קוקוס, עשיתי כבר הרבה מתכונים עם החלופה הזו והם מאוד הצליחו לי.
    הבעיה היא, שבבצק הזה, הוא נהיה לי צמיגי ולא כ"כ התגבש לי לבצק אלא נהיה בצק עם המון קרעים צמיגיים.
    היכן נראה לך שנכשלתי?

    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2019 בשעה 18:03

      היי הודי יקרה. אני שמחה מאודדד שאת אוהבת. לא הבנתי היכן שמת את שמן הקוקוס? באיזה שלב? של הקיפולים?

      • הודי הגב 9 בינואר 2019 בשעה 19:41

        שמתי את שמן הקוקוס בתוך הבצק, בעיבוד שלו. יחד עם המלח (במקום 100 גר' חמאה)

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2019 בשעה 19:53

          האמת שלא אמורה להיות בעייה. גם אני משתמשת בשמן קוקוס במקום חמאה בהרבה מקרים. לא יודעת מה התפקשש. זה מוזר. שמת לקראת הסוף או מהתחלה.

          • הודי 9 בינואר 2019 בשעה 20:19

            שמתי בסוף ,בדיוק כמו ההוראות של החמאה…
            אחרי שאיכשהו הוא נהיה לי גוש, מרחתי את החמאה של הקיפולים (נטורינה, לצורך הבריאות, אני לא משתמשת במרגרינה/ חמאה), אבל בגלל הקרעים זה יצא מכל החורים, שמתי את זה הרבה זמן במקרר כדי שיהיה טוב…
            האם כדאי לי לפתוח את זה עם קמח?
            מה את מציעה לי לעשות עכשיו?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 9 בינואר 2019 בשעה 20:42

            כן תפתחי עם קמח. ועדיף שתשאירי אותו אפילו לילה שלם במקרר שיתקרר היטב.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס