יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק

עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 1 בנובמבר 2018 6 תגובות

עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק. עוגה מורכבת מעט להכנה אבל שווה כל מאמץ והשקעה. יפהפייה ומרשימה. טעימה מאוד ומיוחדת עם שילוב טעמים של קוקוס ופיסטוק

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק

זה שאני מכורה לקוקוס זה כבר ידוע אבל בשנים האחרונות התמכרתי גם לקינוחי פיסטוק ואני ממש לא חובבת פסטוקים כפיצוחים. הצבע הירקרק המטריף יחד עם הטעם הקלוי שמשתלב בול בקינוחים הוא אחד הדברים הטעימים. אני לא קונה מחית פיסטוק אלא מכינה אותה לבד וכנראה שזה סוד הטעם ומבחינתי גם הצבע. אני לא סובלת צבעים זרחניים ולא טבעיים באוכל שלי. עוגות, יפות ככל שיהיו שנעשות עם צבעי מאכל לא עולים אצלי על הצלחת ובטח לא נכנסים לקיבה שלי. אני נגד מוחלט ובלתי מתפשר לצבעי מאכל. לטבע יש את הצבעים הכי יפים בעולם אז למה לקלקל אותם ולזרחן (מהמילה זרחני) אותם??

את העוגה הזו הכנתי ליומולדת של קסם החמוד והמהמם. קסם הוא חבר ילדות של חורצ'ק, הבן האמצעי שלי והוא בן בית אצלנו. לפני כמה חודשים הבטחתי לו שאכין לו איזה עוגה שיבחר. ביקשתי רק שיגיד לי איזה טעמים הוא רוצה בעוגה ולשמחתי הרבה קסם בחר בדיוק את הטעמים שאני אוהבת, אבל שמעולם לא שילבתי יחד. סקרן אותי מאוד איך ייצא השילוב בין קוקוס לפיסטוק, אבל אם אני כאן כותבת את המתכון אז אתם בטח מבינים שזה יצא טעיםםםם מאוד. אני מתה על הצבעים הירקרקים העדינים האלה ואגב, ככל שהפיסטוקים ירוקים יותר, כך המחית תהיה ירוקה יותר.

רק לפני שאני מתחילה עם המתכון, אם בא לכם כנסו לראות מה הכנתי כבר עם מחית פיסטוק: טירמיסו קלאסי ופיסטוק הורס במיוחד, טארט מסקרפונה וניל ופיסטוק טעימה בטירוף וכל כך יפה, גלידת פיסטוק תוצרת בית שמכינים ללא מכונה ועוגת מוס פיסטוק, מוס וניל וקפה מורכבת להכנה אבל אחת הטעימות שהכנתי.

עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק

לפני שמתחילים:

  1. אני משתמשת רק במחית פיסטוק שאני מכינה בעצמי. במידה ושמים מחית פיסטוק קנויה – שמים פחות ממה שכתוב במתכון כדי לקבל צבע עדין ולא זרחני מידי.
  2. את המוס קוקוס הכנתי מהעוגה הזו שאני מטורפת עליה, רק הכנתי חצי כמות.
  3. אם רוצים שוליים חלקים כמו בתמונות, מניחים שקף לעוגות מסביב לדפנות התבנית/רינג
  4. אני הכנתי את העוגה ברינג בקוטר 20 ס"מ ובגובה 10 ס"מ. אם אין לכם את הגדלים האלו, אפשר להכין בתבנית גדולה יותר, רק קחו בחשבון שהעוגה תצא יותר נמוכה.

מצרכים לעוגה בקוטר 20 ס"מ  ובגובה 10 ס"מ.

 לבסיס

  • 250 גרם עוגיות פתיבר
  • 50 גרם פיסטוקים קלויים קלופים
  • 150 גרם חמאה מומסת

למוס קוקוס

  • 4 גרם ג’לטין
  • 20 מ"ל מים
  • 150 מ”ל קרם קוקוס
  • ¼ כוס סוכר
  • ½ כפית מחית וניל
  • 75 מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן
  • 2  חלמונים
  • 125 גרם שוקולד לבן
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן
  • ½ כוס פתיתי קוקוס

למוס פיסטוק

  • 1 מיכל שמנת חמוצה קטנה (100 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן (250 גרם)
  • 1 גבינת מסקרפונה (250 גרם)
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1/3 כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3-4 כפות מחית פיסטוק (אם משתמשים במחית קנויה שמים פחות כדי לא לקבל צבע חזק מידי)
  • חופן פיסטוקי קלויים קצוצים גס

לציפוי

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 כף מחית פיסטוק

לקישוט – עוגיית קוקוס

  • 2 חלבונים
  • 75 גרם אבקת סוכר
  • 65 גרם פתיתי קוקוס
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה

  1. הבסיס: שמים במעבד מזון עוגיות חמאה, פיסטוקים וחמאה מומסת וטוחנים לקבלת פירורים לחים.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומהדקים אליה את העוגיות שישמשו כבסיס לעוגה.
  3. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את הבסיס 5-7 דקות רק עד להזהבה קלה.
  4. מוציאים את התבנית מהתנור, מקררים היטב ומסדרים שקף לעוגות מסביב לדפנות התבנית.
  5. מוס קוקוס: שמים את הג’לטין בקערית קטנה עם המים ומערבבים היטב. ממתינים 10-15 דקות .(בינתיים ממשיכים להכין את המוס).
  6. שמים בקלחת על אש בינונית קרם קוקוס, סוכר, מחית וניל ו – 75 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה.
  7. בקערית נפרדת שמים את החלמונים, טורפים אותם עם מעט מהנוזל החם (השוואת טמפרטורה). חוזרים על פעולת השוואת הטמפרטורה עוד פעמיים (מוסיפים מעט נוזל חם וטורפים עם החלמונים).
  8. מחזירים את תערובת החלמונים לסיר שעל הגז ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה מעט, 82 מעלות למי שיש מדחום. (זה קורה ממש מהר ואין צורך להסמיך מידי. לתערובת נכנס גם ג’לטין שימשיך את פעולת ההסמכה).
  9. יוצקים את הנוזל החם על גבי השוקולד הלבן (רצוי דרך מסננת) ומערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
  10. מוסיפים את הג’לטין לנוזל החם ומערבבים היטב.
  11. מקררים היטב במקרר.
  12. מקציפים 200 מ”ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט (הקצפה חלקית) ומקפלים לתוך בסיס המוס קוקוס.
  13. מוסיפים את פתיתי הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד.
  14. מוזגים את מוס הקוקוס על בסיס העוגיות האפוי ומכניסים למקפיא לחצי שעה לפחות או עד שהמוס די יציב.
  15. מוס פיסטוק:  שמים יחד בקערת המיקסר שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה ואבקת סוכר ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עוד חצי דקה.
  16. ממסים במיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים של חצי דקה וערבוב כל פעם עד שהוא נמס. מעבירים כמה כפות מהקרם שהקצפנו לקערית השוקולד ומערבבים היטב (השוואת מרקמים וטמפרטורה), מחזירים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר עם הקרם שהקצפנו. מוסיפים גם את מחית הפיסטוק ומקציפים עוד כ – 2 דקות עד שהתערובת מתאחדת ומסמיכה מעט.
  17. מוזגים את מוס הפיסטוק על מוס הקוקוס שהתייצב מעט במקפיא , מיישירם ומחזירים למקפיא לכמה שעות טובות ורצוי לילה, עד שהמוס קפוא לחלוטין.
  18. ציפוי: ממסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של חצי דקה וערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי. מערבבים לתוך השוקולד מחית פיסטוק. מוזגים את השוקולד למרכז העוגה ועם כף, בתנועות מעגליות מורחים את השוקולד על כל העוגה ומאפשרים לו לנזול מעט לצדדים.
  19. עוגיות קוקוס: שמים בקערה את החלבונים ובעזרת מטרפה ידנית מקציפים אותם קלות. מוסיפים את הסוכר ופתיתי הקוקוס ומערבבים. מוסיפים גם את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
  20. מורחים את התערובת באופן שווה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות על מצב טורבו כ- 3 -4  דקות עד שהעוגייה מזהיבה ונראית יבשה. מקררים היטב וטוחנים במעבד מזון לפירורים גסים. מקשטים עם הקוקוס מסביב לעוגה. מפזרים על עוגיית הקוקוס עוד פיסטוקים קצוצים.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • מילפיי קוקוס ומוס שוקולד חלב (ללא גלוטן)
    מילפיי קוקוס ומוס שוקולד חלב (ללא גלוטן)
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
    מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
מוס עוגות מוס פיסטוק קוקוס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. דבורה הגב 2 במאי 2021 בשעה 10:16

    היי יהודית
    גם אני כמו דנה הכנתי את העוגה ורציתי לומר לך ש-50 גר חמאה לא יחזיק 250גר פתיבר אין מצב כשפרסתי את העוגה כל הפתיבר מתפורר ואני עוד הוספתי חמאה לתשומת ליבך אנא תקני את המתכון לאחרים
    תודה ויום נפלא! ❣

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במאי 2021 בשעה 12:23

      היי דבורה,
      לאחר בדיקה נוספת, זו לגמרי טעות שלי. זה 150 גרם חמאה. ה – 1 נשמט בטעות.
      תוקן. תודה על תשומת הלב וסליחה

  2. דנית הגב 29 בספטמבר 2019 בשעה 13:07

    כרגע אני בשלב הרכבת העוגה וכשהוצאתי את החלק הראשון המקפיא חלק ממנו נזל מהרינג. גם הבסיס מתפורר , 50 גרם חמאה לא החזיק 250 גרם פתי בר. הוספתי עוד 80 גרם חמאה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2019 בשעה 14:49

      אולי משהו לא עבד לך עם הג'לטין? אולי הרתחת אותו?

  3. אבי הגב 16 באפריל 2019 בשעה 12:08

    היי,
    איך אפשר להפוך אותה לפרווה אם בכלל ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באפריל 2019 בשעה 14:10

      היי אבי,

      יותר מידי מורכב

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס