יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
גבינת מסקרפונה ביתית
ראשי » כל מיני » גבינת מסקרפונה ביתית

גבינת מסקרפונה ביתית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 ביולי 2018 16 תגובות

גבינת  מסקרפונה היא גבינה איטלקית עם אחוזי שומן מאוד גבוהים וזו הסיבה שהיא פתרון מושלם להכנת קרמים וקצפות יציבות בלי ג'לטין בכלל. הכנת הגבינה בבית לא דורשת שום אמצעים מיוחדים והיא קלה ופשוטה להכנה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גבינת מסקרפונה ביתית

אם יש משהו שאני הכי אוהבת זה להכין הכל לבד בבית. גם אם לפעמים זה לא כזה כדאי או משתלם, אני חייבת להתנסות ולדעת שאני יכולה להכין אם רק ארצה. גבינת  מסקרפונה היא גבינה איטלקית עם אחוזי שומן מאוד גבוהים וזו הסיבה שהיא פתרון מושלם להכנת קרמים וקצפות יציבות בלי ג'לטין בכלל.  לא שיש לי בעייה עם ג'לטין, אני אפילו מאוד מסתדרת איתו ואם משתמשים בו בכמות הנכונה הוא כמעט לא מורגש והעוגות יציבות וטעימות מאוד. אבל אם רוצים עוגה טעימה ובלי הרבה התעסקויות, מסקרפונה זה הפתרון. לאחרונה אני משתמשת המון במסקרפונה ואני מוצאת שזה הכי נוח לי וטעים. הכנתי בשבועות את הטארט מסקרפונה וניל ופיסטוק שיצאה הורסת, בשבוע שעבר הכנתי עוגות שמרים שמילאתי במסקרפונה, הכנתי בלינצ'סים עם מסקרפונה ותותים, טארט טירמיסו וקפה, טירמיסו פיסטוק והיד עוד נטויה.

גבינת מסקרפונה היא מאוד פשוטה וקלה להכנה ולא דורשת אמצעים או חומרים מיוחדים. אחרי ששוטטתי ברשת וראיתי כל מיני מתכונים, החלטתי להכין את המסקרפונה מהבלוג של ענבל, פיית העוגיות. יצאה מסקרפונה מעולה ולמחרת הכנתי ממנה מילפיי עם קרם פירות יער. מכמות של 500 מ"ל שמנת מתוקה קיבלתי 250 גרם מסקרפונה. זה כל כך קל ופשוט להכנה שזה ממש מצחיק. סה"כ מחממים את השמנת בערך 15 דקות כלי עם מים רותחים, מקררים ומעבירים לבד חיתול ל – 24 שעות במקרר. בהתחלה זה נראה נוזלי, כאילו לעולם לא תצא מזה מסקרפונה, אבל אחרי 24 שעות במקרר זה קורה.

גבינת מסקרפונה ביתית

חומרים לכמות של 250 גרם מסקרפונה

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • בד חיתול מקופל לארבע
  • סיר גדול שטוח עם מים בגובה 2 ס"מ
  • סיר קטן לחימום השמנת
  • מדחום (לא חובה אבל רצוי)

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה את הסיר הגדול עם המים, מנמיכים את הלהבה ומניחים בתוך הסיר את הסיר הקטן עם השמנת המתוקה.
  2. מחממים את השמנת כ – 15-20 דקות ומידי פעם מערבבים כדי שלא ייווצר קרום. אם יש מדחום – מגיעים ל-80 מעלות.
  3. כשהשמנת מגיעה לסמיכות כזו שהיא מכסה כף מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות. מסירים מהאש ומקררים שעה מחוץ למקרר.
  4. מקפלים חיתול לארבע ומניחים בתוך כלי. מוזגים את השמנת לתוך החיתול ומעבירים למקרר ל – 24 שעות.
  5. אחרי 24 שעות השמנת מתייצבת ומקבלים מסקרפונה.
  6. שומרים בכלי. היא טובה לשימוש עד שלושה ימים.

למתכון לגבינת שמנת ביתית הורסת כנסו פה

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • טארט מסקרפונה ואוכמניות
    טארט מסקרפונה ואוכמניות
  • ארוחה יוונית ביתית מושלמת
    ארוחה יוונית ביתית מושלמת
  • בלינצ'ס דלמטי במילוי גבינה מתוקה
    בלינצ'ס דלמטי במילוי גבינה מתוקה
  • טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד
    טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד
גבינת מסקרפונה ביתית

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. אורלי הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 20:43

    היי, מתכון מסקרן. האם החיתול רק מונח סתם כך בתוך הכלי או אני צריכה לסנן נוזלים איתו כמו כשמכינים לאבנה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 23:09

      היי אורלי,
      מונח בתוך כלי כדי לספוג את הנוזלים. שימי מתחתיו עוד כלי.

  2. יענקל הגב 16 באוקטובר 2020 בשעה 11:37

    בשביל מה צריך חיתול ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוקטובר 2020 בשעה 12:06

      תקרא את המתכון ותבין

  3. הילה הגב 25 ביוני 2020 בשעה 21:54

    היי
    רציתי לשאול האם ניתן להקפיא את הגבינה.
    במידה ולא. האם יש הבדל לגבינה שקונים בחנות או שאותו דבר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 ביוני 2020 בשעה 22:28

      היי הילה,
      לא ניסיתי להקפיא. הבדל מבחינת הטעם? זה טעים. לא בטוחה שכל כך שונה מהקנוי

  4. אבישג הגב 8 ביוני 2020 בשעה 22:56

    האם לאחר אפיית המסקרפונה שמכינים היא תחזיק מעמד יותר מ3 ימים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2020 בשעה 10:07

      היי אבישג, לא הבנתי את השאלה. את מתכוונת אפיית עוגה? אם כן, אז בוודאי שתחזיק

  5. אנונימית הגב 4 במרץ 2020 בשעה 19:17

    יש אפשרות להכין גבינת מסקרפונה בגירסה פרווה?
    אשמח למתכון אם יש כזה…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 14:52

      לא ניסיתי. לדעתי לא כי צריך אחוזי שומן גבוהים.

  6. סתיו הגב 5 בספטמבר 2019 בשעה 13:07

    היי,
    לא הבנתי כיצד יודעים הגבינה מוכנה? מה הכוונה עד שהיא מכסה את הכף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בספטמבר 2019 בשעה 19:52

      היי סתיו. שהיא סמיכה מספיק כך שהיא מכסה את הכף. למשל חלב הוא דליל אז הוא לא יכסה את הכף

  7. ריקי הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 13:02

    תודה. נעשה עוד נסיון. חששתי קצת לעבור את ה 80 מעלות אז יתכן שבשלתי על אש נמוכה מדי. אני מבינה שכשהיא קשה אין בעיה להוריד אותה מהחיתול?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 16:10

      היי ריקי. תבשלי ואל תחששי לעבור את המעלות. זה לא קורה מהר. תבשלי יותר מעשרים דקות אם צריך. עד שזה יכסה את הכף. כשזה מוכן לא קשה להעביר מהחיתול. בהצלחה

  8. ריקי הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 0:10

    הכנתי את הגבינה. היא היתה טעימה אבל יצאה די נוזלית וגם הכמות היתה כ-150 גרם (מ-500 מ"ל שמנת מתוקה). האם לדעתך זה נובע מבישול קצר מדי או זמן לא מספיק במקרר (כ-20 שעות). בנוסף-איך את מורידה את הגבינה מהחיתול? אולי בגלל שזה היה נוזלי יחסית היה קשה מאד להוריד אותה ואני חושבת שחלקה נספגה בבד.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 0:14

      היי ריקי. כנראה שלא בישלת את השמנת מספיק זמן. זה יוצא מוצק כמו בתמונה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
היום חגגתי יומולדת💖

פעם ראשונה שהיומולדת שלי יוצאת ביום הזיכרון. לרוב זה באמצע הניקיונות של פסח😱 ובמקרה הטוב זה יוצא במימונה. 
לא יכולתי להימנע מלחשוב שאני חוגגת יומולדת וגיל לא רע בכלל וכל כך הרבה חיילים לעולם לא יגיעו לגיל שלי, לא יאהבו, לא יחגגו יותר לעולם וזה היה עצוב מאודדד.

יחד עם זאת, זה היה לי יום של מלא ברכות ואהבה במיוחד מהיקרים לי בעולם ועל זה אני מוקירה כל יום תודה ומאחלת לכולם בריאות ואהבת חינם

יום עצמאות שמח עם ישראל 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
יווו איזה מוכשר, איזה אלוף א יווו איזה מוכשר,
איזה אלוף
איזה תותח......

מיליוןןןן מחמאות לנוביק האלוף שלי (אתם גורמים לי להיות אמא גאה ומאושרת🥰🥰🥰) ומיליון בקשות לטעום את הפיצות המטורפות שלו, מלאאא בקשות לסדנאות והנה זה קורה!

14/4 ערב יום העצמאות, פופ אם פיצות נאפוליטניות של נוביק, הכי טעימות בעולם!

דפדפו כדי לראות את התפריט.

הזמנות יתקבלו אצל נוביק עד יום שני ה-12/4 בשעה 12 בצהריים.
איסוף עצמי מגדרה
כמות ההזמנות מוגבלת 
@nov_aviv
על הדרך לכו לעקוב אחרי נוביק כי יש בדרך עוד הרבה הפתעות
פעם ראשונה חלת מפתח🙈 העלית פעם ראשונה חלת מפתח🙈
העליתי אתמול לסטורי ומבולללל מטורף של בקשות, אז כמובן שיש מתכון וגם סרטון הכנה מלא לשתי הקליעות.

פרנסה טובה לכולם💓💓
היא אמנם הכוכבת של המימונה ובצדק!! כולם מגיעים בעיקר בשבילה, אבלללל, אצלנו יש מסורת של קוסקוס חלבי ואלינו מגיעים גם בשבילו

אזזז תרבחו ותסעדו את הבטן והנשמה ואל תספרו היום קלוריות 😝
.
.
.
#morocanfood
#morocanstyle
#mimuna
#מימונה
#מימונה🎉
#מופלטה
#mofleta
גם כזה אני חייבת🙈 מצה בריי גם כזה אני חייבת🙈
מצה בריי מרוקאית🤣 מתוקה וטעימה ברמה ממכרת, ממש כמו פרנץ' טוסט

המתכון מהבוקר בבלוג ותכף יעלה להיילייטס
.
.
.
#matzah
#matzabrei
#מצהבריי
#imsomartha
#inmyblog
#pasover
#sweetmatzah
לפחות פעם אחת במהלך החג חייב בורקס 😋 אצלי זה פירה עם בולגרית טעימה כי השילוב קטלני.
מתכון מזמןןןן מזמן בבלוג. שמתי לינק בהיילייטס
.
.
.
#boorekas
#בורקסתפוחיאדמה
#potatoes
#cheese
#pasover
#פסח2021
#מצות
איך נזכרתי במלאווח דפי אורז איך נזכרתי במלאווח דפי אורז היום, אמאאא איזה טעים
כתבתי מתכון בבלוג למרות שזה יותר רעיון מאשר מתכון.
גאון מי שחשב על זה!! 
#מלאווח
#מלאווחאדיר
#inmyblog
#imsomartha
 #marthastewart
#foodlovers
לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מי לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל ו.... מילפיי קוקוס ושוקולד חלב😋

כן, אני יודעת שאתם כבר סגורים על הקינוח ותכף מתחילים לקרוא את ההגדה, אבל לא התאפקתי והכנתי, שיהיה🙈 גם ככה את שניהם לוקח גג גג שעה להכין כולל הכל הכל אז מכ'פת לי. תשמרו ותכינו בחול המועד מקסימום. 

יש מתכונים בסטורי ויהיו תכף בהיילייטס.
חג שמח💕💕💕 תאכלו הרבה
.
.
.
#cookieslovers
#coconutcookies
#milfey_cake
#chocolatecookies
#chocolatecrepes
#chocolatelab
#glutenfreerecipes
#glutenfree
#glutenfreefood
#pasover
#פסח
#פסח2021
#מתכוניםלפסח
תכינו תבשילים, מרקים, קניידלך, לא משנה מה, תכינו גם תבנית ירקות בתנור כי תמיד תמיד זה יגנוב את ההצגה ויתחסל ראשון וגםםם בטוח בכל משפחה יש צמחוני או טבעוני שישמחו לירקות טעימים

תכתבו בגוגל ירקות בתנור הלוחשת לאוכל, יש שם גם סרטון להדגמת חיתוך מניפות
.
.
.
#vegetables
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#veganfood
#food52
#foodblogger
#foodphotography
#veganrecipes
#veganlife
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#sweetpotato
#sweetpotatoes
#ירקותבתנור
#ירקות_בריאות
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס