יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
גבינת מסקרפונה ביתית
ראשי » כל מיני » גבינת מסקרפונה ביתית

גבינת מסקרפונה ביתית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 ביולי 2018 19 תגובות

גבינת  מסקרפונה היא גבינה איטלקית עם אחוזי שומן מאוד גבוהים וזו הסיבה שהיא פתרון מושלם להכנת קרמים וקצפות יציבות בלי ג'לטין בכלל. הכנת הגבינה בבית לא דורשת שום אמצעים מיוחדים והיא קלה ופשוטה להכנה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גבינת מסקרפונה ביתית

אם יש משהו שאני הכי אוהבת זה להכין הכל לבד בבית. גם אם לפעמים זה לא כזה כדאי או משתלם, אני חייבת להתנסות ולדעת שאני יכולה להכין אם רק ארצה. גבינת  מסקרפונה היא גבינה איטלקית עם אחוזי שומן מאוד גבוהים וזו הסיבה שהיא פתרון מושלם להכנת קרמים וקצפות יציבות בלי ג'לטין בכלל.  לא שיש לי בעייה עם ג'לטין, אני אפילו מאוד מסתדרת איתו ואם משתמשים בו בכמות הנכונה הוא כמעט לא מורגש והעוגות יציבות וטעימות מאוד. אבל אם רוצים עוגה טעימה ובלי הרבה התעסקויות, מסקרפונה זה הפתרון. לאחרונה אני משתמשת המון במסקרפונה ואני מוצאת שזה הכי נוח לי וטעים. הכנתי בשבועות את הטארט מסקרפונה וניל ופיסטוק שיצאה הורסת, בשבוע שעבר הכנתי עוגות שמרים שמילאתי במסקרפונה, הכנתי בלינצ'סים עם מסקרפונה ותותים, טארט טירמיסו וקפה, טירמיסו פיסטוק והיד עוד נטויה.

גבינת מסקרפונה היא מאוד פשוטה וקלה להכנה ולא דורשת אמצעים או חומרים מיוחדים. אחרי ששוטטתי ברשת וראיתי כל מיני מתכונים, החלטתי להכין את המסקרפונה מהבלוג של ענבל, פיית העוגיות. יצאה מסקרפונה מעולה ולמחרת הכנתי ממנה מילפיי עם קרם פירות יער. מכמות של 500 מ"ל שמנת מתוקה קיבלתי 250 גרם מסקרפונה. זה כל כך קל ופשוט להכנה שזה ממש מצחיק. סה"כ מחממים את השמנת בערך 15 דקות כלי עם מים רותחים, מקררים ומעבירים לבד חיתול ל – 24 שעות במקרר. בהתחלה זה נראה נוזלי, כאילו לעולם לא תצא מזה מסקרפונה, אבל אחרי 24 שעות במקרר זה קורה.

גבינת מסקרפונה ביתית

חומרים לכמות של 250 גרם מסקרפונה

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • בד חיתול מקופל לארבע
  • סיר גדול שטוח עם מים בגובה 2 ס"מ
  • סיר קטן לחימום השמנת
  • מדחום (לא חובה אבל רצוי)

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה את הסיר הגדול עם המים, מנמיכים את הלהבה ומניחים בתוך הסיר את הסיר הקטן עם השמנת המתוקה.
  2. מחממים את השמנת כ – 15-20 דקות ומידי פעם מערבבים כדי שלא ייווצר קרום. אם יש מדחום – מגיעים ל-80 מעלות.
  3. כשהשמנת מגיעה לסמיכות כזו שהיא מכסה כף מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות. מסירים מהאש ומקררים שעה מחוץ למקרר.
  4. מקפלים חיתול לארבע ומניחים בתוך כלי. מוזגים את השמנת לתוך החיתול ומעבירים למקרר ל – 24 שעות.
  5. אחרי 24 שעות השמנת מתייצבת ומקבלים מסקרפונה.
  6. שומרים בכלי. היא טובה לשימוש עד שלושה ימים.

למתכון לגבינת שמנת ביתית הורסת כנסו פה

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גביניות שמרים וניל מדהימה!
    עוגת גביניות שמרים וניל מדהימה!
  • בלינצ'ס דלמטי במילוי גבינה מתוקה
    בלינצ'ס דלמטי במילוי גבינה מתוקה
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
    עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
  • מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
    מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
גבינת מסקרפונה ביתית

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

19 תגובות

  1. דו הגב 29 באפריל 2022 בשעה 1:56

    שלום
    מתכון ליצירת כל גבינת שמנת באחוזי שומן לפי בקשתך הוא:
    א.מיכל 750 גרם גבינה לבנה לאחר סינון.
    ב. שמנת מחוממת במצב נוזלי.

    מחממים את הגבינה בזהירות סיר בתוך סיר לחום נעים מוסיפים את החמאה הנוזלית(כלי קטן עם חמאה בתוך כליי גדול עם מים רותחים)מערבבים עד לאיחוד.
    זהו….

    משחקים עם הכמויות (צריך לדעת חשבון)

  2. אורלי הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 20:43

    היי, מתכון מסקרן. האם החיתול רק מונח סתם כך בתוך הכלי או אני צריכה לסנן נוזלים איתו כמו כשמכינים לאבנה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 23:09

      היי אורלי,
      מונח בתוך כלי כדי לספוג את הנוזלים. שימי מתחתיו עוד כלי.

    • דניאלה הגב 7 באוגוסט 2021 בשעה 23:04

      היי, אנע רוצה להכין כות מוס פיסטוק עם מסקרפונה (בעצם להקציף שמנת מתוקה איסטנט פיסטוק ומסקרפונה) ,האם זה יהיה מספיק יציב כמו השימוש עם ג'לטין??

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוגוסט 2021 בשעה 9:20

        היי דניאלה,
        המסקרפונה מאוד יציבה ואין צורך אפילו במייצבים גמו פודינג או ג'לטין. תחפשי בבלוג מתכונים עם מסקרפונה ותראי כמה זה יציב

  3. יענקל הגב 16 באוקטובר 2020 בשעה 11:37

    בשביל מה צריך חיתול ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוקטובר 2020 בשעה 12:06

      תקרא את המתכון ותבין

  4. הילה הגב 25 ביוני 2020 בשעה 21:54

    היי
    רציתי לשאול האם ניתן להקפיא את הגבינה.
    במידה ולא. האם יש הבדל לגבינה שקונים בחנות או שאותו דבר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 ביוני 2020 בשעה 22:28

      היי הילה,
      לא ניסיתי להקפיא. הבדל מבחינת הטעם? זה טעים. לא בטוחה שכל כך שונה מהקנוי

  5. אבישג הגב 8 ביוני 2020 בשעה 22:56

    האם לאחר אפיית המסקרפונה שמכינים היא תחזיק מעמד יותר מ3 ימים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2020 בשעה 10:07

      היי אבישג, לא הבנתי את השאלה. את מתכוונת אפיית עוגה? אם כן, אז בוודאי שתחזיק

  6. אנונימית הגב 4 במרץ 2020 בשעה 19:17

    יש אפשרות להכין גבינת מסקרפונה בגירסה פרווה?
    אשמח למתכון אם יש כזה…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2020 בשעה 14:52

      לא ניסיתי. לדעתי לא כי צריך אחוזי שומן גבוהים.

  7. סתיו הגב 5 בספטמבר 2019 בשעה 13:07

    היי,
    לא הבנתי כיצד יודעים הגבינה מוכנה? מה הכוונה עד שהיא מכסה את הכף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בספטמבר 2019 בשעה 19:52

      היי סתיו. שהיא סמיכה מספיק כך שהיא מכסה את הכף. למשל חלב הוא דליל אז הוא לא יכסה את הכף

  8. ריקי הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 13:02

    תודה. נעשה עוד נסיון. חששתי קצת לעבור את ה 80 מעלות אז יתכן שבשלתי על אש נמוכה מדי. אני מבינה שכשהיא קשה אין בעיה להוריד אותה מהחיתול?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 16:10

      היי ריקי. תבשלי ואל תחששי לעבור את המעלות. זה לא קורה מהר. תבשלי יותר מעשרים דקות אם צריך. עד שזה יכסה את הכף. כשזה מוכן לא קשה להעביר מהחיתול. בהצלחה

  9. ריקי הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 0:10

    הכנתי את הגבינה. היא היתה טעימה אבל יצאה די נוזלית וגם הכמות היתה כ-150 גרם (מ-500 מ"ל שמנת מתוקה). האם לדעתך זה נובע מבישול קצר מדי או זמן לא מספיק במקרר (כ-20 שעות). בנוסף-איך את מורידה את הגבינה מהחיתול? אולי בגלל שזה היה נוזלי יחסית היה קשה מאד להוריד אותה ואני חושבת שחלקה נספגה בבד.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 0:14

      היי ריקי. כנראה שלא בישלת את השמנת מספיק זמן. זה יוצא מוצק כמו בתמונה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס